Icinde bulundugum otobüsün şoförünü şoförün

blleg

Sevmekle başlar her şey
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2015
2.599
1.547
Hanımlar su an uzun yoldayim metro ile tatile gidiyorum 5 saattir mola vermedi insanlar patlayacak artik. İndiğimde sikayet etmekistiyorum öleceğimi bilmesem adami boğarım herhalde o kadar sinirlendim. Bildirecegim yer neresi?

Metronun o genel hatta var ya ona soyliceksindir ama birak mola vermesin daha cabuk varirsiniz hem daha guzel

Müşteri hizmetlerini arayin şimdi ya da msj atın. Ya da muavine sorun öncelikle. Expres seferler oluyordu molasiz... Belki öyledir

Metro turizm pişmanlıktır. Kazası, akarı kokarı bitmez. Geçenlerde de genç bir çifti yazıhaneye sokup dövmüşlerdi şikayetçi oldular diye. Çok değil bir ay oldu. Birebir muhattap olmayın derim ben. Hele ki yalnızsanız

Başlıktan belli öfkeniz :KK53:
Valla aynısını anneannemde yaşadık firma başka ama.. Kadın çişini tutamıyor zaten afedersiniz kaçıyor hep bezle olurdu o gün de bezi bitmişti tatildeydik alacak yer de yoktu bu normal yaşlı bezi olanlar var ya..:KK45: Adama diyoruz zor durumda yaşlımız var yok durmadı, tuvaleti geçin yol kenarında bile durmadı!:KK12: Anneannem işedi altına sonra, buz gibi de temizlemek zorunda kaldılar iyi de oldu..:110: Hiç düşünmüyorlar hasta mı var çocuk mu var yaşlı mı var! Iner inmez plakaya bakın, firmayı arayın söyleyin. Mağdursunuz. Biz etmiştik hoş bir netice olmadı ama olsun..

Biz de metro ile uzun yolda kalmıştık. Sabaha kadar yeni Otobüsü beklemiştik. :/ Bozuk arabayı uzun yola salan bir firma işte. Kalktığından beri sıkıntısı vardı. Îyi kaka yolun yarısını gidebildi. Iyi kaza yapmadı saftirikler.

5 saat uzun bi süre, mola vermesi lazım ya insanların tuvalet ihtiyacı olur başka bir ihtiyacı olmasa bile.

Canını seven o firmayla yolculuk yapmaz. Baştan hata yapmışsınız. Firmanın müşteri hizmetlerine şikayet edebilirsiniz de, bir sonuç alır mısınız bilemem. Hepsi aynı kafada zira.

Metro cidden kötü. Bir keresinde yaklaşık 6 saat otobüs beklettiler bana. yanlış hatırlamıyorsam biletim 21.30 daydı. biletimin olduğu otobüs bozulmuş şu saatte gelecek dediler. aa iyi çok değilmiş beklerim dedim. o saat geçti gelmedi. gidip sorduğumda yola çıktı dediler. sonra yine gidip sordum daha çıkmadı dediler. Oyuncak ettiler. Gidip başka firmalardan bilet almak istedim ama saat 12 den sonra sefer yoktu ve saat 12 yi çoktan geçmişti. Her gidişimde yok tamirci bekliyoruz yok yeni otobüs gelecek onun yerine, yok şu an şu ilçede birazdan gelir diyip durdular. Hepsi yalan tabiki. :) Otogar bomboş oldu in cin top oynuyor korkmaya falan başladım. Ailem kafayı yedi. Babam arayıp ağzına geleni saydırdı derkeeeen taaa saat 02.30 - 03.00 civarlarında geldi ve gelen otobüs de o benim biletimin olduğu otobüs değildi. İstanbuldan 12.30 da çıkan otobüse bindirdiler beni. :)

metrodan uzak durun kısacası.

Metro turizm pişmanlıktır. Kazası, akarı kokarı bitmez. Geçenlerde de genç bir çifti yazıhaneye sokup dövmüşlerdi şikayetçi oldular diye. Çok değil bir ay oldu. Birebir muhattap olmayın derim ben. Hele ki yalnızsanız
:KK57:

başlık süper bu arada. :KK48:

bence şikayet edin. gerçi aynı tas aynı hamam ama neyse.

İnternet sitesine girip şikayet yazısı yazın. Telefonla müşteri hizmetlerini aramayın, telefondaki elemanlar size tamam deyip kayıt altına almadan kapatabiliyorlar.
Otobüs kullanacaksam yalnızca Nilüfer turizm'i btercih ederim, otobüslerin içi parkeli falan oturma odası gibi zaten. :KK53:

şikayetim var sitesine de yazın.
trafik kazalarında ismi çok geçen firma olarak aklımda.

Daha dün haberlerde gördüm metro turizm çok hız yapıyormuş şehir içinde bile.
Son yıllarda 1800 civarı insan hayatını kaybetmiş metronun kazalarında.
Nasıl bir firma hiç denetlenmiyor mu bunlar ya.

Metroyu mahkemeye versen boş.. Müşteri şikayetlerini ne dikkate alıyorlar ne de aksiyon alıyorlar. Muavini çağır, 5 saat oldu mola istiyorum de. Prosedürü net bilmiyorum ama 4 saat max. araç kullanabilir sanırım.

metrodan bir iş çıkmıyor canım bende şikayet ettim ama hiç birşey olmadı genel olarak metroya mecbur kalmadıkça binmemek lazım geçenlerde de istanbuldan konya ya 1 sefer molayla getirmiş aynen insanlar öyle sıkışmış metro hiç önemsemiyor yolcuları

Expres sefere denk gelmişsin canım sen. Bende izmirden ankaraya gelirken öyle sefere denk geldim 7.5 saat tuvaletimi tutmaktan kasıklarım patlıcaktı nerdeyse :KK51: ve bir daha asla metro turizme binmedim binmemde. adı sanı duyulmamış yerel firmalar bile onlardan iyi

X