İçinde bulunmuş olduğum karmaşık ilişki

Sorun sizin flort etmeyi bilmemeniz degil, sorun karsinizdaki ve sizin birilerine inanmak istemeniz. Umarim uzulmezsiniz ama ben uzuluceginizi dusunuyorum. Sizi uzmek istedigim icin degil uyarmak istedigim icin yaziyorum bunu.

Bu adam sizinle tanistiginda sevgilisi vardi ve sevgilisine evlenme teklif etmisti. Sonra bir anda ayrildilar siz kahve falan ictiniz hop adam kayboldu ve siz kafanizdaki soru isaretleri ile konular actiniz. Simdi yine gelmis muhtemelen o kizdan umudunu kesmis. Sebep olarak da sizi gostermis buna da ikna olmussunuz. Bu ara boslukta idare edin iste ilk firsatta birini bulursa yine gidecektir ama siz hala kendinizi sorguluyorsunuz.

Ciddiyim demis ya bir insanin lafina degil, yaptiklari ve soylediklerinin tutarliligina bakin. Bu adami tutarli buluyorsaniz mutluluklar dilerim.

Samimiyetine inandaydım yaklaşımın belki daha farklı olurdu.6 ay önce de sevgilisinden ayrıydı.Kendisini nadasa bırakması gereken zamanda ben çıktım muhtemelen karşısına.O kararsızlıkta da geri sardı.Kafam karışık olsa da çok da hevesli değildim,bu enerjiyi almış olmalı.
Yıllardan beri flört harici ciddi ilişkim olmadı..Sağlam bir travmam var buna sebep olarak.Bazı şeyleri geride bırakıp artık aşık olmak istediğim zamandayım ve bu zamanda bu kişinin ansızın yazması beni heveslendirdi..Ama hayalimdekinden de farklı olması beni üzdü.Bu düşünceyle yaklaşımlarım böyle oldu.Hayalimdeki kişiyi aldatmış gibi hissettim resmen.Yine de herkes bir şansı hakeder diye düşündüm.Ona da ikimize de bir şans tanıyacak kadar değer verdiğimi ama duygularımın olmadığını belirttim en başta.Hafiften elektrik de alır gibi oldum.Fazlasıyla ağırbaşlıyım o da daha hareketliydi çünkü.Tamamlarız belki birbirimizi dedim.
Ama üç gündür aramıyor ve yazmıyor.Aramasını da istiyor muyum bilmiyorum.Ararsa ne derim onu da bilmiyorum..Kısa bir macera yaşamak hoştu yine de..

Aynen ya..Bu erkekler neden böyle?Hayır cinsel içerikli bir bakış atarsın,mesaj verirsin anlarım da...Öyle bir halim de hiç olmadı ki..
Boşver bence, onun ne düşündüğünün ne önemi var?O seni rahatsız etmemek için uğraşsın, ne dşündğünü merak etsin. karşındakiyle belli ki ortak zevkleriniz falan olsa zamanla bir şeyler kurulur, dönüşür diyeceğim ama o da yok, sadece bir boşluk anını doldurmuş gibi.

Evet bilmiyorsunuz

Baglanma stillerinj biliyor musunuz? O kaygili baglanma stili, siz kaçıngan sanki... hoş bir paragraftan hemrj anlaşılmaz ama...

Ben bunu bilmiyordum. Önceki yorumumu unutun

Sizin iliski kendiliginden akmiyor.Bu jadar müdaheleyi kaldırır mı bilemedim.Agır ol sözü kırıci olmustur diyecektim ki nitekim de kırılmıs vatandaş.

Aslında çok talimat vermedim ki.Çok hızlı geldi sadece..Biraz yavaşla dedim.
İlk sevgililik döneminde cıvık ilişkiden bende hoşlanmam sürekli öperim, yerim denmesi beni de karşı taraftan soğutur açıkçası. Mesafeyi koymayı erkekte bilmeli o yüzden siz uyarsanız dahi o zorlanacaktır belli ki temas seviyor. O yüzden bu ilişki pek uzun sürer gibi gelmedi bana. Yani ağır ol demeniz bana tuhaf gelmedi çünkü fazla hızlı gidiyor bencede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…