İçinde bulunmuş olduğum karmaşık ilişki

Yorumlarımızı olu yavrum bu 2019’da konu açan diyetisyen sapığı konu da sahte

Simdi baktim diger uyeye 2019'da haftanin 3 gunu yanindayim yazmis. Ne diyetiymis bu ne kadar verilecek kilosu varmis da neredeyse 2023 olmua da bitmemis. Eger ayni kisiyse adam emegine asik olmus olabilir

Çok şey istiyorsunuz çok

Valla bu hesaptan topuklamis ama ardından hemen konu açılmış, kocam diyetisyen beni aldatıyor mu diye. Ona da bir soru sordum. Cevap gelmedi bildirimi kaçırmadıysam eğer.
Konuları ve üyelikleri birbiriyle bağdaştırıp yanlış yönlendiriyorsunuz maalesef.
Aldatıldığını düşünen üye eşim diyetisyen dememiş, “eşim diyetisyen kadının fotoğrafının altına övgü dolu sözler yazmış, kadın da yorumu beğenmiş“ yazmış.
Her diyetisyenli konu aynı kişinin diye bir şey söz konusu olamaz, ki diğer üyenin konuları gayet tutarlı, evli 2 çocuk annesi kadın, bebeğinin aylık bilgilerinde bile çelişki yok.

Mutlu2890’a gelirsek, sizlerin şüphe ettiği gibi başka bir üyelikle bağlantısı varsa dahi şu an tek hesabı bu üyelik görünüyor.
Konuya fake yazıp birbiriyle alakasız 2 konuyu aynı kişininmiş gibi düşünmek yerine şikayet raporlarınızdan geri dönüş beklemelisiniz.

Bugüne kadar üyeyle alakalı defalarca şikayet raporu oluşturuldu, hepsi de admin tarafından incelendi.
Sizleri trollemek için konu açtığını düşünmüyorum, eski konularına baktığınıza eminim, psikolojik sıkıntıları olmuş tedavi görmüş, konuları bunun yansıması bence.

Evet aldatıldığını düşünen üyenin konusunu doğru dürüst okumamışım maalesef.

Mutlu'nun kb44 olduğundan emindim nedense ama yanılmışım. Kendisinden özür dilerim, konusunu sabote etmiş oldum.

Ayrıca sizden de özür dilerim. Bundan sonra bir şüphem olduğunda ne yapmam gerektiği konusunda gerekli dersi almış oldum bu olayla birlikte.

Senden çok ben yazdım be. Ben özür dilerim aynı kişi değilse. Farklı telefon, mail adresi kullanmış olabilir diye düşündüm. Hata olabilir ama bir anormallik var.

Rica ederim özür dileyin diye yazmadım, konulara direkt fake yazılınca üye gerçekse direkt yaftalanıyor ve ne zaman konu açsa inanılmıyor.
Sitede hala konularına inanılmayan üyeler var, onlarda bekar hani, sık sık konu açarlar kullanıcı adlarını yazmayayım sizler anlamışsınızdır, onlar da gerçek defalarca teyit edildiler ama işte ben fikrimi ortaya yazarım, bu kişiler psikolojik destek alan veya almak isteyen insanlar.

Uzman değilim bir psikolog daha sağlıklı değerlendirme yapar lakin hepsinin geçmiş konularına bakın aile temelli sorunlar, psikolojik sıkıntılar mevcut.
Biz bunu biraz takıntı, biraz çevreden göremediği ilgiyi buradan görme ihtiyacı diye düşünebiliriz, sizler haklı olarak biz bu üyelere destek çıkmak zorunda mıyız diyebilirsiniz, evet bu üyelerle alakalı hiçbir zorunluluğunuz ve sorumluluğunuz yok, baktınız hep aynı konular pas geçme hakkınızı kullanırsınız

Üye düşündüğüm üye olmadığı için yaptığım şeyden utandım açıkçası, o sebeple özür dileme ihtiyacı duydum.
Saçmalamışım biraz.
Teşekkür ederim uyarı için.

Senden çok ben yazdım be. Ben özür dilerim aynı kişi değilse. Farklı telefon, mail adresi kullanmış olabilir diye düşündüm. Hata olabilir ama bir anormallik var.
Kara Murat benim olayına dönmesin de kaynak ben olduğum için sorumlusu da benim bu konunun sabote edilmesinin.

Siz konuşmaların cinselliğe dönmesinden korktunuz sanırım.

Bi de o size ulaşmadığı 6 ayda birileriyle konuşmuştur. Olmayınca size dönmüş gibi geldi
Sordum aslında.Tabi ne kadar doğruysa..Benim kafam çok karışıkmış,çok gerginmişim filan..Evet o dönemlerde kafam karışıktı.Bu kişi de özgüvensiz galiba demiştim.Yazmıyorsa yazmasın demiştim.Müthiş bir özgüvenle tekrar çıkınca şaşırdım.Haklı olabilirsiniz zaman gösterecek.İki gündür konuşmuyoruz.Geri çekildi gerçi.Üçüncü gün de aramazsa basıcam engeli.

Teşekkürler Mune

Aynen ya..Bu erkekler neden böyle?Hayır cinsel içerikli bir bakış atarsın,mesaj verirsin anlarım da...Öyle bir halim de hiç olmadı ki..

Size itici gelmiş bence, hoşlanmamışsınız.
Tavırlarınızdan ben de çok hoşlanmadım. Yani insanları olduğu gibi kabul etmek yada yol vermek gerek bence.
Hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…