- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.933
- 798
adunul sana yakınımda yaşanan bir hikayeyi anlatacağım..teyzem çok severek ve isteyerek bir evlilik yaptı.kmnse bu evliliğe onay vermese de evlendi..daha nişanllık dönemlerinden itibaren ağır sorunlar yaşamaya başlamış ama anlatamamış..neer yaşamış neler,eşi tam bir psikopat...gerçek anlamda bir ruh hastası.ve geçen sene teyzem bütün yaşadıklarını göz yaşları içinde anlattı herkese..şok olduk çünkü eniştemi melek sanıyorduk,öyle gibiydi..annemler 7 kardeş,hepsi ayaklandı.boşanacaksın,seni o adamla aynı evde brakmayız dediler..peki teyzem ne yaptı sence? annemleri suçladı,eşini sevdiğini ve ayrılmayacağını söyledi.....ve o adama döndü!
diyeceğim o ki,eğer arkadaşın mutsuz olsaydı emin ol birşeyler yapardı.sen yine de konuş,dertleş onunla ama daha ötesinde yapabileceğin birşey olduğunu sanmıyorum.teyzem gibi arkadaşının da bir tür öğrenilmiş çaresizlik yaşadıığını düşünüyorum..nasıl olsa hayatımı değiştiremem deyip yaşadıklarına katlanıyorlar...
diyeceğim o ki,eğer arkadaşın mutsuz olsaydı emin ol birşeyler yapardı.sen yine de konuş,dertleş onunla ama daha ötesinde yapabileceğin birşey olduğunu sanmıyorum.teyzem gibi arkadaşının da bir tür öğrenilmiş çaresizlik yaşadıığını düşünüyorum..nasıl olsa hayatımı değiştiremem deyip yaşadıklarına katlanıyorlar...