içinden çıkamadım, yorumlara ihtiyacım var :(

QUOTE="asend, post: 44938254, member: 721426"]Maşallah evliliğinze:nazar: bizde de yaş hiç hissedilmiyor, ne bileyim bugün fotoğraflarına bakarken aklıma epey takıldı, genel görüşleri merak ettim[/QUOTE]
Teşekkürler.))
Önemli olan uyumdur, önemli olan hayata bakış açınız ve ortak ideallerinizdir. Ve elbetteki saygı ve sevgisi ve bunu ifade edebilme biçimidir.. Ayrıca ileride de hiçbir şey fark etmez, kimin daha sağlıklı veya fit olacağı sadece yaşa değil genetiğede bakar bence..

sizin ilişkinizde sorun yok..
yalnız adamın arkadaşının ilişkisine sizin neden kıskançlıktan gözünüz döndü..
kadının büyük olduğu bir sürü ilişki evlilik var nesi abes geldi size .. bir kadın olarak sizde çifte standart yaparsanız ohooo..
amacım çifte standart değildi aslında, o da sizin gibi yaklaştı konuya,, sorun şu ki ben olaya tarafsız değil kendi penceremden bakabildim annemden dolayı yaşadığım bi hadiseden kaynaklı. Kıskandığım arkadaşı değil tabi ki:) Onun normal bulmasıydı,,
Detay verecek olursam annem bu sevdiğim adam yaşında biriyle görüşüyordu, ben öğrendim olaya karıştım ve bitti. Olayın üstünü kapatmak zorunda kaldım ailemin huzuru için. Şimdi sevdiğim adam da annem yaşında biriyle ilişkiyi normal görünce, yaşadığım hüsranı anlayabilirsiniz sanırım
Dipnot düşeyim: Arkadaşının ilişkiye yaklaşımı tamamen cinsellik. Sevdiğim kişi asla bunu doğru bulmuyor tabi ki, yaş konusunda normal buluyor

amacım çifte standart değildi aslında, o da sizin gibi yaklaştı konuya,, sorun şu ki ben olaya tarafsız değil kendi penceremden bakabildim annemden dolayı yaşadığım bi hadiseden kaynaklı. Kıskandığım arkadaşı değil tabi ki:) Onun normal bulmasıydı,,
Detay verecek olursam annem bu sevdiğim adam yaşında biriyle görüşüyordu, ben öğrendim olaya karıştım ve bitti. Olayın üstünü kapatmak zorunda kaldım ailemin huzuru için. Şimdi sevdiğim adam da annem yaşında biriyle ilişkiyi normal görünce, yaşadığım hüsranı anlayabilirsiniz sanırım

yok valla anlamadım:))
bu yaş olayını normal bulacak milyonlarca aklı başında insan var..
annenizin ilişkiside kendisini ilgilendiren bir durum.. anneniz sizin ilişkinize burnunu soksa hoşunuza gidermi?
olaya karıştım bitti falan sizin pek müdahaleci ve olaylara kendi doğrularınızla baktığınızı gösteriyor..
sanırım üzerinizde fazlaca millet ne der baskısı var .. hatta bu konuyu açma sebebiniz bile o bence..

Benimde esimle aramda 11 yas var
evlenmeden once kacirmamak icin herseyi yapti ..
gel simdi sor bide :))) hic girmeyim konun sapar :)

yok valla anlamadım:))
bu yaş olayını normal bulacak milyonlarca aklı başında insan var..
annenizin ilişkiside kendisini ilgilendiren bir durum.. anneniz sizin ilişkinize burnunu soksa hoşunuza gidermi?
olaya karıştım bitti falan sizin pek müdahaleci ve olaylara kendi doğrularınızla baktığınızı gösteriyor..
sanırım üzerinizde fazlaca millet ne der baskısı var .. hatta bu konuyu açma sebebiniz bile o bence..
anlatamadım galiba, annemin yasak bi ilişkisi vardı, babamı aldatıyordu yani

Benimde esimle aramda 11 yas var
evlenmeden once kacirmamak icin herseyi yapti ..
gel simdi sor bide :))) hic girmeyim konun sapar :)
şimdi değişim iyi yönde mi kötü mü minik bi detay alsam bari :)

Tabiikii kotu yonde :(
hee oyle vahim otesi bi durum deil
ama sunuda soyliim erkek bencede buyuk olmali ama max 6 yas ...
istekler talepler ilerleyen zamanlarda birbirini tutmuyor uyusmuyor ..
Her zaman bu yasta olmuycaksiniz bunun ilerside var . .
Senin icin hala kipir kipirken onun bir kosede kösülüp kalmasida cok sıkıci bir durum oluyor ...
Bu en bariz ve en basit ornegi

anlatamadım galiba, annemin yasak bi ilişkisi vardı, babamı aldatıyordu yani

ok ben boşanmış olduğunu varsayarak yazmıştım.. ama annenizin ilişkisi olduğu adamın yaşına takılmanız yanlış yine de..
insanların paylaşımlarını bilemeyiz beklentilerini de o yüzden .. kadın büyük erkek büyük arada şöle yaş farkı var vs. gibi saçmalıklar bana komik geliyor..

ok ben boşanmış olduğunu varsayarak yazmıştım.. ama annenizin ilişkisi olduğu adamın yaşına takılmanız yanlış yine de..
insanların paylaşımlarını bilemeyiz beklentilerini de o yüzden .. kadın büyük erkek büyük arada şöle yaş farkı var vs. gibi saçmalıklar bana komik geliyor..
aynı şeyi o da söyledi :) söylediklerinizi anlıyorum, tabi ki bende öyle düşünüyorum,, ama nedense bu konuda böyle bir bağdaştırma yaptım ve aklımdan çıkaramadım,, nasıl bir psikoloji bilmiyorum da :(

aynı şeyi o da söyledi :) söylediklerinizi anlıyorum, tabi ki bende öyle düşünüyorum,, ama nedense bu konuda böyle bir bağdaştırma yaptım ve aklımdan çıkaramadım,, nasıl bir psikoloji bilmiyorum da :KK43:

bence siz yaşadığınız olaydan dolayı elmayla armutu ayırt edemiyorsunuz..
adama da boş yere yüklenmişsiniz.. tavsiyem hayatınızı kötü tecrübelere endeksleyerek yönlendirmeyin.. hayat uzun ve zor daha da zorlaştırmaya gerek yok..:KK66:

Eşimle aramda sadece 1,5 yas fark var. Keske daha cok olsaydi dedigim cok olmustur :) bence sıkıntılı bir durum yok.

Ay cok merak ettim ben şimdi, ucundan azcik bahsetseniz:KK48:

Canim aslinda ekstrem bi durum deil :KK49:
Umdugum seylerin cogu fos cikti
Boyle yasi biraz fazla buyuk oldumu erkeklerin belli bir doymusluklari oluyor
evlilik yili arttikcada fazlalasiyor
tavsiye etmiyorum yani :KK54:

bence siz yaşadığınız olaydan dolayı elmayla armutu ayırt edemiyorsunuz..
adama da boş yere yüklenmişsiniz.. tavsiyem hayatınızı kötü tecrübelere endeksleyerek yönlendirmeyin.. hayat uzun ve zor daha da zorlaştırmaya gerek yok..:KK66:
çokk haklısınız, her şeyde bunu göz önünde tutup tartışma çıkardığım oluyor doğrusu. yaptığım doğru değil biliyorum aslında da

Canim aslinda ekstrem bi durum deil :KK49:
Umdugum seylerin cogu fos cikti
Boyle yasi biraz fazla buyuk oldumu erkeklerin belli bir doymusluklari oluyor
evlilik yili arttikcada fazlalasiyor
tavsiye etmiyorum yani :KK54:
yaşınız kaç acaba?

Merhaba dostlar, konuma nerden başlayacağım bilemiyorum, o kadar kafama takılıyor kiii, kimseye de anlatamıyorum sizden başka:KK51:
Bilen bilir, aşık olduğum bir dostum var, yakınız gece gündüz iletişim halindeyiz( şu an farklı sehirlerdeyiz)
Aramızda 9 yaş var, ben 24 o 33 yaşında. Fiziksel olarak ben yaşımdan küçük duruyorum, o yaşını gösteriyor(kel:KK45:)
Gelecek yıl aynı şehirde olma, gezme tozma planları yapıyoruz sürekli, benim çok hoşuma gidiyor tabi ki bu durum. Sevdiğim kişiden karşılık buluyorum, bana açılmadı, sanırım aynı şehre geçeceğimiz zamanı bekliyor.

Ee sorun ne diyeceksiniz? Onu seviyorum tamam ama hayalperest olmak istemiyorum sağlam adımlar atmak istiyorum. Yaş farkı sorun teşkil eder mi, dışarıdan absürt bi durum mu bu merak ediyorum. Ha şunu da belirteyim 9-10 aydır dikkat ediyorum yaşımızdan dolayı hiç uyuşmazlığımız olmadı.

Umarım düzgün anlatabilmişimdir.Yorumlarınızı beklemedeyim..
Tatlım hiç. Sıkıntı yapma benimle eşim arasında da 10 yaş var ben 23. Eşim 33 ama ben yaşımızdan küçük gösteriyorum 18 19 görünüyorum eşimde 26 27 yaşında duruyor yani yine yaş farklı olduğu belli oluyor :KK70::KK70:sevgi olduktan sonra yaş farkı sadece rakamsal bir değer oluyor kafa yapımız ve aranız da ki sevgiye bak gerisi gereksiz detaydır takma hiç benden tavsiye

Tatlım hiç. Sıkıntı yapma benimle eşim arasında da 10 yaş var ben 23. Eşim 33 ama ben yaşımızdan küçük gösteriyorum 18 19 görünüyorum eşimde 26 27 yaşında duruyor yani yine yaş farklı olduğu belli oluyor :KK70::KK70:sevgi olduktan sonra yaş farkı sadece rakamsal bir değer oluyor kafa yapımız ve aranız da ki sevgiye bak gerisi gereksiz detaydır takma hiç benden tavsiye
ne kadar güzel, umarım biz de öyle olabilirz :)

Back
X