içinden çıkamadım, yorumlara ihtiyacım var :(

Bence istisnalar haric 9 yas cok fazla.
Ama belirttigim gibi istisnalar haric, belkide siz tam o istisnalara dahilsiniz.

9-10 aydır açılmadınız mı :S

öncelikle sabah dörtte beş de mesaj atan arkadaş olur
yani benim var sabahtan geceye kadar konusuyoruz, iki de uyuyorum deyip yatmama rağmen dörtte bes de tekrar yazar sabah bakayım diye :)
onun dışında 12 yas-9 yas ve bir de 20 yaş fark olan ilişki deneyımlerıne girmek üzereyken dönmüş biri olarak, kırka kadar sıkıntı çıkmaz da sonrasını durup düşünmek gerek..
Kesinlikle olmaz aslaaa demiyorum tabiki, olanlar var :)
Psikolog gözüyle de altı yedıyı geçmemeli yaş farkı dendiğini biliyorum
Umarım mutlu olursunuz ama bu başlığı açtığınıza göre bilinçaltınızda süpheler var, iyi düşünün derim :)

Arkadaşımın eşiyle arasında 20 yas var.

Seviyorsaniz yas hicbir zaman sıkıntı olmaz. Olmamalı ve olmasın.

öncelikle sabah dörtte beş de mesaj atan arkadaş olur
yani benim var sabahtan geceye kadar konusuyoruz, iki de uyuyorum deyip yatmama rağmen dörtte bes de tekrar yazar sabah bakayım diye :)
onun dışında 12 yas-9 yas ve bir de 20 yaş fark olan ilişki deneyımlerıne girmek üzereyken dönmüş biri olarak, kırka kadar sıkıntı çıkmaz da sonrasını durup düşünmek gerek..
Kesinlikle olmaz aslaaa demiyorum tabiki, olanlar var :)
Psikolog gözüyle de altı yedıyı geçmemeli yaş farkı dendiğini biliyorum
Umarım mutlu olursunuz ama bu başlığı açtığınıza göre bilinçaltınızda süpheler var, iyi düşünün derim :)
söylemek istediğinizi anladım da, msjı sadece örneklemek için verdim :) msjlardan kendimce anlam çıkardığımı sanmıyorum, bana sözleriyle hissettiriyor zaten, henüz açılmamış olsa da :)
10 yaş genel itibariyle fazla bulunur, ki ben de eskiden öyle düşünürdüm, ta ki başıma gelene kadar işte
o yüzden topiği açtım,
bizim aramızda bi sorunumuz yok yaşla ilgili, çok şükür:KK68: ama şüphelerimden arınmaya çalışıyorum işte

söylemek istediğinizi anladım da, msjı sadece örneklemek için verdim :) msjlardan kendimce anlam çıkardığımı sanmıyorum, bana sözleriyle hissettiriyor zaten, henüz açılmamış olsa da :)
10 yaş genel itibariyle fazla bulunur, ki ben de eskiden öyle düşünürdüm, ta ki başıma gelene kadar işte
o yüzden topiği açtım,
bizim aramızda bi sorunumuz yok yaşla ilgili, çok şükür:KK68: ama şüphelerimden arınmaya çalışıyorum işte

yani dediğim gibi sizin seçiminiz olacak bu
ama yaş sorunu yok diyebilmek için önce aynı evi paylaşmak gerek bence..
ki benım bahsettiğim adamlar da beni olağanüstü önemsiyorlardı, el üstünde tutuyorlardı gencim diyeydi galiba :D

Benim için bir bir kız kendinden 10yaşa kadar büyük bir erkekle birliktelik yaşayabilir.Hatta bende çok isterdim işi gücü düşünce yapısı karakteri oturmuş benden 5-10 yaş büyük birini ama kısmet değilmiş tabii. :)) Ben bi gariplik olucağını yada yanlış olduğunu düşünmüyorum.Gayet olabilir.Hatta muhtemelen yaşıtlarınla yaşicağın bir iliskiden cok daha iyi olabilir.

Merhaba dostlar, konuma nerden başlayacağım bilemiyorum, o kadar kafama takılıyor kiii, kimseye de anlatamıyorum sizden başka:KK51:
Bilen bilir, aşık olduğum bir dostum var, yakınız gece gündüz iletişim halindeyiz( şu an farklı sehirlerdeyiz)
Aramızda 9 yaş var, ben 24 o 33 yaşında. Fiziksel olarak ben yaşımdan küçük duruyorum, o yaşını gösteriyor(kel:KK45:)
Gelecek yıl aynı şehirde olma, gezme tozma planları yapıyoruz sürekli, benim çok hoşuma gidiyor tabi ki bu durum. Sevdiğim kişiden karşılık buluyorum, bana açılmadı, sanırım aynı şehre geçeceğimiz zamanı bekliyor.

Ee sorun ne diyeceksiniz? Onu seviyorum tamam ama hayalperest olmak istemiyorum sağlam adımlar atmak istiyorum. Yaş farkı sorun teşkil eder mi, dışarıdan absürt bi durum mu bu merak ediyorum. Ha şunu da belirteyim 9-10 aydır dikkat ediyorum yaşımızdan dolayı hiç uyuşmazlığımız olmadı.

Umarım düzgün anlatabilmişimdir.Yorumlarınızı beklemedeyim..

benim esimle aramda 6,5 yas var. hic fark hissetmedim bugune dek. kisilerin karakterleri, yaslarindan daha belirleyici unsurlardir.

Merhaba dostlar, konuma nerden başlayacağım bilemiyorum, o kadar kafama takılıyor kiii, kimseye de anlatamıyorum sizden başka:KK51:
Bilen bilir, aşık olduğum bir dostum var, yakınız gece gündüz iletişim halindeyiz( şu an farklı sehirlerdeyiz)
Aramızda 9 yaş var, ben 24 o 33 yaşında. Fiziksel olarak ben yaşımdan küçük duruyorum, o yaşını gösteriyor(kel:KK45:)
Gelecek yıl aynı şehirde olma, gezme tozma planları yapıyoruz sürekli, benim çok hoşuma gidiyor tabi ki bu durum. Sevdiğim kişiden karşılık buluyorum, bana açılmadı, sanırım aynı şehre geçeceğimiz zamanı bekliyor.

Ee sorun ne diyeceksiniz? Onu seviyorum tamam ama hayalperest olmak istemiyorum sağlam adımlar atmak istiyorum. Yaş farkı sorun teşkil eder mi, dışarıdan absürt bi durum mu bu merak ediyorum. Ha şunu da belirteyim 9-10 aydır dikkat ediyorum yaşımızdan dolayı hiç uyuşmazlığımız olmadı.

Bu sizin karariniz ama benim cevremde bir kiz var allahim esirgesin o kadar tatli o kadar seker bir kiz ki anlatamam. 18 yasinda hayatinin baharinda. Icinin guzelligi disina yansiyor. Bu kiz liseden mezun oldugu gun birden 32 yasinda bi adamla nişanlandi. Hepimiz şoka girdik cunku hiiiic ama hiç yakismiyolardi ( niyetim adamin cirkin oldugunu belirtmek degil )
Tip olarak karakter olarak yakismiyorlardi ustelik 2 sene sonra evleneceklerdi. Yani adam 34 kiz 20...
Simdi ya kulagini tikarsin ya da kararlarina herkesin saygi duymasini beklersin... bu senin kararin. Sen karar verdiysen kimseye laf dusmez...
Onun karakterini ve hayata bakis acisini biliyor olman gerekiyor sana uyup uymadigina sen karar ver

Mühim olan karakter beee ben ne bakıldığında iç çekilecek güzel çiftler gördüm sonu hüsran Rabbim inşallah yüzünüzü güldürür yola devam :)

zaman geçtikçe yaş farkı belirginleşir sizin yaşayacağınız şeyleri o çoktan yaşamıştır ...

Bana normal geldi yas farkiniz.
20 yasindayim benimle ilgilenen iki kisi oldu, biri 31 digeri 34 yasindaydi. Hic garip gelmemisti. Olmamasinin sebebi de yas falan degil, bir an once yuva kurmak istemeleriydi :) Ciddi dusundugunuz biriyse neden olmasin :KK200:

Simdi degil ama ileride sıkıntı yasarsiniz siz hala deli dolu civil civilken o gittikce dahada siradan sakin bir hayati yasamak istiyor ve malesef bu sorunlar yaratiyor bizimde esimle aramizda 6 yas fark var ve inaninki yaşam tarzlariniz uyusmadigi gün gelince evlilikte siradanlasiyor

Aşka yaş engel değil önemli olan birlikte nasıl vakit geçirdiğiniz hayata bakışınız

Arkadaşımın eşiyle arasında 20 yas var.

Seviyorsaniz yas hicbir zaman sıkıntı olmaz. Olmamalı ve olmasın.
20 de çok fazla değilmi ya o_O
Gerçi dedemle babanem arasında 25 yaş var ama :KK53:
Yinede şaşırtıcı geliyor

20 de çok fazla değilmi ya o_O
Gerçi dedemle babanem arasında 25 yaş var ama :KK53:
Yinede şaşırtıcı geliyor

Bana göre de fazla ama arkadaşım mutlu hemde iki çocuğu var tabi babaları çocukların çocuklarını görür mü bilmem :KK53:

Bana göre de fazla ama arkadaşım mutlu hemde iki çocuğu var tabi babaları çocukların çocuklarını görür mü bilmem :KK53:
Arkadaşın benimki gibi süper babanne olur biz öyle diyoruz:KK70:
Eşinede Allah ömür versin inşallah
Bizimkiler hala sevgili gibi ya ben Dünyada tekler sanıyordum bir çift daha varmış:KK37:

Back
X