- 3 Şubat 2010
- 11.306
- 5.496
- 773
Dediğim gibi eşin karakter olarak iyiye eğer , alışkanlık haline getirmeyecekse bunu tolere edebilirsiniz bana kalırsa . Konuşun eşinizle kızdığınız , üzüldüğünüz konunun kendisinden habersiz şeyler yapmanız olduğunu anlatın sakince . Birlikte yola çıktığınızı , kararları birlikte almanız gerektiğini paylaşın. Empati kurmasını önerin .BU ARALAR ÇOK FAZLA SIKIŞIĞIZ ESKİ BORÇLARI ÖNÜMÜZE ÇIKTI HEP .. EE BİDE BEBEK GELİYOR ONUN MASRAFI VAR .. YİNE BORÇ İÇİN KULLANMASI İYİ FAKAT BANA SÖYLEMEMESİNE ÇOK BOZULDUM BEN .. DEDİKLERİM ÇOK AĞIR OLDU BUNUDA BİLİYORUM BEN FARK ETMESEM HİÇ SÖYLEMİCEKTİ TEK ÜZÜLDÜĞÜM KONU BU
Çok borcunuz varsa bebeğin masrafları konusunda sık boğaz etmeyin kendinizi . Herkes herşeyi , en iyisini en güzelini almak ister ama şartlar maalesef imkan vermiyor . Sizin de dikkat ettiğinize eminim ama canınızı da sıkmayın . Temel şeyleri alın , bebek görmeye gelenler bir sürü ciciler getirir büyük ihtimal .
Sıkıntılarınızı bir an önce atlattırsınız ,bebişinizde sağlıklı , bol kısmetli olsun inşallah .