• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İÇİNDEN ÇIKAMADIM

REST ÇEKTİM TABİKİ HEMEN BOŞANMAYI DÜŞÜNEMEM TEK HATASINDAN DOLAYI Kİ EŞ GÖREVLERİNİ ÇOK İYİ YAPAR BUNU BENDEN GİZİ YAPMASI BENİ ÇOK ÜZDÜ ... BOŞANMAYI DİLE GETİRDİM BUNUN AMACI ANLASIN HATASINI Kİ BİR DAHA YÜZ BULUP YAPAMASIN DİYE ... SİNİRDEN STRESTEN KARNIMA AĞRILAR SOKTU BEN 2 ALTINIM VARKEN BUNU YAPTIĞINI GÖRDÜĞÜM AN KIZIMIN DOĞUMUNDA TAKILAN ALTINLARA NE YAPAR ACABA DEDİM ...
Bosanma lafini gercekten bosanmayi istediginizde dile getirin.
Erkeklerin kafasi sizin bosanma lafinizla hatasini anlamaya, bir daha yuz bulmamaya calismaz. onlarin kafasi oyle islemiyor, bir daha bu mantigi kullanirken bunu da unutmayin...

:))) ne kadar düşünceleriniz geride ... ne yaşadığını bilmediğiniz birinin geçmişteki TECRÜBE dediğiniz şeyleri gram yaşamadığınız belli ... dilerim ki yine de rabbim yaşatmasın ...
ben kendime zengin koca değil ilk cocuguma baba aradım ... cocuguna sahip çıkabilen adam evine de karısına da sahip çıkar çünkü ...
şayet zengin koca arayışında olsaydım bugün sizinle burada bu saçma dialogu yapıyor olmazdık ...
Bu ne çirkin bi konuşma şekli bu böyle.
Evet hanımlar olumsuz yorum yapacak kimse yorum yapmasın .
Konu sahibesini kızdırmayalım:KK14:

Bu ne çirkin bi konuşma şekli bu böyle.
Evet hanımlar olumsuz yorum yapacak kimse yorum yapmasın .
Konu sahibesini kızdırmayalım:KK14:

o zaman konu sahibesine destek verelim.Hatasını anlamasa da olur.

:))) ne kadar düşünceleriniz geride ... ne yaşadığını bilmediğiniz birinin geçmişteki TECRÜBE dediğiniz şeyleri gram yaşamadığınız belli ... dilerim ki yine de rabbim yaşatmasın ...
ben kendime zengin koca değil ilk cocuguma baba aradım ... cocuguna sahip çıkabilen adam evine de karısına da sahip çıkar çünkü ...
şayet zengin koca arayışında olsaydım bugün sizinle burada bu saçma dialogu yapıyor olmazdık ...

Haklısın arkadaşım.Eşin böyle yapmamalıydı ve sen ne dersen o doğrudur.Eşini tehdit et süründür hatta boşa gitsin.Bundan koca filan olmaz.Ne demek borç için alması filan ne kadar ayıp.Ben olsam aynısını yapardım-bekara karı boşamak kolay ya ondan diyorum- yık yuvanı,süründür kocanı ohhhh!!!! missss.

Ayrıca gram değil kilolarca yaşadım.Ama dedim ya tecrübe yarıştıracak değilim.

Her ne olursa olsun artık boşanma ağıza sakız olmuş en küçük kavgalarda bile boşanalım çıkar olmuş ağızdan bence hiçbir kavgada boşanalım bitsin kelimesi kullanılıp yıpratılmamalı mademki gerçek düşünceniz bu değil ozaman neden boşanmak kelimesi hep gündem de olur bende buna anlam veremiyorum bence çok fazla olmuş tepkiniz daha sakin olmaya çalışın tabiki yaptığı hatalı bir davranış ama uyarıp birdaha bu tür konularda fikrinizi almasını sağlayabilirsiniz

Back
X