- 8 Şubat 2017
- 159
- 61
- 18
- 33
- Konu Sahibi Beyaz_karanfil_
-
Allah yardimciniz olsun hem okuyup hem calismak birde bunun psikolojik agirliginin nasil birsey oldugunu tahmin edebiliyorumSenelerce hem okuyup hem çalıştım. Aileme yardim ettim. Hayatimda kendim icin hic bisey yapma firsatim olmadi. Kangren gibi bi iliski yasadim.3 bucuk yil surdu aldatildim asagilandim. Zor gelsede ayrildim.Babam hep problemli biriydi. Arkamda durup beni okutmak yerine benden para bekledi hep. Yinede okudum. Ilahiyat fakultesi mezunuyum. Evlendim esim mukemmel bi insan. Ama icimde hep cocuklugumdan ukde kaldi kendi parami kazanabilmek. Ogretmenlikte oldugum ile atanmam mümkün degil esimde doguya gelemez cakili kadrosu cunku. Ev kadini olarak kalmak istemiyorum. Elimdeki diplomayla neler yapabilirim bilmiyorum. 25 yasindayim ama inanin oyle sartlarda okudum ki artik yoruldum. Bi isim olsun istiyorum. Evliligimin ilk yili kitap basinda gecti resmen. Esime bile vakit ayiramadim. Ders calisicam diye Yemegini bile yapamadim yeri geldi. Napabilirim bilmiyorum. Esim akademisyenlik icin ugras diyo ama oda kolay degil en az 3 yil daha cocuk hayalimi is hayalimi ertelemek zorunda kalicam. Sonuda kesin degil.Universite bitirmek cozum degilmis... Cok bunaldim artik. Ozel bi okul olsa onada raziym. Ama yok is bulmak bu kadar zor mu?
Akademisyenliği düşünün. Üç yıl çabucak gelir geçer. O kadar emeğiniz boşa gitmesin.Senelerce hem okuyup hem çalıştım. Aileme yardim ettim. Hayatimda kendim icin hic bisey yapma firsatim olmadi. Kangren gibi bi iliski yasadim.3 bucuk yil surdu aldatildim asagilandim. Zor gelsede ayrildim.Babam hep problemli biriydi. Arkamda durup beni okutmak yerine benden para bekledi hep. Yinede okudum. Ilahiyat fakultesi mezunuyum. Evlendim esim mukemmel bi insan. Ama icimde hep cocuklugumdan ukde kaldi kendi parami kazanabilmek. Ogretmenlikte oldugum ile atanmam mümkün degil esimde doguya gelemez cakili kadrosu cunku. Ev kadini olarak kalmak istemiyorum. Elimdeki diplomayla neler yapabilirim bilmiyorum. 25 yasindayim ama inanin oyle sartlarda okudum ki artik yoruldum. Bi isim olsun istiyorum. Evliligimin ilk yili kitap basinda gecti resmen. Esime bile vakit ayiramadim. Ders calisicam diye Yemegini bile yapamadim yeri geldi. Napabilirim bilmiyorum. Esim akademisyenlik icin ugras diyo ama oda kolay degil en az 3 yil daha cocuk hayalimi is hayalimi ertelemek zorunda kalicam. Sonuda kesin degil.Universite bitirmek cozum degilmis... Cok bunaldim artik. Ozel bi okul olsa onada raziym. Ama yok is bulmak bu kadar zor mu?
Eşim akademisyen gidemez. Vekillik te emeginiz somuruluy inanin ki 1300 lira para alip tum gününüzü veriyosunuz malesefAllah yardimciniz olsun hem okuyup hem calismak birde bunun psikolojik agirliginin nasil birsey oldugunu tahmin edebiliyorum
Esiniz universitede memur falan mi hicbir sekilde es durumundan gidemiyor mu
Ilahyattada durum zorlasti ama yinede alim var diye hatirliyorum en son gerci ogretmrn olarak atansaniz gittiginiz yerde 6 yil cakili kalacaksiniz
Vekil olarak kuran ogreticiligi dusunmezmjsiniz tam olarak nasil oluyo bilmiyorunda bi arkadasimin kizkardesi yuksekokulda kuran kursu ogreticiligi yapiyordu
Düşünüyorum ama akademisyenlikte kesin degil ki. Her halukarda yükseğe basvurmak istiyorum ales puanim iyi. Ama ben bu sure de calismak kendi parami kazanmak istiyorumAkademisyenliği düşünün. Üç yıl çabucak gelir geçer. O kadar emeğiniz boşa gitmesin.
Haklisiniz emegin karsiligini alamama soz konusu ama aklima baska bi secenek gelmedi insallah tez zamsnda hayirlidiyla nasip olurEşim akademisyen gidemez. Vekillik te emeginiz somuruluy inanin ki 1300 lira para alip tum gününüzü veriyosunuz malesef
Oyle bisey yapmak istemiyorum kendi meslegimi isimi cok seviyorum. Kendi isimi yapabilmek iyi istiyorumDurunn bu kadar karamsar olmayın. Allah bir kapı açar muhakkak. Yapilacak cok şey var. Ne yapmak istediginize bağlı. El becerileriniz varsa butik pasta nikah sekeri olabilir
Kim ozel ders aldirir ki. Sanmiyorum bulabilecegimi. Ozel okullar bu ladar mi zormus bilmiyorum. Neyi cok istersek o bizim imtihsnimiz gercekten sanirimAllah kolaylik versin hayirli kapilar acsin insallah. Bir yakinim ayni sekilde, ama o bekar. Ozel ders veriyor cocuklara. Sizin alaniniz icin bulunmaz firsat bence, zira dini konularda cocuklarimizi saga sola yollayamiyoruz tedirginlikten.
Gonlunuzce olsun inşallahOyle bisey yapmak istemiyorum kendi meslegimi isimi cok seviyorum. Kendi isimi yapabilmek iyi istiyorum
Allah hayırlı kapılar açsın insallah, umutsuz olmayınOyle bisey yapmak istemiyorum kendi meslegimi isimi cok seviyorum. Kendi isimi yapabilmek iyi istiyorum
Benim gibi dusunenler aldiriyor oyle demeyinKim ozel ders aldirir ki. Sanmiyorum bulabilecegimi. Ozel okullar bu ladar mi zormus bilmiyorum. Neyi cok istersek o bizim imtihsnimiz gercekten sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?