- 8 Şubat 2017
- 159
- 61
- 18
- 33
- Konu Sahibi Beyaz_karanfil_
Senelerce hem okuyup hem çalıştım. Aileme yardim ettim. Hayatimda kendim icin hic bisey yapma firsatim olmadi. Kangren gibi bi iliski yasadim.3 bucuk yil surdu aldatildim asagilandim. Zor gelsede ayrildim.Babam hep problemli biriydi. Arkamda durup beni okutmak yerine benden para bekledi hep. Yinede okudum. Ilahiyat fakultesi mezunuyum. Evlendim esim mukemmel bi insan. Ama icimde hep cocuklugumdan ukde kaldi kendi parami kazanabilmek. Ogretmenlikte oldugum ile atanmam mümkün degil esimde doguya gelemez cakili kadrosu cunku. Ev kadini olarak kalmak istemiyorum. Elimdeki diplomayla neler yapabilirim bilmiyorum. 25 yasindayim ama inanin oyle sartlarda okudum ki artik yoruldum. Bi isim olsun istiyorum. Evliligimin ilk yili kitap basinda gecti resmen. Esime bile vakit ayiramadim. Ders calisicam diye Yemegini bile yapamadim yeri geldi. Napabilirim bilmiyorum. Esim akademisyenlik icin ugras diyo ama oda kolay degil en az 3 yil daha cocuk hayalimi is hayalimi ertelemek zorunda kalicam. Sonuda kesin degil.Universite bitirmek cozum degilmis... Cok bunaldim artik. Ozel bi okul olsa onada raziym. Ama yok is bulmak bu kadar zor mu?