- 20 Temmuz 2016
- 95
- 93
- 18
- 39
- Konu Sahibi Serguzest_2016
..
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunun yaninda oturdugum ev kucuk bebekle cok zor oluyor ve biz evliligin ilk yillari problemlerimiz tartismalarimiz bu evde yasandigundan bu evin elektrigi de bana cok olumsuz geliyor ve tasinmak istiyorum ama oba da yanasmiyor..
Oturdugumuz evi almayacak alamayiz zaten. Muhtemelen baska ilden alacak yani oturmalik degil yatirimlik kira geliri olacak sekilde. Zaten beni oyle umutlandirmasa ben bu kadar uzulmezdim sorun o zatn.Ev istiyor da oturduğunuz evi mi alacak?
Eşinizi bir noktada da orta yolu bulmayı öğrenmeli. Zaten verdiği sözden dönmüş arabadan eve karar vermiş tek başına bari hangi evi istediğinizi sorma lütfunda bulunsun.
araba yatırım aracı değil ama.Ben ev almayalim demiyorum ama suan elimizdeki para ev icin yeterli degil.. kredi cekmeyi tercih etmiyoruz. bu elimizdeki parayi ev alacak miktara getirmemiz 1 yada 2 yilimizi alicak o surecte beklwmektense araba alalim diyorum. Ama olmuyor.
ahhh bu aileler buyukler
ileri görüş dürbünü var sanki hepsinin
işin gerçeği tecrube aslında , ailenın hayır dedğine sen evet demişssin ve sonu
o çocucugunda günahına gireceksin , bu anlattıkların boşanma nedeni değil ,
eşin senden çok kazınıyor diye seni sindirmeye çalışıyor ,evin erkeği benım havalarında ,
ya sen sesını kesip onun dediğine uyacaksın yada baskın karakter olup onu bastıracaksın
Esim degil ben daha cok kazaniyorum ama bunu sorun etmedim cunki esim calismayi seven birisi ama bana soz verip tutmuyor bu asil beni uzuyor ve baska sorunlar iste..
esim artik isteniyor ki tedavi olsam ne olur.. esli denemeler vs oldugunda nasil olucak? ben de zaten eskidi gibi istek yok yani psikoloik olarak o inanc yok bende bu durumda tedavi ne derece ise yararbence her seyden önce gidip tedavi olmaniz gerekir, vajiyi yasayan birisi olarak bu sizin evliliginizi olumsuz olarak baya etkilemis.. bunu görmezden gelmeyin.. digerleri hallolur.. cinselligin eksik oldugu bi evlilikte sıkıntılarin olmasi cok normal.. diger meseleleri daha sonra halledersiniz..
Arabadan önce ev almanız daha güzel olur .Arabayı yatırım olarak görmüyorum.Bir sürü masrafı var.Benzini.sigortası ve başka ıvır zıvırlar var.Arbayı aldığın fiyata yada daha fazla fiyata satamazsın ama ev fiyatları artıyor hep.Evide yatırım olarak değil oturacaksanız alın hem kira parası hem kredi çekerseniz kredi parası zorlar.Oturdugumuz evi almayacak alamayiz zaten. Muhtemelen baska ilden alacak yani oturmalik degil yatirimlik kira geliri olacak sekilde. Zaten beni oyle umutlandirmasa ben bu kadar uzulmezdim sorun o zatn.
bu yoruma hak verdim araba ihtiyaçtir ama bakım herşeyin masrafi çikiyor. seneye komple muayene mi vergi mi sigorta mi bi sürü şey ödüycez. 1000 bin tutacak tahmin... eşim dedi bu senede sigorta ödüycez 500 mu ne.araba alinca elinizde para hic tutamazsiniz,benzini vergisi bakimi vs..su degil para yakiyor malesef.
sirf bunaldiniz diye araba almak hic akillica degil.
esiniz eve yatirim yapma konusunda gayet mantikli.
cinsel birliktelik yasamayan evli adam tabi gergin olur,siz bu soruna yonelip cozmelisiniz biran once.