İçinden çıkamıyorum yardım edin...

Bunun yaninda oturdugum ev kucuk bebekle cok zor oluyor ve biz evliligin ilk yillari problemlerimiz tartismalarimiz bu evde yasandigundan bu evin elektrigi de bana cok olumsuz geliyor ve tasinmak istiyorum ama oba da yanasmiyor..

Ev istiyor da oturduğunuz evi mi alacak?
Eşinizi bir noktada da orta yolu bulmayı öğrenmeli. Zaten verdiği sözden dönmüş arabadan eve karar vermiş tek başına bari hangi evi istediğinizi sorma lütfunda bulunsun.

Zaten ortada belli bir sebep yokken cinsellik olmaması boşanma sebebi benim için.
Tahammülsüzlüğünüz,sabırsızlığınız ve bunalımınızın nedeni bu olsa gerek.

Bana göre sorunlarınız aşılamayacak değil olaylara karamsar yaklaşmayın cinsellik mi onu istediğinizi belli edin araba mı istiyorsunuz oturun karşılıklı tekrar konuşun ya o sizi yada siz onu ikna edin ve böylelikle sorunlarınız dan tek tek kurtulun gerekirse bu yaşadığınız buhranı kocanıza anlatın destek alın.

ahhh bu aileler buyukler

ileri görüş dürbünü var sanki hepsinin

işin gerçeği tecrube aslında , ailenın hayır dedğine sen evet demişssin ve sonuç

o çocucugunda günahına gireceksin , bu anlattıkların boşanma nedeni değil ,

eşin senden çok kazınıyor diye seni sindirmeye çalışıyor ,evin erkeği benım havalarında ,

ya sen sesını kesip onun dediğine uyacaksın yada baskın karakter olup onu bastıracaksın

ev alin bence başka yerden.. sora araba..
herkes öncelikle ev sahibi olmak istiyor.
bizim şu an ev alma derdim yok da en üst kata çikma derdim var ne bilim hayallerim var. para biriktirmeye başladik.
biz borçlu evlendik.. 3 senedir evli 60 bin olmasi çok iyi. ben memurum 2 senedir evliyim.ev için ufak bir birikimim yok ama çok şükür evimiz arabamiz var..
evlenmeden önce yatırım yaptım.. ev aldim evlenincede yine yatırım yaptık araba aldik şimdi iki borcu ödüyorum.
eşimde yatırım yapmanin peşinde:) bende boşver harcayalim diyorum bana işitme cihazi alma peşinde( işitme engelliyim)
bide hamileyim çocuğumuz olucak. onun için ayrı birikim yapıyorum çok şükür kira gelirimz var. evlenmeden önce aldığım evi kiraya verdik.
halinize şükredin 3 sene 5 sene evli olup da birikmeyen kaç kişi var.
eşinizi hakli buldum ne bilim parayı yatırım yapmak istiyor. bişeyler olsun istiyo. öncelikle ev alin sora araba.. daha rahat olursun.

Ben ev almayalim demiyorum ama suan elimizdeki para ev icin yeterli degil.. kredi cekmeyi tercih etmiyoruz. bu elimizdeki parayi ev alacak miktara getirmemiz 1 yada 2 yilimizi alicak o surecte beklwmektense araba alalim diyorum. Ama olmuyor.

Şimdi ev konusunda eşinize katılıyorum.
Yani 60 bin liranız var. Evet bu parayla ev alınmaz. Fakat bununla araba aldığınızda birikimin nereden baksanız yarısı erimiş olacak ve ev alma durumu ertelendikçe ertelenecek.

Cinsellik konusuna bir şey diyemiyorum. Cinsellik evlilikte en önemli şey değilse de temel taşlardan birisi.
Ben de 2 yıla yakın vajiliydim atlatalı 6 sene oldu. Ve bu sorun atlatılmadan çocuk yapmaya karşıyım. Çünkü sonrasında sizde olduğu gibi sarpa sarıyor.

Ev istiyor da oturduğunuz evi mi alacak?
Eşinizi bir noktada da orta yolu bulmayı öğrenmeli. Zaten verdiği sözden dönmüş arabadan eve karar vermiş tek başına bari hangi evi istediğinizi sorma lütfunda bulunsun.
Oturdugumuz evi almayacak alamayiz zaten. Muhtemelen baska ilden alacak yani oturmalik degil yatirimlik kira geliri olacak sekilde. Zaten beni oyle umutlandirmasa ben bu kadar uzulmezdim sorun o zatn.

Ben ev almayalim demiyorum ama suan elimizdeki para ev icin yeterli degil.. kredi cekmeyi tercih etmiyoruz. bu elimizdeki parayi ev alacak miktara getirmemiz 1 yada 2 yilimizi alicak o surecte beklwmektense araba alalim diyorum. Ama olmuyor.
araba yatırım aracı değil ama.
ciddi masrafı da var.
bunu da göz önünde bulundurun

ahhh bu aileler buyukler

ileri görüş dürbünü var sanki hepsinin

işin gerçeği tecrube aslında , ailenın hayır dedğine sen evet demişssin ve sonu

o çocucugunda günahına gireceksin , bu anlattıkların boşanma nedeni değil ,

eşin senden çok kazınıyor diye seni sindirmeye çalışıyor ,evin erkeği benım havalarında ,

ya sen sesını kesip onun dediğine uyacaksın yada baskın karakter olup onu bastıracaksın

Esim degil ben daha cok kazaniyorum ama bunu sorun etmedim cunki esim calismayi seven birisi ama bana soz verip tutmuyor bu asil beni uzuyor ve baska sorunlar iste..

Esim degil ben daha cok kazaniyorum ama bunu sorun etmedim cunki esim calismayi seven birisi ama bana soz verip tutmuyor bu asil beni uzuyor ve baska sorunlar iste..

tamam anladım ama temelinde yatan senın daha çok kazanman ,

araba almıyorum ev alacam falan demeler , sana hesap vermeden hareket etmesi

bence her seyden önce gidip tedavi olmaniz gerekir, vajiyi yasayan birisi olarak bu sizin evliliginizi olumsuz olarak baya etkilemis.. bunu görmezden gelmeyin.. digerleri hallolur.. cinselligin eksik oldugu bi evlilikte sıkıntılarin olmasi cok normal.. diger meseleleri daha sonra halledersiniz..

araba alinca elinizde para hic tutamazsiniz,benzini vergisi bakimi vs..su degil para yakiyor malesef.
sirf bunaldiniz diye araba almak hic akillica degil.
esiniz eve yatirim yapma konusunda gayet mantikli.

cinsel birliktelik yasamayan evli adam tabi gergin olur,siz bu soruna yonelip cozmelisiniz biran once.

bence her seyden önce gidip tedavi olmaniz gerekir, vajiyi yasayan birisi olarak bu sizin evliliginizi olumsuz olarak baya etkilemis.. bunu görmezden gelmeyin.. digerleri hallolur.. cinselligin eksik oldugu bi evlilikte sıkıntılarin olmasi cok normal.. diger meseleleri daha sonra halledersiniz..
esim artik isteniyor ki tedavi olsam ne olur.. esli denemeler vs oldugunda nasil olucak? ben de zaten eskidi gibi istek yok yani psikoloik olarak o inanc yok bende bu durumda tedavi ne derece ise yarar

Oturdugumuz evi almayacak alamayiz zaten. Muhtemelen baska ilden alacak yani oturmalik degil yatirimlik kira geliri olacak sekilde. Zaten beni oyle umutlandirmasa ben bu kadar uzulmezdim sorun o zatn.
Arabadan önce ev almanız daha güzel olur .Arabayı yatırım olarak görmüyorum.Bir sürü masrafı var.Benzini.sigortası ve başka ıvır zıvırlar var.Arbayı aldığın fiyata yada daha fazla fiyata satamazsın ama ev fiyatları artıyor hep.Evide yatırım olarak değil oturacaksanız alın hem kira parası hem kredi çekerseniz kredi parası zorlar.

çözülmeyecek bit konu değil maddiyat.bu kadar uzama sebebi bence psikolojiniz..cinsellik çok önemli bir konu.asıl çözmeniz gereken bu bence..ve çiftlerde ciddi gerginliğe sebep olan bir konu bana göre..cinsellik yoksa tahammülsüzlük var yani..
9 aydır neden birlikte oldıuğunuzu anlamadım neticede sadece son aşamasında sorun varmış ama anladığım o nooktaya bile gelemediğiniz..siz mi istemiyorsunuz eşiniz mi denemiyor musunuz,destek aldınız mı nbu konuda?
11 aylık bebek nerdeyse 1 yaşında,neden eve tıkılı kaldınız anlamadım..otobüsü var dolmuşu var taksisi var yani..alın çıkın çocuğunuzu.. araba şart değil ki bunun için..

araba alinca elinizde para hic tutamazsiniz,benzini vergisi bakimi vs..su degil para yakiyor malesef.
sirf bunaldiniz diye araba almak hic akillica degil.
esiniz eve yatirim yapma konusunda gayet mantikli.

cinsel birliktelik yasamayan evli adam tabi gergin olur,siz bu soruna yonelip cozmelisiniz biran once.
bu yoruma hak verdim araba ihtiyaçtir ama bakım herşeyin masrafi çikiyor. seneye komple muayene mi vergi mi sigorta mi bi sürü şey ödüycez. 1000 bin tutacak tahmin... eşim dedi bu senede sigorta ödüycez 500 mu ne.
yinede ihtiyaci oluyor. ev alinca vergilersigortasi oluyor ya bi sürü sigortasi çikti başimizda ya. vergiler sigortalar derken bana gina geldi gerçekten... devletten aldığımz parayı çoğu devlete gidiyo offf:/

Back
X