• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçinden çıkamıyorum :(

BU gidisle ayni seyler benimde basima gelecek, bende 2,5 yil once ayrildim nisanlimdan ve hala donup duruyor bende dayanamiyorum karsilik veriyorum. Bu surec icinde is buldum, okula basladim, ciddi anlamda uzulmek dipe vurmak kadar zamanim olmadi, birde sosyal anlamda cevrem cok genislettim. Bununda bana tabi artilari oldu.
BU surec icinde ortalama her ay biri benimle tanismak istedi, bir coguna sans verdim ama bir turlu olmadi.
Ablanin sevdigi isi yapmasini saglayin, beni en cok isim mutlu ediyor ve eminim isinde mutlu olan kisi sosyal hayatindada daha mutludur.
Ablani gercekten cok iyi anlayabiliyorum, hayatimda biri olsaydida suan ona ben diyebilseydim seni istemiyorum diye..

onu yapmaya çalışıyorum, dükkan araştırıyorum, 1 aya kadar hazır olur inşallah. ama korkum duyarsa o hevesi de kaçar diye. tek sosyal hayatı internet maalesef. bi işi olursa açılır da, karşısına yeni insanlar da çıkar diye düşünüyorum. siz bari yapmayın, zaafınızı biliyor onlar, ne zaman arasalar döneceğinizi biliyorlar. o nedenle de duygularınıza önem vermiyorlar bence, en azından ablamınki öyleydi. Allah soğukluğunu versin inşallah kalplerinize ne diyeyim :(

ayy kurtulduğuna dua etsin o zaman
içim cız etti çok zor sevgilisi varken ikisinide aldatmış pislik
madem sevgilisi var ablandan ne istemiş barışalım diye
anlayabilmiş değilim, asıl psikoloğa onun görünmesi lazım bence ya neyse... egosunu mu tatmin etmek istiyor ne bilemedim.

Soyleme eger dedigin gibi kaldiramayacak durumdaysa. Hayatini degistirdiginde yada yeni birini sevebildigi zaman kaldirabilir ancak malesef zaman alir bence saklayabildigin kadar sakla cok agir haberdir bu
ben de öyle düşünüyorum ama kendimi onu aldatıyomuş gibi hissediyorum. en büyük korkum da ya ben yanında yokken öğrenirse, bi başkasından? 2 gündür gözüme uyku girmiyor, uyusam bile kabuslarla uyanıyorum, ya duyarsa da yine aynısını yaparsa diye. ayy nolur dua edin kızlar, çok ihtiyacımız var.

onu yapmaya çalışıyorum, dükkan araştırıyorum, 1 aya kadar hazır olur inşallah. ama korkum duyarsa o hevesi de kaçar diye. tek sosyal hayatı internet maalesef. bi işi olursa açılır da, karşısına yeni insanlar da çıkar diye düşünüyorum. siz bari yapmayın, zaafınızı biliyor onlar, ne zaman arasalar döneceğinizi biliyorlar. o nedenle de duygularınıza önem vermiyorlar bence, en azından ablamınki öyleydi. Allah soğukluğunu versin inşallah kalplerinize ne diyeyim :KK43:

Amiin, insallah. Gercekten baskalariylada denedim bilmiyorum ya olmuyor. Onunlada olmicak, babam buyuk bir ihtimal vermez. Canini acitmak istiyorum, pisman olsun istiyorum ama nasil..
Herneyse ablana dukkani acmadan once soylemen bence daha mantikli, o isler hallolana kadar olayi sinirip belki kendine yeni bir baslangic yapmasini anlar ve daha hirsli olur.

Amiin, insallah. Gercekten baskalariylada denedim bilmiyorum ya olmuyor. Onunlada olmicak, babam buyuk bir ihtimal vermez. Canini acitmak istiyorum, pisman olsun istiyorum ama nasil..
Herneyse ablana dukkani acmadan once soylemen bence daha mantikli, o isler hallolana kadar olayi sinirip belki kendine yeni bir baslangic yapmasini anlar ve daha hirsli olur.

ablam da aynısını diyordu hep, hatta dün yine dedi, içim sızladı. çok zor bi durum. allah kolaylık versin.

ablam da aynısını diyordu hep, hatta dün yine dedi, içim sızladı. çok zor bi durum. allah kolaylık versin.

COk zor, tam unutuyosun bir sekilde karsina cikiyo taki mutlulugu baskasinda bulana kadar.
Bugun durumumada yazdim, Mazlumun Ahi, indirir sahi, Herseyin bir vakti vardir diye.
Uzerine alindi bana yazdin demi dedi :KK51: Merak etme ALlah kimsenin yanina birakmiyor ya.
Allah ablanada, sanada banada bizi uzmus olan okuzlerden cok daha iyi bir es nasip etsinki.
Yillar sonra iyiki onunla evlenmemisim diye kurban keselim :KK68:

ben de öyle düşünüyorum ama kendimi onu aldatıyomuş gibi hissediyorum. en büyük korkum da ya ben yanında yokken öğrenirse, bi başkasından? 2 gündür gözüme uyku girmiyor, uyusam bile kabuslarla uyanıyorum, ya duyarsa da yine aynısını yaparsa diye. ayy nolur dua edin kızlar, çok ihtiyacımız var.
Ederim canim Allah'in izniyle korkma ve onunla ilgilen sosyallesmesini sagla kurs veya is hayati iyi secimler olabilir cok uzuldum beni etkilediyse seni dusunemiyorum :(

Ayrıldıktan sonra görüşmeye devam ettikleri için ablanın umutları hep canlı kalmış.
Nişanlandığını öğrendikten sonra hendi hayatını daha sağlam temellere oturtabilir belki.
Allah yardımcınız olsun.

COk zor, tam unutuyosun bir sekilde karsina cikiyo taki mutlulugu baskasinda bulana kadar.
Bugun durumumada yazdim, Mazlumun Ahi, indirir sahi, Herseyin bir vakti vardir diye.
Uzerine alindi bana yazdin demi dedi :KK51: Merak etme ALlah kimsenin yanina birakmiyor ya.
Allah ablanada, sanada banada bizi uzmus olan okuzlerden cok daha iyi bir es nasip etsinki.
Yillar sonra iyiki onunla evlenmemisim diye kurban keselim :KK68:

amin canım inşallah.

Ederim canim Allah'in izniyle korkma ve onunla ilgilen sosyallesmesini sagla kurs veya is hayati iyi secimler olabilir cok uzuldum beni etkilediyse seni dusunemiyorum :KK43:

sorma ya, kabus gibi günler. geçecek inşallah, inanmak istiyorum.

Back
X