BU gidisle ayni seyler benimde basima gelecek, bende 2,5 yil once ayrildim nisanlimdan ve hala donup duruyor bende dayanamiyorum karsilik veriyorum. Bu surec icinde is buldum, okula basladim, ciddi anlamda uzulmek dipe vurmak kadar zamanim olmadi, birde sosyal anlamda cevrem cok genislettim. Bununda bana tabi artilari oldu.
BU surec icinde ortalama her ay biri benimle tanismak istedi, bir coguna sans verdim ama bir turlu olmadi.
Ablanin sevdigi isi yapmasini saglayin, beni en cok isim mutlu ediyor ve eminim isinde mutlu olan kisi sosyal hayatindada daha mutludur.
Ablani gercekten cok iyi anlayabiliyorum, hayatimda biri olsaydida suan ona ben diyebilseydim seni istemiyorum diye..
onu yapmaya çalışıyorum, dükkan araştırıyorum, 1 aya kadar hazır olur inşallah. ama korkum duyarsa o hevesi de kaçar diye. tek sosyal hayatı internet maalesef. bi işi olursa açılır da, karşısına yeni insanlar da çıkar diye düşünüyorum. siz bari yapmayın, zaafınızı biliyor onlar, ne zaman arasalar döneceğinizi biliyorlar. o nedenle de duygularınıza önem vermiyorlar bence, en azından ablamınki öyleydi. Allah soğukluğunu versin inşallah kalplerinize ne diyeyim
