• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçinden çıkamıyorum :(

5 yıldır daha unutamadımı ablan garip yani insan kocasını unutuyor. Saplantı bu resmen doktor şart
unutamadı maalesef. ama ben yargılamanız için değil fikirlerinizi almak için açtım konuyu. evet insanlar kocasını unutuyor, çocuklarını çöpe bırakıyor vs vs. bazıları da unutmayı beceremiyorlar işte. psikolojik destek konusunda katılıyorum size ama herkes aynı değil, siz de bunu takdir edersiniz.

Ben olsam ablamı bir güzel paylar aklını başına getirirdim intihar etmek ne demek,sen bu kadar aciz misin başka adam mı yok diye...

unutamadı maalesef. ama ben yargılamanız için değil fikirlerinizi almak için açtım konuyu. evet insanlar kocasını unutuyor, çocuklarını çöpe bırakıyor vs vs. bazıları da unutmayı beceremiyorlar işte. psikolojik destek konusunda katılıyorum size ama herkes aynı değil, siz de bunu takdir edersiniz.
Zaten farkındaysan, yol gösterecek yorum yaptım. Kısa süreli ayrılık değil ki hava değişimi iyi gelsin, adamın bu kadar süre sonra yeni hayata başlayacağı aşikar, belki de beklediğin gibi de bir tepki vermeyecek o da farkındadır herkesin hayatına devam edeceğinin.

Son düzenleme:
Zaten farkındaysan sadece yol gösterecek yorum yaptım. Kısa süreli ayrılık değil ki hava değişimi iyi gelsin, adamın bu kadar süre sonra yeni hayata başlayacağı aşikar, belki de beklediğin gibi de bir tepki vermeyecek o da farkındadır herkesin hayatına devam edeceğinin.
evet haklısınız, 5 yıl boyunca birbirlerini hiç görmemiş, görüşmemiş olsalar, ablam kendi hayatına devam etmeye karar verdiğinde yolundan alıkoymasa... mesajınızda yol gösterecek bi şey göremedim ben, o da benim beceriksizliğim sanırım.. teşekkürler ilginize.

çivi çiviyi söker
ablan acısını yaşamak yerıne kafasını dagıtacak şeylere ıhtıyacı var
insanın bıraz da kendı elınde aslında bazı seyler
ablan kafasını kaldırıp hayatına devam etmeye calıssa kısa sürede kendıne gelır
ama ıstemesı lazım.

5 yıl önce mi ilişki bitti
5 sene mi nişanlılık dönemi oldu??

Takinti haline gelmiş belli ki bi pskologla gorusebilirsin durumu anlatabiirsin ablani onun ayagina goturmene gerek yok bi kafe ortamında yapabilirsin bunu belki konustukca acildikca doktor tedvisini kabul edebilir.. Doktor belki yillardir cabaladiginiz seyi uygun konuşma diliyle yapabilir bi deneyin derim

5 yıl önce mi ilişki bitti
5 sene mi nişanlılık dönemi oldu??
nişanlılık dönemi 1 yıl, sonra ayrıldılar 5 yıl önce. bu süre zarfında da hep görüştüler maalesef :( hep dedim açma telefonlarını cevap verme diye ama dinletemedim. en son 3 ay önce görüşmüşler, geçen hafta sonu da nişanlanmış.

Takinti haline gelmiş belli ki bi pskologla gorusebilirsin durumu anlatabiirsin ablani onun ayagina goturmene gerek yok bi kafe ortamında yapabilirsin bunu belki konustukca acildikca doktor tedvisini kabul edebilir.. Doktor belki yillardir cabaladiginiz seyi uygun konuşma diliyle yapabilir bi deneyin derim
peki kendini iyice kötü hissetirmez mi bu?

Ama bi şekilde tedavi edilmesi lazim kaldi ki adamin nisanlandigini duyunca dunyasi basina yikilicak belki kontrol altında olursa daha iyi olmaz mi

nişanlılık dönemi 1 yıl, sonra ayrıldılar 5 yıl önce. bu süre zarfında da hep görüştüler maalesef :KK43: hep dedim açma telefonlarını cevap verme diye ama dinletemedim. en son 3 ay önce görüşmüşler, geçen hafta sonu da nişanlanmış.
görüşme her zaman hatırlatır tabi
çekilen acılar sıfırlanır
sonra sil baştan yaşa aynı şeyleri
aynen görüşmemesi gerekiyordu
peki bu görüşmeler barışma adımları mıydı neden olmadı barışma sonucunda?

Ama bi şekilde tedavi edilmesi lazim kaldi ki adamin nisanlandigini duyunca dunyasi basina yikilicak belki kontrol altında olursa daha iyi olmaz mi
haklısın daha iyi olur, ama istemediği bi şeyi benim bi şekilde ona dayatmam rahatsızlık uyandırabilir diye tedirginim. yoksa tanıdğım bi psikolog var, ofisinin dışında çalışıyor mu bilmiyorum, ama yapılabilir, zor değil tabi.

Psikologlar yircii, post: 36826106, member: 544329"]haklısın daha iyi olur, ama istemediği bi şeyi benim bi şekilde ona dayatmam rahatsızlık uyandırabilir diye tedirginim. yoksa tanıdğım bi psikolog var, ofisinin dışında çalışıyor mu bilmiyorum, ama yapılabilir, zor değil tabi.[/QUOTE]
Pskologlar yapiyo bu isi tabi önem verenler.. Ya da rahatsız olcagini dusunuyosan ablanin sen bi pskologla görüş izliycegin adimlar hakkinda sergiliycegin davranışlar hakkında bilgi alabilirsiniz doktorla birlikte isi yurutebilirsin

görüşme her zaman hatırlatır tabi
çekilen acılar sıfırlanır
sonra sil baştan yaşa aynı şeyleri
aynen görüşmemesi gerekiyordu
peki bu görüşmeler barışma adımları mıydı neden olmadı barışma sonucunda?
beyefendi hep erteledi ondan olmadı. ha bugün ha yarın, ha cesaretim yok, ha ailelerimiz uygun değil derken nişanlanmış başkasıyla. hem de sevgilisi de varmış aynı zamanda. ablam onu hala nasıl sevebiliyor, çok kızıyorum ona bazen.

Psikologlar yircii, post: 36826106, member: 544329"]haklısın daha iyi olur, ama istemediği bi şeyi benim bi şekilde ona dayatmam rahatsızlık uyandırabilir diye tedirginim. yoksa tanıdğım bi psikolog var, ofisinin dışında çalışıyor mu bilmiyorum, ama yapılabilir, zor değil tabi.
Pskologlar yapiyo bu isi tabi önem verenler.. Ya da rahatsız olcagini dusunuyosan ablanin sen bi pskologla görüş izliycegin adimlar hakkinda sergiliycegin davranışlar hakkında bilgi alabilirsiniz doktorla birlikte isi yurutebilirsin[/QUOTE]
evet, bu çok mantıklı. ben de yapsam mı acaba diye düşünüyordum.

Denemekten ne cikar ki ablanin hayati söz konusu allah korusun o kansız için ..

BU gidisle ayni seyler benimde basima gelecek, bende 2,5 yil once ayrildim nisanlimdan ve hala donup duruyor bende dayanamiyorum karsilik veriyorum. Bu surec icinde is buldum, okula basladim, ciddi anlamda uzulmek dipe vurmak kadar zamanim olmadi, birde sosyal anlamda cevrem cok genislettim. Bununda bana tabi artilari oldu.
BU surec icinde ortalama her ay biri benimle tanismak istedi, bir coguna sans verdim ama bir turlu olmadi.
Ablanin sevdigi isi yapmasini saglayin, beni en cok isim mutlu ediyor ve eminim isinde mutlu olan kisi sosyal hayatindada daha mutludur.
Ablani gercekten cok iyi anlayabiliyorum, hayatimda biri olsaydida suan ona ben diyebilseydim seni istemiyorum diye..

beyefendi hep erteledi ondan olmadı. ha bugün ha yarın, ha cesaretim yok, ha ailelerimiz uygun değil derken nişanlanmış başkasıyla. hem de sevgilisi de varmış aynı zamanda. ablam onu hala nasıl sevebiliyor, çok kızıyorum ona bazen.
ayy kurtulduğuna dua etsin o zaman
içim cız etti çok zor sevgilisi varken ikisinide aldatmış pislik
madem sevgilisi var ablandan ne istemiş barışalım diye

Soyleme eger dedigin gibi kaldiramayacak durumdaysa. Hayatini degistirdiginde yada yeni birini sevebildigi zaman kaldirabilir ancak malesef zaman alir bence saklayabildigin kadar sakla cok agir haberdir bu

Back
X