İçinden gelen gerçek hisler ile falıma bakacak birini arıyorum ? :)

Sorcha

Bir arkadaşa bakıp çıkıcam.
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2009
8.682
3.212
448
Buraya bu fotoğrafları koyucam. Falım gerçekten çok belirgin. Merakımdan koyuyorum.
Bakalım benim gördüklerimi görecek mi hisseden, içinden bakmak gelen ?
Rica ediyorum, sallamasyon bakacak olan bakmasın. Ben gerçekten içten gelen hisler ve duru göz istiyorum.

canım benim sana ilk görddüğüm şeyi söyleyeyimki uzun boylu biraz kilolu kumral bir bayanın gelinlik giymiş elindede kuşmu çiçekmi artık bilemicem beklemekte ve esmer bir erkek varki sana karşı durmuş ve bağırmakda bazı problemlerin olmuş canını sıkmışsın baya birşeye ve sonunda feraha ermişsin önün açılmış kahve falından pek anlamam ama çıkan şekillere göre yorum yaparım benden bukadar sana müsait olduğun vakit tarot açarım daha net olur......bana özelden isim yaş evli-bekar bigi ver sorularını sor açarız ok....

Leonela dost, ben ilk baktigimda 3. resmi gordum.....sen evleniceksin , ustunde gelinlik ucus ucus etrafa bakiyorsun

:) Tarif ettiğin kız benim. Aynen hem de. Süpersin canım. Benim de ilk gördüğüm o gelinlikli kızdı. Bu yüzden bu falı koydum buraya. Çok net çünkü evleneceğim Hahaha. Esmerlerden hoşlanırım ayrıca. Tamam canım mesaj atarım sana, sağolasın çok :)

Leonela dost, ben ilk baktigimda 3. resmi gordum.....sen evleniceksin , ustunde gelinlik ucus ucus etrafa bakiyorsun

Cansın. Ben de fala ilk baktığımda o resmi görmüştüm.
İnşallah benimdir o evlenen. Daha sevgilim bile yok ama bu işler belli olmaz.
Sağol canım benim. ALLAH tüm iyi niyetlerinin 10 katını sana versin :)

Ilahi sekerim, baska biri evleniyorsa senin falinda niye ciksin sensindir tabi Yani cikan gelinlikli kisi ben degilim herhalde

şuanda aşk hayatında b ir gelişme yok....sana her kart açtığımda kibirli olduğun çıkıyor yani çok hırslısın hırsın yüzünden olacak işlerinide kaybedebilirsain...birde çok inatcısın dediğin dedik......3 hafta yada 3 günde olabailir bir küskünlüğün son bulması var.yada sana bununla ilgili bir habaer var bu bir erkek.....biraz sabret ve kader çarkın artık dönecek kpss yi de kazanma şansın gözüküyor İyilik yapmak.yakın zamanda evlilikle ilgili çok ani olabilir bununla ilgili bir haberin var heran herşey olabilir beklee İyiliğin size mutluluk getireceği, yeni fırsatlar sağlayacağı yönünde bir işaret. Kaderin kabullenişi, bazı gerçeklerin değiştirilemeyeceğini kavramak.

Çok tatlısın , çok teşekkür ederim. Evet birz fazla hırslıyım ben. Elde edemeyince çok sinirleniyorum ve inatçı, dik kafalıyımdır. çok doğru
Valla görücez, şu günlerde önüme hep evlilik çıkıyor hadi bakalım inşallah :)
Çok sağol canım. Ben de bir ara tarot bakıyordum ama sonra kahve falına bakamadığımı ve hislerimin sadece kartlar ile sınırlandığını, günlük hayatımda hislerimi duyamadığımı fark edince, kartları bırakıp, kahve falına geri dndüm.
Onu da ayda yılda bir bakarım.

ya rıca etsem banada bakarmısın?ıstersen bende senın ıcın katına acarım:)leonela kusura bakma konunu boluyorum

ya rıca etsem banada bakarmısın?ıstersen bende senın ıcın katına acarım:)leonela kusura bakma konunu boluyorum
kartların çok güzel çıktı canım hep aşk kartları çıktı evet yeniden bir birleşme gözüküyor hatta evlilik de olabilir .....Hayatın tadını çıkarıyorsunuz. İlişkinizde ise unutulmaz anlar yaşayacaksınız. Yeten ve canlı duygularınız partnerinizle olan yakınlığınızı artıracak. Yaratıcılığınız had safhada. Kendinizden ve yaşamınızdan olan memnuniyetiniz çevrenizdekileri de mutlu edecek.bu birleşme yakın zamanda gözüküyor gurur yapma sakın msj at v.s birşey yap kendini uzak tutma sen uzak durdukca o da uzak durur herzaman erkeklerden beklememek lazım bizde çaba göstermemiz gerekir ....umarım herşey hakkında güzel ve hayırlı olur benim hislerimce mutlu olacaksın.....

agzına saglık canım cok tesekkur ederım opuyorum kocaman

Ben de istiyorum kart kart kart (yüzsüzlük diz boyu )

aynen yüzsüzlük diz boyu.ismim tugba yaş 21 bekarım ve sevgilimden ayrıldım 5 ay öncesinde ve seviyorum..

merhaba arkadaşlar özel msj gönderen arkadaşlar yeni gördüm msjınızı ve bugün çok çalıştım yeni, geldim işten ......yarına müsait olduğum vakit bakarım elbette .....

müsait olduğunuzda bana da işimle ilgili bakabilirseniz sevinirim.. özel mesaj atıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…