- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.793
- 498
- Konu Sahibi FAZLANAZLI
-
benim kız kek kek diye tutturunca beş Dr da yapıveriyorumEllerıne saglık cnm tatlı krızlerı ıcın ıdeal
Basarılar dılıyorum
Yenı evınızde de gule gule oturun
teşekkür ederim seninki kadar uğraş verici değil ama sen beni fazla gaza getirmiştin nevroş ile birlikte bu ilk bakalım bundan sonra korkun benden hahahEllerine sağlık, çokta lezzetlidir
Yarışma da başarılar
Bağımlılık yapar her yarışmanda daha iyi olursunteşekkür ederim seninki kadar uğraş verici değil ama sen beni fazla gaza getirmiştin nevroş ile birlikte bu ilk bakalım bundan sonra korkun benden hahah
teşekkür ederim canımhızlı kek namıdiğereline sağlık canım çekti ya evimde mikrodalga yok henüz annemlere gidince deneyeceğim başarılar
teşekkür ederimEllerine sağlık :) Mikrodalga kekini bende denemiştim ama sonuç hüsran olmuştukısa zamanda senin tarifi de deneyeceğim :) Yarışmada başarılar :)
ben aslında cheesecake yapıcaktım ama pişirmeli olandan o kabul edilmedi aman eğlence olsun bize müsait bi zamanım olursa sıkı bin rakibeniz ortaya çıktı benden demesiBağımlılık yapar her yarışmanda daha iyi olursun
Benim ilk tarifleri görsenbenden çok çok iyi iş çıkarmışsın
Başarılar Ellerinize Sağlık :)
teşekkür ederim nevroş bundan sonra her yarışmaya varımEllerinize sağlıkYarışmada başarılar dilerim
Yarışma bağımlılık yapıyorTeşekkür ederim
teşekkür ederim nevroş bundan sonra her yarışmaya varım
teşekkür ederim bende pratik şeyler seviyorum poğaça börek doncurucuya atabiliyorum acil durumlar için ama kek olmuyor malesef bende böyle şipşak şeyler yapmaya çalışıyorum hatta kızıma yaptırıyorum pek hevesleniyor çocuk :)ellerinize sağlık çok başarılı böyle pratik ve şıp diye yapılan şeyleri ben daha lezzetli buluyorum daha çok severek yiyorum nedense
bunu bi bitirelim kategori açıklanır açıklanmaz mutfaktayımYarışma bağımlılık yapıyor
İnşallah canım her zaman beklerim
teşekkür ederimEllerine sağlık çok güzel görünüyor, yarışmada başarılar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?