İçindeyken Bezdiren,Dışındayken Özendiren Tek Şey Evliliktir

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende evliliğin güzel olduğunu düşünenlerdenin.
sorunlar çok olmazmı
bazen canımı okadar sıkıyorumki
kendime bile inanamıyorum.

ama ben mutlu olmak istiyorum
çünkü hayat kısa nasıl 28 yaşıma geldim unuttum bile.
evliliğimi huzurmu bozan şeyler mutlaka olacak
işyerind eoluyor anne kız arasında oluyor evliliktede olması normal.
öenmeli olan birçok arkadaşımızın dediği gibi.
uzatmamak gerekli
ve beni üzem bu olayda eşimin etkisi ne diye düşünüyorum
bir bakıyorum haberi bile yok.
ben şimdi nasıl üzeyim ben nasıl aramızı bozayım.

hani hoca nasrettinin bir fıkrası vardır
bir gün bir davete gider sofraya buyur ederler
hoca çok acıkmış çorba tasını kapmış önüne başlamış kaşık sallamaya
biryandanda oooh çok sıcak yandıım diyormuş
herkez bakakalmış bişeyde diyemiyolar hocaya hocada hiç istifini bozmadan hala ooh yandım diyip devam ediyormuş
biraz sonra bir kişi dayanamamış hocam allasen bırakta birazda biz yanalım demiş
şimdi o hesap herkez şikayet eder kimsede kaçmaz bırak birazda onlar yansın

maşallah allah mutluluğunuzu daim etsin arkadaşım

Bir ay sonra benimde düğünüm var bir başka sayfada keşke evlenmeseydim diyenleri duyunca öyle bi içim karardı ki ya bende böyle dersem zamanı gelince diye korktum.. Ama bu konuyu okumak çok iyi geldi öyle güzel şeyler yazmışsınız ki içime su serptiniz.. Şu bir ayın biran önce geçmesini istiyorum artık hihoyyyt hepinize teşekkürler...a.s.:enbuyukkk:

evlilik değil eş önemli. Eşi seçerken çok iyi düşünmek gerekiyor maddi manevi herşeyiyle ailesiyle şuyuyla buyuyla kısacası iyisiyle kötüsüyle kabul edebiliyosan karşındakiniyasakkelime evlilik yapılmalı. Aksi halde aklın bir kenarında ah keşke ler hep kalıyo....yasakkelime

bana göre evlilik bir kumar oyunu gibi. çünkü bir insanla kaç sene sevgililik dönemi geçirirsen geçir aynı evde yaşamadan aynı hayatı paylaşmadan bir evi geçindirmeden tam olarak tanıyamıyorsun. Allahım herkese hayırlı koca nasip etsin :Saruboceq:

daha önce de duymuştum.o kadar hoşuma gitti ki tekrar görmek bu yazıyı...

bu son parağraf ne müthiş ne harika ya katılımızdan dolayı çok teşekkür ederim çok mutlu oldum bu parağrafı konumun içinde görmekten tekrar sağolun.a.s.[/COLOR][/I][/B]

Arkadaşlar ben teşekkür ederim,ayrıca tatlı cadı,size ayrıca teşekkür ederim ,böyle bir konuya dikkat çektiğiniz için..
Son zamanlarda evlilik için tü kaka düşüncesi hakim olmaya başladı bu da ne yazık ki toplumda huzur ve bütünlüğe engel olan kriterlerden birisi bence..
Evlilik hem aile hem de genel düzen için son derece mühim ve kutsal bir mertebe
Mutlaka farklılıklar olacak ayrı noktalar çıkacak eşler arasında ama bizler zaten bu farklılığa rağmen beraber olmayı başarabildiğimiz sürece ,kazanmış oluruz..
Allah utandırmasın

herşey zamanında güzel bence zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…