içine kapanan koca,çıldirmak üzere olan bir kadın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Puxhu

Doğarken ağladı insan bu son olsun bu son🎶
Pro Üye
Anneler Kulübü
27 Şubat 2012
16.994
28.766
798
Ayyh artık daraldim bunaldim catlicam.. kendimi serin sulara birakasim var

Düşünün ki akşam olmuş esinizin gelme saati yakın, herseyiniz tam, kapı çalıyor ve koşarak açıyorsunuz ama karşı tarafın surat, mahkeme duvarı gibi. . E hadi is stresidir yut! Diyip kendinize bir çimdik attıktan sonra, eee hayatım nasıl geçti günün ? Iyi! Yorgun musun ? Evet ! Peki...(şunu belirteyim acayip manyak bir kadınım ) böyle cevaplar verdiysem iyi gunume denk geldi.

Neyse yemek yenir vs bizim ki sus pus sohbet açmaya calisirsin, birsey sorarsin 10 sn sonra cvp verir. . Iste o esnada şeytan bana ilisir porselen bibloyu al ve kafasına geçir der. . Ama işte cocuguma yazık. . Bu adam 3 4 gündür böyle soruyorum anlat dinlerim biseyim yok diyor.

Şimdi bir sıkıntı var ama ne ? Delirecem. Şiddet yanlısı değilim bi cinnet herseyi çözer ama yapmicam..

Bu adamın neyi var ya kapalı kutu mübarek.. suratsiz bi koca da hiç cekilmiyormus. Birşeyler önerin nasıl yaklasayim

Hakikaten sinir bozucu bir durum, karşı taraf böyle olunca insanın direkt modu düşer.
Önce güzellikle başlayın, neyin var hayatım da son günlerde stresli gibisin de şeklinde, 2. gün birazcık hiddet katabilirsiniz . 3. gün hala düzelmiyorsa geri vitese takıp yeniden sevgi yumağı, 4. güne kalmaz umarım diyelim ki kaldı, ayna modeli yaparsınız, o nasılsa siz de öyle. Ne oluyor derse, seni sana gösteriyorum dersiniz.
4. madde bazı kişilerde geri tepebilir, kullanıcı hatalarından oluşan problemlerde müessesemiz sorumlu tutulamaz.

Direk boğazına çökesim var.. adam konuşmuyor ya sanki bana küsmüş de haberim yok. . Ruh hastaları gibi tv izlemesi var ayh valla afakanlar basıyor beni

Millet asık suratli hatunlardan dert yanar ben benim kocadan dert yanıyorum.. Hayır Fıkır Fıkır ol yani Dünyayı sen mi kurtaracaksin sanki dünya mali dünya da kalır amaan

Böyle teselli veriyorum artık kendime napiyim

Aklimda su sarki bugundur donup duruyodu ; belki hazrliklar bunlar olabilir DantellEnmis geceleeeeeer , acik secik cumleleeeeer, kan kirmizi ojeleeeer, cık cık cıkkk daha nelerrr saka bir yana benmkide anlatmaz ne kadr sorarsam okadar anlatmaz.. sonra bi anda anlativerir .. hayr arkadas insanin icide rahat etmiyoki helede merakliysam

Böyle durumlarda önceki hallerine bakmak gerekiyor. Daha once herhangi bir stress durumunda ice kapandı mi veya sizinle paylasti mi ? Hep ayni durumu yasiyorsaniz zaman zaman, kendi haline birakin. Ama yeni birseyse sizin bilmenizi istemedigi bir sıkıntısı olma ihtimali cok yuksek. (Bu da iyi birseye alamet degildir.

Doğu görevimiz var tercihlerimizi yaptık ona bagliyorum sadece.

Benim adamda öyleydi 3 gün küstük konuşmadık iş stresi acısı biraz benden çıktı.

Ama sonunda hatasını anladı üstüne gitme bence çünkü ortam fazlaca geriliyor sonra

Ztn o gelir haa öyle beklemek zor o ayrı bizde bide kaynana faktörü vardı onada gün doğdu

Düşündüm de sinirlerim zıpladı..offf

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…