- 19 Mart 2012
- 4.913
- 13.250
- 408
Kocam değil mi olabilirani duygu değişimleri yaşıyor
Benımde bır arkadasım var her ay eksın hamılemı dıye dusunuyoz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kocam değil mi olabilirani duygu değişimleri yaşıyor
Benim adamda öyleydi 3 gün küstük konuşmadık iş stresi acısı biraz benden çıktı.
Ama sonunda hatasını anladı üstüne gitme bence çünkü ortam fazlaca geriliyor sonra
Ztn o gelir haa öyle beklemek zor o ayrı bizde bide kaynana faktörü vardı onada gün doğdu
Düşündüm de sinirlerim zıpladı..offf
masaj candır diyorsun yaniBilemedım hıç kocam olmadı benden bu kadarO zaman içir sen sonra masaj .
Başka biri olsa neşeli olması gerekmez mi?Dimi ama çok sinir bozucu ya Hayır anlatsa anlatmiyor ki kafanda kur dur. . Başka biri olabilir mi ? Iste böyle de düşünüyorum
Yok ya .. ole dusunme hemen . Neden en kotusunu dusunmek zorundayiz kiDimi ama çok sinir bozucu ya Hayır anlatsa anlatmiyor ki kafanda kur dur. . Başka biri olabilir mi ? Iste böyle de düşünüyorum
Aynı şekilde yaklaşın bir güne kalmaz yanaşirAyyh artık daraldim bunaldim catlicam.. kendimi serin sulara birakasim var
Düşünün ki akşam olmuş esinizin gelme saati yakın, herseyiniz tam, kapı çalıyor ve koşarak açıyorsunuz ama karşı tarafın surat, mahkeme duvarı gibi. . E hadi is stresidir yut! Diyip kendinize bir çimdik attıktan sonra, eee hayatım nasıl geçti günün ? Iyi! Yorgun musun ? Evet ! Peki...(şunu belirteyim acayip manyak bir kadınım ) böyle cevaplar verdiysem iyi gunume denk geldi.
Neyse yemek yenir vs bizim ki sus pus sohbet açmaya calisirsin, birsey sorarsin 10 sn sonra cvp verir. . Iste o esnada şeytan bana ilisir porselen bibloyu al ve kafasına geçir der. . Ama işte cocuguma yazık. . Bu adam 3 4 gündür böyle soruyorum anlat dinlerim biseyim yok diyor.
Şimdi bir sıkıntı var ama ne ? Delirecem. Şiddet yanlısı değilim bi cinnet herseyi çözer ama yapmicam..
Bu adamın neyi var ya kapalı kutu mübarek.. suratsiz bi koca da hiç cekilmiyormus. Birşeyler önerin nasıl yaklasayim![]()
bence onun sitresi üstüne gitmeDoğu görevimiz var tercihlerimizi yaptık ona bagliyorum sadece.
Başka biri olsa neşeli olması gerekmez mi?
Vicdan yapıp hediye fln da alması lazım bilmem ki burdan bakınca bana öle gelmedi
masaj candır diyorsun yanimasaj ve diğerleri
![]()
Bugün eşim başım dönüyor midem bulanıyor bide Cansel in intiharına üzüldüm aglicaktim fln dediBencede kocan. Kazara hamile kalmış olmasın![]()
Ayy ben bır mayısıyorum masajda belkıde ondandır![]()
Öyle olsa ben 5-6 çocuk isterim heraldeB
Bugün eşim başım dönüyor midem bulanıyor bide Cansel in intiharına üzüldüm aglicaktim fln dedi
3. bebeği sen doğurcaksin galiba dedim 2 tane var halihazırda
Destek zannettiğin köstek olmasınDestek olalım dedik sadece ne var bunda
Öyle olsa ben 5-6 çocuk isterim heralde![]()
Yok öle değil ortada bişe yokken hediye çiçekler güzel sözler klasiktir ama hep böle söyLenir ya kesin aldatiyo diye seninki bunalımda sanırımNe hediye mi 14 Şubat da aldı
Destek zannettiğin köstek olmasın
Ama onlar isteyince biz kabul etmiyoruz bu kadar acımasız olmayalım :)Öyle olsa ben 5-6 çocuk isterim heralde![]()
Ben de onu bi mayıştiricam karsidaki dağlar maşallah çekecek.. sabrimin son demindeyim vallaha