İçınızde ben kötü bi insanım kötülük yapıyorum.diyebilen var mı

bence kötülük yapan kötülük yaptım demez çünkü dürüst vicdanlı insan bile bile kötülük yapmaz bu nedenle de bu yapıda insan " ben kötüyüm" diyecek kadar mert olmaz

bence kötülük yapan kötülük yaptım demez çünkü dürüst vicdanlı insan bile bile kötülük yapmaz bu nedenle de bu yapıda insan " ben kötüyüm" diyecek kadar mert olmaz
Valla yapinca yaptim diyecegim kismetse.benkmki haddini bildirmek zaten aslinda iyilik.bi daha birine bi sey paraken 2 defa dusunur.baskalarina kotuluk yapamaz

Bile isteye kotuluk yapmiyorum ama umursamazliklarim ihmalkarliklarim oldu yani kasitli olmasa da baskasina zarar verdim.

Valla yapinca yaptim diyecegim kismetse.benkmki haddini bildirmek zaten aslinda iyilik.bi daha birine bi sey paraken 2 defa dusunur.baskalarina kotuluk yapamaz
şu an "iyilik" diye bahsediyorsunuz.Emin misiniz?

İnsanlara tutup kötülük yapmam ama bazı hareketlerine farklı anlamlar yükleyince düşünce yapımın çok masum olmadığını düşünüyorum bazen fesat mıyım len

Yanina mi kalsin bana yaptiklari?ben yine buna da biaiy yapmadin salak yasemin mi diyeyim kendime? Ben uzulecegime o uzulsun.
Ben Allaha havale ediyorum
kötüyle kötü olmak istemiyorum çünkü
o zaman "benim de ondan farkım kalmaz diyorum zaten imtihanı başarıyla geçmek için böyle yapmalı diyorum"

@Yasemenlikek
Ilk sayfalarda bel altından vurmak demissiniz.. kotuluge kotulukle cevap verilmez bildigim, erdemli olmak bunu gerektirir... 36 yaşında, hayati bu derece sorgulayan,maneviyata da onem veren birine boyle bir intikam dusuncesini yakistiramadim..

Bazı seyleri Allah'a havale etmek lazim. Bu dunyada olmazsa öbür dünyada illa ki cikar.. hakkıyla sorgulayacak,herseyi goren bilen duyan O'dur..

Yerinizde olsam, kendimi oradan ceker o kisiyi gormemeye calisir, yok sayar kendime baska alternatifler bulurdum.. demissiniz ya hani ;
hep mi ben gidecegim, ama bu sefer ben hakliyim, intikamimi alacagim elbet cunku o bunu haketti diyorsunuz ya..
Ben kendi huzurumu bozmamak icin, kendime deger verdigim icin, enerjimin boyle basit insanlari izleyerek tukenmemesi gerektigi icin yaparim bunu.
Cunku kendimi seviyorum, kendime zulmetmek istemem, onlardan sıyrılarak kendimi o ortamdan kurtaririm.. hic de yine mi ben gidecegim diye dusunmem... siz de bunu deneyin , kurtarin kendinizi!
Intikam alinca ne olacak? Kotuluk yapinca ne gececek elinize? Obur tarafta aa iyi yapti demeyecekler size.. neden bu gunaha giresiniz..
Hayat kısa.. huzur varken bunlara kafa yormaya, kendini uzmeye yıpratmaya deger mi? Enerjini boşa harcama derim..

Insanlar zaman zaman bunalima girebiliyor, mutsuz olabiliyor, cani birsey istemiyor, etrafindaki hersey gozune batiyor, BIKKINLIK oluyor.. bunlar normal seyler.. insanoğluyuz sonucta. siz de sanirim bu dönemdesiniz..
Baska seylere odaklanin nacizane fikrim, kendinizle ilgilenin, ruhunuzu dinlendirin.. yorulmussunuz belli...

Son düzenleme:
Ben hep bu dedigini yaptim.sonra baslarina cok acayip seyler geldi 2 3 yil sonra bak bunu da gordu bu gozler.amaa ben yanina birakmak iatemiyorum bu sefer

Bilerek kimseye kötülük yapmadim bilmeyerek yaptım mı , bilmiyorum. Ama bilerek karşıdaki insana zarar veren ınsanlari merak ediyorum acaba yaptığı şeyleri hiç düşünüyorlar mi diye, farkındalar mi yoksa değil mi?

Ben hep bu dedigini yaptim.sonra baslarina cok acayip seyler geldi 2 3 yil sonra bak bunu da gordu bu gozler.amaa ben yanina birakmak istemiyorum bu sefer
Yine de Allah ından bulsun der gecerim... ugrasmam.
Madem kararlisiniz ne diyebilirim ki.. hakkinizda hayirlisi..

Kötülüğü bilmemde iyilik yapmıyorum.
İnsanlara iyilik yaptıkça daha fazlasını isteyip üstüne kalıyorlar.
İnsanlar, insanlara kötü olmak gerektiğini öğretiyor..

Ben hak edene ve kaşınana kötülük yapıyorum açık ve net... Bir atasözü vardır ancak argo olduğu için yazamıyorum... Ama evli barklı adamla da beraberlik için de çok çok kötü olmak lazım. Yanlış anlamayın İddialı konuşmayı sevmem, asla diyemiyorum ama evli insandan hayır gelmez be ablacığım eden bulur hesabı müsibetler başımdan eksik olmaz yani. Yok sevmişmiş yok bilmem ne. Yapıyorlar sonra sevgi aşk gibi ulvi duyguları kullanıyorlar. Allah ıslah etsin ne diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…