- 11 Ağustos 2018
- 1.256
- 1.619
- 133
- 43
- Konu Sahibi Dindirella
-
Valla yapinca yaptim diyecegim kismetse.benkmki haddini bildirmek zaten aslinda iyilik.bi daha birine bi sey paraken 2 defa dusunur.baskalarina kotuluk yapamazbence kötülük yapan kötülük yaptım demez çünkü dürüst vicdanlı insan bile bile kötülük yapmaz bu nedenle de bu yapıda insan " ben kötüyüm" diyecek kadar mert olmaz
şu an "iyilik" diye bahsediyorsunuz.Emin misiniz?Valla yapinca yaptim diyecegim kismetse.benkmki haddini bildirmek zaten aslinda iyilik.bi daha birine bi sey paraken 2 defa dusunur.baskalarina kotuluk yapamaz
Bana ve baskalarina iyilik ona kotuluk..şu an "iyilik" diye bahsediyorsunuz.Emin misiniz?
İnsanız ve doğamızda var vicdanımızı rahatlatmaya çalışmak.Kolaylıklar diliyorumBana ve baskalarina iyilik ona kotuluk..
Yanina mi kalsin bana yaptiklari?ben yine buna da biaiy yapmadin salak yasemin mi diyeyim kendime? Ben uzulecegime o uzulsun.İnsanız ve doğamızda var vicdanımızı rahatlatmaya çalışmak.Kolaylıklar diliyorum
Ben Allaha havale ediyorumYanina mi kalsin bana yaptiklari?ben yine buna da biaiy yapmadin salak yasemin mi diyeyim kendime? Ben uzulecegime o uzulsun.
İnsanlara tutup kötülük yapmam ama bazı hareketlerine farklı anlamlar yükleyince düşünce yapımın çok masum olmadığını düşünüyorum bazenfesat mıyım len
Neyse ki düşüncelerimizden değil davranışlarımızdan sorumluyuzAynı ben
çok şükür zaten olumsuz düşünmek insanın önce kendine zararNeyse ki düşüncelerimizden değil davranışlarımızdan sorumluyuz
Ben hep bu dedigini yaptim.sonra baslarina cok acayip seyler geldi 2 3 yil sonra bak bunu da gordu bu gozler.amaa ben yanina birakmak iatemiyorum bu sefer@Yasemenlikek
Ilk sayfalarda bel altından vurmak demissiniz.. kotuluge kotulukle cevap verilmez bildigim, erdemli olmak bunu gerektirir... 36 yaşında, hayati bu derece sorgulayan,maneviyata da onem veren birine boyle bir intikam dusuncesini yakistiramadim..
Bazı seyleri Allah'a havale etmek lazim. Bu dunyada olmazsa öbür dünyada illa ki cikar.. hakkıyla sorgulayacak,herseyi goren bilen duyan O'dur..
Yerinizde olsam, kendimi oradan ceker o kisiyi gormemeye calisir, yok sayar kendime baska alternatifler bulurdum.. demissiniz ya hani ;
hep mi ben gidecegim, ama bu sefer ben hakliyim, intikamimi alacagim elbet cunku o bunu haketti diyorsunuz ya..
Ben kendi huzurumu bozmamak icin, kendime deger verdigim icin, enerjimin boyle basit insanlari izleyerek tukenmemesi gerektigi icin yaparim bunu.
Cunku kendimi seviyorum, kendime zulmetmek istemem, onlardan sıyrılarak kendimi o ortamdan kurtaririm.. hic de yine mi ben gidecegim diye dusunmem... siz de bunu deneyin , kurtarin kendinizi!
Intikam alinca ne olacak? Kotuluk yapinca ne gececek elinize? Obur tarafta aa iyi yapti demeyecekler size.. neden bu gunaha giresiniz..
Hayat kısa.. huzur varken bunlara kafa yormaya, kendini uzmeye yıpratmaya deger mi? Enerjini boşa harcama derim..
Insanlar zaman zaman bunalima girebiliyor, mutsuz olabiliyor, cani birsey istemiyor, etrafindaki hersey gozune batiyor, BIKKINLIK oluyor.. bunlar normal seyler.. insanoğluyuz sonucta. siz de sanirim bu dönemdesiniz..
Baska seylere odaklanin nacizane fikrim, kendinizle ilgilenin, ruhunuzu dinlendirin.. yorulmussunuz belli...
zararlı çıkan siz olmayın daBen hep bu dedigini yaptim.sonra baslarina cok acayip seyler geldi 2 3 yil sonra bak bunu da gordu bu gozler.amaa ben yanina birakmak iatemiyorum bu sefer
Yine de Allah ından bulsun der gecerim... ugrasmam.Ben hep bu dedigini yaptim.sonra baslarina cok acayip seyler geldi 2 3 yil sonra bak bunu da gordu bu gozler.amaa ben yanina birakmak istemiyorum bu sefer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?