Merhaba,
Esinin tayininin cikmasina sevindim.Gozun aydin olsun. Bende Ingiltereye gelmeden once Ankara'da nikahimiz yapildiktan sonra esimin yanina Ingiltere'ye gidebilmek icin aylarca beklemistim. Zor olmustu.Vize islemleri falan cok uzun surmustu.
Umarim kardesinin cocugunda FMF cikmaz cikarsa da en azindan caresi,tedavisi olan bir hastalik.Erken teshis olunca da FMF in vucuda fazla zarari olmazmis diye duymustum. Ben teshis edildigimde 19 yasindaydim.Agrilarla kivranirdim.Hep enfeksiyon,usutme deniliyordu.Sonunda bir doktor FMF ten suphelendi.Allah razi olsun o doktordan ve suphesi dogru cikti.Cok sukur bende su anda bobreklerde falan bir sorun yok.Umarim olmazda.Ilacimi duzenli aliyorum. Bol bol su iciyorum.Su icmekte bobrekler acisindan cok onemli.
Dun aksam bal,tarcin,corekotu karisimini yaptim.Corekotunun tozunu bulamadim.corek otunu bile marketlerde zor buldum.Guzel organik kaliteli de bir bal aldim.Tarcin evde vardi zaten.Hepsini karistirdim.Corekotunu havanda,ogutucu de falan ezmeye calistim cokta ezemedim ama artik yerken iyice cigniyorum.Aksam bir cay kasigi sabahta bir kasigi yedim.Tadi da guzel corekotu biraz aci ama ne yapalim sifa ugruna katlanicaz.
Poleni bulamadim burda.Burda boyle faydali seyleri insanlar kapsul halinde hap olarak satiyor ve kullaniyor.Sarimsak hapi,enginar hapi,polen hapi daha birsuru sey. Ben simdilik bal,tarcin,corekotunu deniyim bakalim.Umarim faydasi olur.
Neyse bende cok yazdim. Isteyim simdi isime geri donmem lazim. hoscakal.