- 4 Kasım 2018
- 120
- 1.353
- 33
- 29
- Konu Sahibi Delikelebek22
-
Hoş bulduk. Ben de haykırayım bari. Sayın okul idaresi pazar pazar bizi okulda. O kadar saat tutacak olma fikri çok korkunç değil mi? Yarın veli toplantısı var ve 11'den 15'e kadar okulda olmak zorundayım. Hastalığım geçmedi yorucu bir hafta geçirdim ama toplantı da şart. Hayat bazen çok acımasız. Umarım gençler için faydalı olur. Hiçbir veli gelmezse oturup ağlarım
Hahahahahaha benimde bir lafim var "beleş adam" ilk etapta söyleyince anlamıyorlar. Bos beles yani diye izah etmek zorunda kaliyorum. SüpersinButun iskele babalarina, bos beleslere, sorumsuzlara, cakallara, uyaniklara... Bi dusun yakamizdan da yolumuza bakalimmm..
Ah canim tam beni anlatan bir topik. Icimdekileri anlatmaya sayfalar yetmez. Sanirim esim yalan soyluyor bana. Ama neden diye soramiyorum. Cunku bastiracak beni ve uzulen ben olacagim. Onemli degilki 50 liranin lafini etmem ama neden ben aldim diyemiyorsun canim.://
Carsiya pazara tek giderim. uzak yere goturmez gondermezde. Ben isterim heryere birlikte gidelim ama beni hicbir yere goturmez. Bu durumdan bende cok bunaldim. Bugun haftasonu dedim bu hafta evde kal birlikte gecirelim bu haftasonunu ama yok ben gidecem dedi arkasima ve cikti. Cok sinir oldum.Evet bildigin hapis asla ne gonderir ne goturur cok nadir
Insanlar ne kadarda anlayissiz zaten bir pazar var onuda almislar elinden .. ah ah keske caremiz olsa demi kuzumHoş bulduk. Ben de haykırayım bari. Sayın okul idaresi pazar pazar bizi okulda. O kadar saat tutacak olma fikri çok korkunç değil mi? Yarın veli toplantısı var ve 11'den 15'e kadar okulda olmak zorundayım. Hastalığım geçmedi yorucu bir hafta geçirdim ama toplantı da şart. Hayat bazen çok acımasız. Umarım gençler için faydalı olur. Hiçbir veli gelmezse oturup ağlarım(
Palavraci cok anam napacan lafta adamlar gercekte fısss... cok haklisin bizim burda palta derler bos laflara bunlarin alayi paltaciii vur tekmeyi gitsin :)Butun iskele babalarina, bos beleslere, sorumsuzlara, cakallara, uyaniklara... Bi dusun yakamizdan da yolumuza bakalimmm..
Hahaha ben onlara genel olarak gün isigina cikmamis küfürler diyorummmmDışıma yansımayan sözleri buraya yazsam sanırım site yöneticileri tarafindan ceza alırım:) oyle boyle küfürler degil çünkü..
Yalan... evet ve bunu sorgulayamamak cok zor bilirim. Bende yakalamistim ama ben her seyi goze aldim deli cesaretiyle telefonunu karistirdigima kadar itiraf edip kavga etmistim. Sende benim gibi sayfalar yetmez diyorsan eyvah eyvah :)Ah canim tam beni anlatan bir topik. Icimdekileri anlatmaya sayfalar yetmez. Sanirim esim yalan soyluyor bana. Ama neden diye soramiyorum. Cunku bastiracak beni ve uzulen ben olacagim. Onemli degilki 50 liranin lafini etmem ama neden ben aldim diyemiyorsun canim.://
Yinede dua et cikabiliyorsun gecen gün kendi akrabasina yollamadi düsün artik ayda 1 anca yani carsi oda zorunludur kesin ihtiyac vardir ve asla tek olamam o is yuzunden pek gelmez ama kesin ya anasi ya bacisiyla yolluyor. Inan insan yuzu gormemekden disariiyi unutmusum cok irkildim boyle bir degisik oldum kalabalik korkuttu beniCarsiya pazara tek giderim. uzak yere goturmez gondermezde. Ben isterim heryere birlikte gidelim ama beni hicbir yere goturmez. Bu durumdan bende cok bunaldim. Bugun haftasonu dedim bu hafta evde kal birlikte gecirelim bu haftasonunu ama yok ben gidecem dedi arkasima ve cikti. Cok sinir oldum.
Aynen oyle daha telefonda biseyini yakalamadim ama hani diyorlar ya kadin hisseder. Cogu zaman hissediyorum ama haksiz duruma dusmekten midir yoksa alacagim cevaptan korkmak midir bilemicem susuyorum sadece:/Yalan... evet ve bunu sorgulayamamak cok zor bilirim. Bende yakalamistim ama ben her seyi goze aldim deli cesaretiyle telefonunu karistirdigima kadar itiraf edip kavga etmistim. Sende benim gibi sayfalar yetmez diyorsan eyvah eyvah :)
Yok cok sukur o kadar baski altinda degilim uzak yere gidip kalmami istemiyor neden diye sordugumda ozluyorum sıkılıyorum tek basima kalmak istemiyorum diyor kiyamiyorum bende. Allah sana sabir versin bu kadar da insani darlamakta akil kari degil umarim bu huyundan vazgecer esin hic saglikli degil.Yinede dua et cikabiliyorsun gecen gün kendi akrabasina yollamadi düsün artik ayda 1 anca yani carsi oda zorunludur kesin ihtiyac vardir ve asla tek olamam o is yuzunden pek gelmez ama kesin ya anasi ya bacisiyla yolluyor. Inan insan yuzu gormemekden disariiyi unutmusum cok irkildim boyle bir degisik oldum kalabalik korkuttu beni
Diikkat et kuzum, ay bu erkekler ve doymak bilmeyen gozleri ihtiyaclari beni benden aliyor cidden hep bi gozleri ac hep suda benim olsun bu da, dunya etraflarinda döner hepsi kral sanki...Aynen oyle daha telefonda biseyini yakalamadim ama hani diyorlar ya kadin hisseder. Cogu zaman hissediyorum ama haksiz duruma dusmekten midir yoksa alacagim cevaptan korkmak midir bilemicem susuyorum sadece:/
Yok canm olir mu o hic yanlis yapmaz cok kiskaniyomus aciklamasida bu yaniYok cok sukur o kadar baski altinda degilim uzak yere gidip kalmami istemiyor neden diye sordugumda ozluyorum sıkılıyorum tek basima kalmak istemiyorum diyor kiyamiyorum bende. Allah sana sabir versin bu kadar da insani darlamakta akil kari degil umarim bu huyundan vazgecer esin hic saglikli degil.
Yok doymazlar aynen canim dogru soyluyonDiikkat et kuzum, ay bu erkekler ve doymak bilmeyen gozleri ihtiyaclari beni benden aliyor cidden hep bi gozleri ac hep suda benim olsun bu da, dunya etraflarinda döner hepsi kral sanki...
Oysamki kadinlarin tirnagi olamazlar hem bu dünyada hem öbür dünyadaa oh canima degsin o yuzden canimizi bosa skiyoruz ama sen yinede cok bos birakma esini ima et bi sekilde bu durumuu bildiginii
Oncelikle nickine bayildim :))) ehliyet veYeteeeeer ulen yeteeeeeerrrrrr :)
Dağınık mutfağa yeteeeeeer, bitmeyen çamaşır sepeti , kirlenen perde , dökülen meyve bi durun daa! Ahtapot değilim yetişemiyorum. İşi ayrı stres, evi ayrı...
Cok şükür bu günüme.
Surekli kafam dolu diyen beni ve çocuğu duymayan adam. Ona diyecek lafim yok. Geçen bas bas bağırdım suratıma. Ohhh rahatladim :)))
Evdeki her seyi atıp yer minderinde hayat sürüp cocuk tv su kadar izledi, telefonu birak, oraya çıkma dusersin vs demeyeyim. Kullanmadigim esya ne gun lazim olacaksin sorarim sana? Senelerdir duruyorsun orda. Atsak mi acep ne dersin? Tozdan çalışmaz olacaksin zaten:))
Son şikayetim kendime gelsin. Bir araba kullanmaktan acizsin. Ehliyet aldin da noldu? O demir parcasindan kork sen kork! Millet catir catir isine kendi gidiyor, cocugunu alip tatile gidiyor. Sen " Askim hafta sonu cocugu suraya goturelim mi? " de daha. Tuu kalibina..
Ben de seni cesarwtli aklina koydugunu yapan biri sanardim. Komplo teorileriyle kaç dur. Elalemin gelinleri kacinci turu atti sen kv daha carsiya goturemedin, laf ettiriyon kendine.
Ohhh iyi geldi:)) aradaa geleyom ben
He canim hep kiskancliktan zaten. Sıkıştilar mi kiskaniyoruz ne yapalim yani. Hep ayni:)Yok canm olir mu o hic yanlis yapmaz cok kiskaniyomus aciklamasida bu yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?