- 13 Temmuz 2016
- 6.969
- 29.512
- 498
- Konu Sahibi Delikelebek22
-
Yok kuzum ya :)Sagol canm benm hosgeldin
Yokmu senin icinde bir seyler :)
Amin canim benim amin evet cok zor gerçektenAllah sifasini versin kuzum Rabbimin imtihani ama bakanada cekenede zor olur yinede dualarim seninle ve annenle bitanem yalniz degilsin
ne demek balım ne zaman istersrn yanindaym mesaj at yaz
Valla canim haykirmak istiyorum ama susmayi tercih edenlerdenimKara_gozlum kuzucum sende buyur soylemek istedigin ne varsa :)serbesst atıs alanii
Bende dedimki burada bari susmayalim biktim yanii dedim soylenelim soyleselimValla canim haykirmak istiyorum ama susmayi tercih edenlerdenim
Ooo senden iyisi yok ozaman kızzzYok kuzum ya :)
Ahhhhh deli gibi "anne olmak" cümlesinin içinde bulunmak istiyorum.. Allahım benden sonra evlenenler anne oldu maşallah herkesin evladını bağışlasın Rabbim ama bana da versin .. Kendimi cok sağlıksız hissedyorum bir bebeğin içimde gelisebilecegine asla inanamıyorum.. Sanki herkes super sağlıklı bir ben hastayım .. Polikistik cok buyuk bir hastalık gibi görünüyor gözümde. Yağlarımdan arınmak istiyorum yapamıyorum cok kilo aldım ben bile kendimi beğenmiyorum kocam nasil beğensin beynimi tırmaliyor bu düşünceler ve daha fazlası..Benimdemelegimolsa R4bi4 @orkide1453
@Kutsal panter @Mirzaninannesi2018 @beautifulsweet @bi prenses annesi @RosSsS Konuma davetlisiniz kizlar simdiden hosgeldinizz :)
Bazi kisilerden hayattan soğudum canim anne olmak tek istegim sabirla bekliyorum saglikla insaallah rabbim isteyen herkese nasip etsinBende dedimki burada bari susmayalim biktim yanii dedim soylenelim soyleselim
içimde tuttuğum bir şey yok hepsini dışa yansıtıyorum mübarek =)Ooo senden iyisi yok ozaman kızzz
Amin canm bende cok istiyorumBazi kisilerden hayattan soğudum canim anne olmak tek istegim sabirla bekliyorum saglikla insaallah rabbim isteyen herkese nasip etsin
Ohooo senden iyisi yok bacım yaaaiçimde tuttuğum bir şey yok hepsini dışa yansıtıyorum mübarek =)
Evet cok haklisin , nefret ederim ve gercekten orada onlari pataklayasim gelir. Terbiyesizler her seyleri her sozleri ortada ve sorsan dunyayi yakarlar... Insanliktan nasibini alamamislar bacim.Dolmuşlarda, otobüslerde, restoranlarda kısaca kapalı ve ortak mekanlarda yüksek perdeden vik vik ötenler kabilesi üyelerine...
"Ulan bi susar mısınız?!!"
Canmmm Rabbim sen ve senin gibileri o kadar cok seviyorki cennetin en guzel kösesini vermis insallah bulusacaksiniz bu dunya gecici...Meleğim kuzum annesinin prensesi ben senle hergün konuşmalara doyamazken sen oralarda yalnız kaldın. Ama rabbime emanetimsin melek kızım. Herşeyin en güzelini en doğrusunu bilen rabbime emanetimsin. Biliyorum ki cennetin en güzel yerindesin. Birgün kavuşmak ümidiyle. Seni çok seviyorum
Aaaa selllammmm ❤- Pudra Pembe - kuzucum buyur sende aramiza :)
Aleykumselammm :) icinden gelenleri haykir beybisim napiyon nasilsinAaaa selllammmm ❤
Idare eder canimAleykumselammm :) icinden gelenleri haykir beybisim napiyon nasilsin
Dedin bjle oooh haketmistir kesin sen dedigine gore bosveeeer :)Bende seni koca edenin , esogluesegin bebesi
Demekbisterdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?