İçinizden Basbas Bağırdığınız ama Dışınıza Yansımayan Sözler

Ahhhhh deli gibi "anne olmak" cümlesinin içinde bulunmak istiyorum.. Allahım benden sonra evlenenler anne oldu maşallah herkesin evladını bağışlasın Rabbim ama bana da versin .. Kendimi cok sağlıksız hissedyorum bir bebeğin içimde gelisebilecegine asla inanamıyorum.. Sanki herkes super sağlıklı bir ben hastayım .. Polikistik cok buyuk bir hastalık gibi görünüyor gözümde. Yağlarımdan arınmak istiyorum yapamıyorum cok kilo aldım ben bile kendimi beğenmiyorum kocam nasil beğensin beynimi tırmaliyor bu düşünceler ve daha fazlası..

Dolmuşlarda, otobüslerde, restoranlarda kısaca kapalı ve ortak mekanlarda yüksek perdeden vik vik ötenler kabilesi üyelerine...

"Ulan bi susar mısınız?!!"
Evet cok haklisin , nefret ederim ve gercekten orada onlari pataklayasim gelir. Terbiyesizler her seyleri her sozleri ortada ve sorsan dunyayi yakarlar... Insanliktan nasibini alamamislar bacim.

Meleğim kuzum annesinin prensesi ben senle hergün konuşmalara doyamazken sen oralarda yalnız kaldın. Ama rabbime emanetimsin melek kızım. Herşeyin en güzelini en doğrusunu bilen rabbime emanetimsin. Biliyorum ki cennetin en güzel yerindesin. Birgün kavuşmak ümidiyle. Seni çok seviyorum

Canmmm Rabbim sen ve senin gibileri o kadar cok seviyorki cennetin en guzel kösesini vermis insallah bulusacaksiniz bu dunya gecici...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…