İçinizden biri bir konu açmıştı.

elmas gzl

penguen yürüyüşlu hatun :)
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2015
3.636
2.930
133
Arkadaşlar merhaba.
Aslında dert değil ama taktım bir kere.
Burda bir arkadaş bi konu açmıştı. Başlığını hatırlamıyorum ama galiba kardeşinin yaptığı garip hareketler i anlatıyor du. Ve yanlış hatırlamıyorsam başında ; korkanlar varsa şimdiden okumadan vaz geçsin yazmış. Baktım ben de korkacam vazgeçtim. Ama o gün bu gün çatladım meraktan. Afedersiniz bende biraz bu konuda mallık var . Çok korkak insanımdır ama böyle şeyleri de merak ederim. Sonunda korkacagimi bile bile. O konu ya yorum yapmış arkadaşlar varsa lütfen yazabilir mi

Arkadaşlar merhaba.
Burda bir arkadaş bi konu açmıştı. Başlığını hatırlamıyorum ama galiba kardeşinin yaptığı garip hareketler i anlatıyor du. Ve yanlış hatırlamıyorsam başında ; korkanlar varsa şimdiden okumadan vaz geçsin yazmış. Baktım ben de korkacam vazgeçtim. Ama o gün bu gün çatladım meraktan. Afedersiniz bende biraz bu konuda mallık var . Çok korkak insanımdır ama böyle şeyleri de merak ederim. Sonunda korkacagimi bile bile. O konu ya yorum yapmış arkadaşlar varsa lütfen yazabilir mi

Ceylinimdeceylinim Ceylinimdeceylinim açmıştı kardesiyle ilgili. Kız kardesiyle ilgili profilinden bakabilirsin eğer merak ettiğin kişi ise. .Kardeşi uykusunda geziyordu.

Arkadaşlar merhaba.
neyyy o tür konuları okumaktan bile korkuyor musunuz

neyyy o tür konuları okumaktan bile korkuyor musunuz
Tam bazen ben de korkarım diye yazıyordum kiii,üst kattan adamdan birine saldırıyormuş gibi sesler ardına gürültü koptu,sıvayacaktım az kaldı :KK45: meğerse öksürmüş ve muhtemelen bi yere de aynı anda çarptı mı ne olduysa artık

Tam bazen ben de korkarım diye yazıyordum kiii,üst kattan adamdan birine saldırıyormuş gibi sesler ardına gürültü koptu,sıvayacaktım az kaldı :KK45: meğerse öksürmüş ve muhtemelen bi yere de aynı anda çarptı mı ne olduysa artık
Korkma sınırın nedir. Merak ettim.:KK69:

Sende biraz delilik gördümm :KK53: sankim korkutmayı sever gibisin filmlerdeki gibii.Ruhani ,metafizik zımbırtılar tırstırır.

Senin nedir bak ben de şimdi merak ettim :KK53::KK53:
Ben herşey den korkarım. Artık sana kalmış. Bir odadan diğer odaya giderken korkarım. Daha doğrusu sana şöyle soyleyim sen anla ; canavar li çizgi film görünce değiştiririm . Bakamam.

Ay ne güldüm konunuza ya diğer konuyuda merak ettim baktım :D Bakma bakma sonra merak et konu aç çok şekersin :D

Back
X