İçki sorununa çare bulan varmı?

Dertlikadin1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2018
31
10
3
29
Babam çok içki içiyor hep içiyordu ama 10 yıldır iyice abarttı ve sarhoş olup oraya buraya çiş yapıyo bu sabahta vestiyere çiş yapmış ve her şey batmış bıktık artık ne boşanmayı kabul ediyo ne tedaviyi nolur dua yada ne biliym bi sure işe yarayan varsa söylesin çok şey okuduk ama belki denemediğimiz vardır

Bir yolunu bulup gerekirse kandırarak sarhoşken vs tedaviye götürün.Elbet iyi halli olduğu anlar vardır kendisine bırakmayın hastanede yatarak tedavi olabilir

Babanız alkolu bırakmak istemedikçe kimse bıraktıramaz.Ben henüz daha tıp öğrencisiyken,çok fazla alkol bağımlısı hasta gördüm.Size şunu söyleyebilirim ki kendi isteğiyle gelen her hasta alkol bağımlılığından kurtuldu.Ailesinin isteğiyle gelen nerdeyse hiç bir hasta alkolu bırakamadı.Alkol alındığında müthiş bir bulantı yapan ilaçlar veriliyor bağımlılara.Yani ilk yudumu aldığında tiksiniyor hasta verilen ilaçlarla.Buna rağmen içki içenleri gördüm ve pes dedim.

Ne yapın edin,bırakmayı istemesini sağlayın

Almayin eve. Disarida kalsin naparsa yapsin. Anneniz bosanma davasi acsin,esten icazet almasina gerek yok bunun icin

Alkollüyken çaktırmadan kameraya kaydedin, ayık zamanında seyrettirin. Belki utanır ve utanç bırakma kararı almasına yardımcı olur.
İnşallah bir an önce kurtulur/sunuz

Babam ben 6 yasindayken cok unlu bir hastanenin cok unlu bir doktoruna gidip yatmisti.sonuc 30 yil sonra bosandilar.bizi hic sevmedi cunku

Benim babamda aynı sorun var, onun rızası olmadıkca hastaneye yatıramassınız burdakiler sarhosken götürün falan demiş öyle bir dünya yok yani..

Hele sizin babanızda benimki gibi ayıkken iyi sarhosken kötüyse işte ozaman daha kötü..
Cünkü bu sefer hem kıyamıyosun hem üzülüyosun..

Ben artık evlendim cıktım o evden ama sanırım annemin bu hayattaki en büyük sınavlarından biridir babamın alkolik olması..

Babam makine mühendisi , üniversiteleri 1cilikle bitirmis bi adam,suan borc icinde hepside alkol yüzünden..
Allah ıslah etsin sizinkinide benimkinide..

Benim babamda aynı sorun var, onun rızası olmadıkca hastaneye yatıramassınız burdakiler sarhosken götürün falan demiş öyle bir dünya yok yani..

Hele sizin babanızda benimki gibi ayıkken iyi sarhosken kötüyse işte ozaman daha kötü..
Cünkü bu sefer hem kıyamıyosun hem üzülüyosun..

Ben artık evlendim cıktım o evden ama sanırım annemin bu hayattaki en büyük sınavlarından biridir babamın alkolik olması..

Babam makine mühendisi , üniversiteleri 1cilikle bitirmis bi adam,suan borc icinde hepside alkol yüzünden..
Allah ıslah etsin sizinkinide benimkinide..
Amin inşallah benimkide öyle kimsede inanmaz öyle içtiğine nerdeyse Rabbim haramdan rızkımızı kessin cümlemizin

boşanmakdan başka kurtuluş yok... tedavi olmayıda istemiyorsa başka çıkış yolu yok boşansın anneniz... boşanmayı kabul etmiyor demişsiniz annenizin canına kastetme durumu olurmu beni o korkuttu... eğer okadar caniyse önce ondan uzaklaşın sonrasında açsın anneniz davayı

Back
X