ben onu çok sıkıyorum.
ben asırı ılgı ıstıyorum
bnde esımı cok sıkıyorum dısarı cıkarken falan
ben içmeye karsıyım. içmemde. bu yasıma kadar da içmedim. bunu yaparak elime ne geçebilir.mantıklı mı bu ?Sen içki içmesinden mi rahatsızsın yoksa arkadaşları ile içip seni ihmal etmesinden mi?
Eğer sende içki kullamıyorsan arada bir ona sofra hazırla beraber için.. keyif yapın. Sohbet edin. Müzik açın, şarkı söyleyin. böylece arkadaşlarına ihtiyacı azalır. .
nasıl konuşabilirim ?Bu kadar kıskanç olmak iyi birşey değil...
İçkiyi eğer her zaman içmiyorsa ayda 1 ise yapıcak bir şeyin yok.
Koca adama bırak dersen bırakır mı? Bırakmaz!!
Çok nadirdir, eşlerinin sözünü dinleyen bu konuda...
İsterseniz bir kere konuşmayı deneyin düzgün bir usluple...
naz derken ?Konunuzun başlığıyla içeriği farklı.
Fazla naz aşık usandırır diyorum.
aama elimde olmuyor sıkıyorum.Bu kadar adamı sıkarsan uçup gider yakında bu kadar sıkmasaydım da arada içseydi dersin ha allah korusun....
ama o benım için içmiyoradamı sıkmaktan vazgeç. bu ne ya tapulu malın değil ki 7 24 senle ilgilensin. çocuk dğeilsin ki. ayda bir bırak da içsin adam. böyle karım olsa ben de içerim heralde.
Şöyle ;naz derken ?
Madem içkiye karşısın içki içmeyen bir adamla evlenecektin. Şimdi senin bu yaptığın ne söyleyeyim mi sevgiliyken kısa giyinmesine açık giyinmesine laf etmeyen adamın evlenince karısına kapan uzun giyin kapalı giyin demesi gibi bir şey...ben içmeye karsıyım. içmemde. bu yasıma kadar da içmedim. bunu yaparak elime ne geçebilir.mantıklı mı bu ?
Sizin eşinizin nasıl bir usluple konuşmanızdan hoşlandığını ben bilemem.nasıl konuşabilirim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?