Tabi ki cnm. Evde süt yokmuş ilkin tarifine göre yaptım cnm
Tarifindeki süt ve patatese bayıldım yarışma bitmeden deneyeceğim inş cnm eklerim buraya
harika bir şey oldu :) tarifini çok begendım :)
Bence bulguru pişirmek daha iyi gibi olur sanki.Yani kısır yaparken bulguru şişiririz sadece ama bulgur tane tane olur.Pişirince kıvamı daha bir özleşirSüt ile pişirmek hamurun lezzetini artırır Patates ise kıvamı tutturur..Parçalanmayı önler..
Mutlaka dene canım,çok begeneceksin eminimki
Ellerine saglık o zaman canım :13: Begenmene çok sevindim gerçektende
Mutlaka deneyeceğim tatlım
evet, pamuk gibi oldu.
restoranlarda yapan aşçılar halt yemısbenım en son yedıgım çok serttı
benımkı pamuk gibiydi
Bende arzumcum ilk firsatta denicem bi evime gidim..cok begendim ellerine saglik ayrica detayli anlatimin icin tesekkurler canim.
Maşallah maşallahAfiyet bal şeker olsun canım,çok mutlu oldum begenmene.. Artık canın çektikçe yaparsın Buzlugada at,pratik olur
Maşallah maşallahAfiyet bal şeker olsun canım,çok mutlu oldum begenmene.. Artık canın çektikçe yaparsın Buzlugada at,pratik olur
Biraz düzelme var canım,ama ancak doktora gidince görebiliyorum durumunuİnşallah düzelecek,sagol canımın içi Zorlamam tabiki,hiç zorlarmıyım,güzelligime gölge düşürürmüyüm hiç
Cnm ben buzluğa atmayı düşünüyorum da çıkarınca çözdürmeden mî kızartıyorsun var mı püf noktası
ölçü konusunda , tam tarıfıne uymadım
ama yınede fazla oldu.attım buzluğa
Canım arkadaşım Allah yaptığın iyiliklere karşı seni her türlü kötlüklerden hastalıklardan ve nazarlardan korusun.Tüm yüreği güzel insanların dışıda içi gibi güzel olur arkadaşım herkese güzel paylaşımlar diliyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?