Mezeler - Ordövrler İÇLİ KÖFTE..(Banvit Kıyma İle)

Tabi ki cnm. Evde süt yokmuş ilkin tarifine göre yaptım cnm
Tarifindeki süt ve patatese bayıldım yarışma bitmeden deneyeceğim inş cnm eklerim buraya

Bence bulguru pişirmek daha iyi gibi olur sanki.Yani kısır yaparken bulguru şişiririz sadece ama bulgur tane tane olur.Pişirince kıvamı daha bir özleşir Süt ile pişirmek hamurun lezzetini artırır Patates ise kıvamı tutturur..Parçalanmayı önler..
Mutlaka dene canım,çok begeneceksin eminimki

Mutlaka deneyeceğim tatlım

Bende arzumcum ilk firsatta denicem bi evime gidim..cok begendim ellerine saglik ayrica detayli anlatimin icin tesekkurler canim.

evet, pamuk gibi oldu.

restoranlarda yapan aşçılar halt yemıs benım en son yedıgım çok serttı
benımkı pamuk gibiydi

Maşallah maşallah Afiyet bal şeker olsun canım,çok mutlu oldum begenmene.. Artık canın çektikçe yaparsın Buzlugada at,pratik olur

Bende arzumcum ilk firsatta denicem bi evime gidim..cok begendim ellerine saglik ayrica detayli anlatimin icin tesekkurler canim.

Dene canım,tarif riskli tutmayan bir tarif degil.Emin ol pişman omayacaksın,parmaklarınızı yersiniz valla Detaylı olarak anlatmaya çalıştım valla,ben elimden geleni yaptım sıra sizde

Maşallah maşallah Afiyet bal şeker olsun canım,çok mutlu oldum begenmene.. Artık canın çektikçe yaparsın Buzlugada at,pratik olur

Cnm ben buzluğa atmayı düşünüyorum da çıkarınca çözdürmeden mî kızartıyorsun var mı püf noktası

ölçü konusunda , tam tarıfıne uymadım
ama yınede fazla oldu.attım buzluğa

Son düzenleme:
Biraz düzelme var canım,ama ancak doktora gidince görebiliyorum durumunu İnşallah düzelecek,sagol canımın içi Zorlamam tabiki,hiç zorlarmıyım,güzelligime gölge düşürürmüyüm hiç

Canım arkadaşım Allah yaptığın iyiliklere karşı seni her türlü kötlüklerden hastalıklardan ve nazarlardan korusun.Tüm yüreği güzel insanların dışıda içi gibi güzel olur arkadaşım herkese güzel paylaşımlar diliyorum:)

Eklentiler

• $engel_0032.gif
    30,5 KB · Görüntüleme: 96
ellerine sağlık mutlaka zamanda deniycem
bende pataesli yaparım ama böyle sütlü denmedim hiç

ahhh içli köfteee
ağzımın suları aktı aktı.... müthiş görünüyor ellerine sağlık canım
muhteşem bir tat doğrusu

ellerinize sağlık,yapım aşamalarını da çok güzel eklemişsiniz.çok beğendim.

Arzumcum bunlar harika görünüyolar bi yapiyimde kocam görsün.Bana onu yapacak hatun nerdeeeee deyip duruyo yapiyimde yüzü kızarsın bari.Kolay görünüyo ben daha zor sanıyodum.Ellerine sağlık cnm

Cnm ben buzluğa atmayı düşünüyorum da çıkarınca çözdürmeden mî kızartıyorsun var mı püf noktası

Canım buzluktan çıkarınca çözülmesini beklemen lazım.Yoksa dışı kızarabilir fakat içi buzlu kalır..

Amin canım..Çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…