Köfteler İçli Köfte (Resimli)

en kısa zamanda tarifini deneyeceğim diğerleri çok güzeldi inşallah buda güzel olur.
Bu arada kayınvalidem de içli köfteyi harika yapar ama tarifini kendisinden almak bir türlü nasip olmadı. İnşallah bu tarifle onunki kadar güzel içli köfte yapabilirim.

arkadaslar bende denedim bu tarifi bugun herkese siddetle tavsiye ederim ne dagiliyo nede sertlesiyo super bi tarif cok tesekurler azeri kizi

arkadaslar bende denedim bu tarifi bugun herkese siddetle tavsiye ederim ne dagiliyo nede sertlesiyo super bi tarif cok tesekurler azeri kizi

Aaaaa ellerine saglik canim,vallahi
cok sevindim.Icli köfte deyince cogu korkuyor,
zor diye denemek istemiyorlar.Ama
zaman ayirilsa cok güzel birsey demi.
Begendigine cok cok sevindim.
Afiyetle yiyin...a.s.

bende o şekli veremiyorum..yuvarlak yapıyorum tombul tombul yiyiyorus neyapalım:))biras o şekli vermek yetenek işi..genelde oyarken parmagım arka taraftan çıkıyo :)ondan yuvarlak yapıyom:)çok güzel tarifin herzamanki gibi:)

Bende önceleri yuvarlak yapiyordum ama sonra
esimin eline bakarak ögrendim.(Esim seklini harika yapar)
Ama hic olmuyorsa sen yine yuvarlak yap.
Hic yoktan iyidir.

senin gibi yapmayı deniyorum her seferinde,öğrenirim heralde zamanla..bu arada senin tüm tariflerini yazıyorum defterime.yemek kitabı çıkarsan ilk alacak olanların başında geliyorum valla..ellerine sglıkk:)

senin gibi yapmayı deniyorum her seferinde,öğrenirim heralde zamanla..bu arada senin tüm tariflerini yazıyorum defterime.yemek kitabı çıkarsan ilk alacak olanların başında geliyorum valla..ellerine sglıkk:)

Ayyy cok tesekkür ederim canim
yüzümde bir gülümseme olusturdun.a.s.

selam azeri kizi bu tarifinide kesinlikle denicem canim
yalniz benim bir arkadasim bunun dis hamurunu yoguruken bayagi uzun yogurmak gerektigini söylemisti o zaman dagilma ve catlama olmuyormus sanirim ama kesin denicem bunu ben cok seviyorum icli köfteyi

eline sağlık süpper olmuşşşşş...

ben bişi sormak istiyorum fazla kalırsa deepfrize atıcam.
ama kızartıpmı atmam lazım yoksa kızartmadanmı ?
CADIARZU

eline sağlık süpper olmuşşşşş...

ben bişi sormak istiyorum fazla kalırsa deepfrize atıcam.
ama kızartıpmı atmam lazım yoksa kızartmadanmı ?
CADIARZU

Tesekkürler canim.
$eklini ver ondan sonra önce tepsiye koy dondur.Donduktan sonra posetlere rahatlikla koyabilirsin.Ondan sonra da istedigin zaman cikarip istedigin kadar kizart.
Kolay gelsin canim.
Eger ki seklini yapamazsan sadece top gibi de yapilabilir.Ilk yapinca öylede baslanabilir,sonra el alistikca orjinal seklini uygularsin.

çok teşekkür ederim canım. kısmetse bugün denicem. foto eklerim :)
ellerine emeğine sağlık.

canım tadı filan mükemmel oldu ellerine emeğine sağlık..
yalnız suda haşlayıp.. sarmısaklı yoğurtla servis yaptım herkes çok beğendiiii
..

Son düzenleyen: Moderatör:
Ooooo yapmissin bilee.Ellerine saglik.Süper.
Seninki de güzel degisik bir fikir.Zaten sarmisakli yogurdun yaki$madigi yermi var demi.

Son düzenleyen: Moderatör:
mmmmm cook nefis gozukuyor...cokacimcoook denesem becerebilirmiyim acaba??CADIARZU daha once hic yapmadim...yapanlar zahmetli oldugunu ,zor oldugunu soyluyorlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…