He ben babasinin öldügünü okumadim, babamla ortak mal dedigi icin baba sağ ve oyle ortak diye dusundum.
Bu durumda gerci sag olsa da olmasa da birsey degismiyor.
Hukuk büroları bankadan borcu devralmaz. Bankalar avukatlara vekâlet verir kendi borcunu tahsil etmesi için. Tahsil edilen para yine bankaya gider. Avukat sadece vekalet ücretini alır. Bankalar hiçbir zaman hacizli malı kendisi satmaz her zaman avukatları yapar satış işlemini. Ben banka avukatlığı yapan hukuk bürosunda çalıştım. Öyle 50 bin lira çok para değil iplemezler gibi bir şey söz konusu olmuyor. Her dosya için neden tahsil edilmediği konusunda bankaya rapor veriyolar. Ayrıca iyi tahsilat yapan bürolara daha çok dosya yolluyorlar. Haciz işlemleri avukatlar için çok basit işlemler. Uyaptan talep atarak yapılıyor. Öyle uğraştıran bir şey değil.Anladığım kadarıyla bu hukuk bürosu bankadan borçları devralmış. Bir an önce herkes ödesin diye korkutma taktiği uyguluyorlar. Aramalarda dolandırıcı çıktıysa vermeyin para falan ki zaten yokmuş paranız. Müşterek malı sattırırız kısmı korkutma taktiği. Bankanın kendisi olsa satılabilirdi ama borcu devralan firmanın 50 bin TL için uğraşacağını sanmam. Yokluktayken 50 bin çok büyük para gelebiliyor, sizi anlıyorum. Maddi durumum düzelince ödeyeceğim, beklemiyorsanız da ne istiyorsanız yapın diyin. Bu işi bilen üyeler gelip yazar zaten ama benim bildiğim zaten batık olan parayı borcu belki alırız ümidiyle devralıyorlar. Sadece siz değil bir sürü kişiyi arıyorlar.
Arkadaşlar bankaya olan borcum icralık olmuş eşimden ayrıldım ödeyemiyorum kiradayım babamdan müşterek olan yerin satışa çıkarılacağı söyleniyor satılırmı ne yapmam lazım
Yeni bir yapılandırma yasası çıktı. Bankanın kendi yapılandırma teklifi haricinde yasa kapsamında olan yapılandırma talebinde bulunabiliyorsunuz. 48 aya kadar taksit veriyor. Alt limit şartı olup olmadığını bilmiyorum ama bi bankanızı arayıp talep edin istersenizBana olmuyor dediler anlattım durumumu
Aradılar ödeme durumumun olmadığını söyledim bide hukuk bürosunu biraz araştırdım dolandırıcı diyorlar bigün aynı hukuk bürosundan söz vermediğim bir mesaj geldi aradım bankayı yok öyle bir şey numarayı aramayın açmayın dedi ne yapıcam bilmiyorum
Varmış.Uyap vatandaş portala girin, bakın var mı yok mu?
Varmış.