İcra hukuk bürosu çalışanlarının tavrı !!!

Miyusaxx

Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2018
67
34
8
32
arkadaşlar merhaba
Yakın bir arkadaşımın icra borcu var. Bir telefon hattı kurumuna. Dakikası olmadığı İçin benden aradık borcunu öğrendik en kısa zamanda halletmeye çalışacağız denildi kapattık telefonu.
Ama sürekli beni arıyorlar. Borç benim borcum yada ben halledicem demedim. En sonunda şimdi aradılar mafya gibi konuşuyorlar. En basiti bağırıyorlar ben böyle bir şey görmedim yaşamadım. Bağırmadan konuşun diyorum hala aynı en sonunda dayanamadım bağırış çağırış koptu karşılıklı. Üzgünüm ama küfür kaçtı ağzımdan biraz daha bağırdı yüzüme kapattı telefonu.
Bu insanların böyle bir şeye hakkı var mı nasıl ters ters konuşup numaramı sistemine kayıt edip sürekli aramayın dememe rağmen beni ararlar. Akıl verir misiniz

varlik sirketine devretmisler borcu onlar bu sekilde davraniyor genelde ben gicik oldum odemedim onlarda umudu kesti heralde artik aramiyolar :))

varlik sirketine devretmisler borcu onlar bu sekilde davraniyor genelde ben gicik oldum odemedim onlarda umudu kesti heralde artik aramiyolar :))

İyi yapmışsın ama çok sinirlendim borç benim değil diyorum aramayın diyorum arıyorlar bağırıyorlar ama hakları var mı buna anlamıyorum

Bir sonraki aramalarında savcılığa şikayet ettiğini yakında kendilerine de yazı geleceğini, aramaya devam ederlerse de dava açacağını söyle. Belki gözleri korkar.

Bir sonraki aramalarında savcılığa şikayet ettiğini yakında kendilerine de yazı geleceğini, aramaya devam ederlerse de dava açacağını söyle. Belki gözleri korkar.

Teşekkür ederim cevabın İçin
Ama gerçekten zor duruma Rabbim kimseyi düşürmesin. Çok şükür hiç bu zamana kadar böyle bir şey yaşamadım Rabbim yaşatmasında. Ama demek ki insanın borcu olsa böyle davranıyorlarmış çok iyi anladım

Arkadaşım stajını icra bürosunda yapmıştı. Telefonlarda nazik konuşuyorsun diye uyarmış patronları.
Bilerek böyle yapıyorlar yani bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…