• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İcra süreci

balabe

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Eski sevgilimin bana yüklü bir borcu vardı.Uzun süre oyaladıktan sonra artık canıma tak etti ve bugün resmi olarak icra takibi başlattım.Ancak şöyle bir sorunum var.Bu şahsın şu an kendi üzerine kayıtlı hiçbir mal varlığı (ev, araba, tapu vs.) yok, banka hesapları da boş görünüyor.Devlet resmi yoldan bu parayı bu adamdan nasıl tahsil eder?Ailemle de borç verdiğim için aram açıldı evde sürekli hakarete maruz kalıyorum.

Ne kadar borç verdiniz? Borç olduğunu ispatlayabiliyor musunuz?

Mal varlığına el konulur, banka hesaplarına (bundan sonra girecek parasına da), maaşının 1/4'üne el konulur. Hiçbir şeyi yoksa alacaklı olarak bundan sonra edineceği mallarda hak sahibi olursunuz. Mesleği ne? Size borcu ne kadar?

Mal varlığına el konulur, banka hesaplarına (bundan sonra girecek parasına da), maaşının 1/4'üne el konulur. Hiçbir şeyi yoksa alacaklı olarak bundan sonra edineceği mallarda hak sahibi olursunuz. Mesleği ne? Size borcu ne kadar?
Sigortasız çalışıyor bankada parası yok kirada oturuyor.250bin kadar

Hep sigortasız mı çalışacak bu adam? Yaşı kaç ki? Banka hesabı da mı kullanmayacak? Yaşam tarzı bu şekilde mi? Kaçak göçek mi yaşıyor? Epey borcu varmış, s.rfsiz. Miras kalır, onu alırsınız en kötü de, umarım o zamana kalmaz.

Hep sigortasız mı çalışacak bu adam? Yaşı kaç ki? Banka hesabı da mı kullanmayacak? Yaşam tarzı bu şekilde mi? Kaçak göçek mi yaşıyor? Epey borcu varmış, s.rfsiz. Miras kalır, onu alırsınız en kötü de, umarım o zamana kalmaz.
30 yaşında yaşam tarzı bu şekilde hep birilerinden borç alıp vermeme üzerine.Ben sonradan anladım gerçek yüzünü.Umarim verir

30 yaşında yaşam tarzı bu şekilde hep birilerinden borç alıp vermeme üzerine.Ben sonradan anladım gerçek yüzünü.Umarim verir
Ama anlamadığım nokta siz nereden haber aldınız üstüne herhangi bir mal olmadığını. İcra takibi başladıktan sonra resmi yazışmalarla öğreniliyor parası, malı var mı diye. Sağdan soldan duyduysanız gerçeği yansıtmıyor olabilir. İcra dosyasını Uyap'tan takip ediyor musunuz?

Ama anlamadığım nokta siz nereden haber aldınız üstüne herhangi bir mal olmadığını. İcra takibi başladıktan sonra resmi yazışmalarla öğreniliyor parası, malı var mı diye. Sağdan soldan duyduysanız gerçeği yansıtmıyor olabilir. İcra dosyasını Uyap'tan takip ediyor musunuz?
Evet takip ediyorum.Kendisi söylüyordu param yok Kredi kartlarim eksilerde diye ekran görüntüsü atmıştı.Uzerine mal olmadığını ilişki yaşadığımız dönemden biliyorum.

malı olmasa dahi dosya kapanmaz ilerde edindiği mallar olursa icra yolu ile alınır SGK lı bir yerde çalışırsa maaş kesintisi yapılır o şekilde alınır icra kağıdı gidince mal beyanında bulunacak dosyadan takip edersin hayat böyle geçmez elden nereye kadar elinde sonunda bir işe girecek hesabına para gelecek ordan alınır ama tabi sizin para gün geçtikçe değersiz olacak

Back
X