icra

rubikus

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2014
2.687
2.133
Merhabalar,
İki buçuk yıl önce gold bilgisayarın web adresı uzerınden telefon aldım ve 1 yıl ıcerısınde 4 kez toplamda 5 kez teknık servıse gitti. İade istememe rağmen iade alınmadı.

Bende Tüketici Hakem Heyetine Müracat ettim ve lehime sonuçlandı ücret iadesi yapılmasına karar verildi. 19 günlük süre içerisinde tarafıma ödeme yapılmadığı için 11.04.2015 tarihinde İcra'ya verdim.

Sorun şu ki tarafıma herhangi bir ödeme yapılmadı. Benden telefonu Gold şubesine teslim etmemi ödemenin ancak bu şekilde yapılacağını söylediler.

Zaten tarafıma ücret iadesi yapılınca telefonu teslim edeceğim. Fakat böyle birşey istemeye hakları varmıdır. Ben ücret iadesini almadan telefonu vermek istemiyorum.

Bu durumda ne yapmam gerekiyor. Bilgi vermenizi rica ederim

Merhaba;
Telefonu teslim etmenizi istemeye hakları vardır. Teslim ederken herhangi bir bedel tahsil etmeden teslim ettiğinize dair bir yazı alarak telefonu teslim edebilirsiniz.
İyi günler dilerim.

Hakem heyeti kararı ile bir icra takibi başlatabilirsiniz.

Necdet Bey,
tarafımdan bunu imzalamam istendi henüz ımzalamadım ödeme süresi ile ılgılı herhangı bır açıklama yapılmadı tarafıma. bu kagıdı ımzalamam benım acımdan sıkıntı yaratırmı?

Eklentiler

• DSC_0001[1].jpg
    DSC_0001[1].jpg
    57,5 KB · Görüntüleme: 54
X