içten pazarlıklı eltim

siteninperisi

Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2013
1
0
6
35
İstanbul
Eltim sinsidir , ağlaya sızlaya her istediğini şimdiye kadar yaptırdı şimdiden sonrada böyle devam edecek.Herkesin yanında bana yengecim ablacığım der kimse yokken adımı söyler, tek laf etmez çıkarırı telefonunu oyun oynar, benim arkamdan kayınvalideme yengeme bişey soracağım ama korkuyorum ondan çekiniyorum ondan, ya beni terslerse gibi laflarla kayınvalidemi şişirir , yaşı küçük fakat bizden önce evlendiler ,kıskançlığı yüzünden bana alınan herşeyi kıskandı ağlamalar sızlamalar kayınvalidemde o ne aldıysa onu al aynı olsun akısanmasın ağlamasın deyip beni çıldırtıyor.Sonuçta evimi onun zevkine göre döşemek zorunda değilim.Şuan düğünümüze 1 kaldı ve ben bazen kendımı tutamayıp bu saçmalıklara isyan ediyorum nişanlımda artık sabrının son noktasında bu insanlarla ne yapacağım bilmiyorum,kayınvalidem eltim yokken onu bana kötülüyor onun yanında onun yaptığı herşeyi tasvip edip onaylıyor görümcemi geçtim kayın valideme nasıl bir duruş sergilemeliyim deneyimli arkadaşlar lütfen yardım...

Allah yardımcın olsun öncelikle, fakat eltini kaale alıpta bu günlerini kendine zehir etme. zaten yeterince stresli bir dönemdesin. Takılma ve uzak dur bence benim tavsiyem bu. kayınvalidenle de arana mesafe koy ama aranı bozma sonuçta sana karşı olsa hele ki şu dönemde moralini sıfıra indirir. şimdiden kolay gelsin

Eltim sinsidir , ağlaya sızlaya her istediğini şimdiye kadar yaptırdı şimdiden sonrada böyle devam edecek.Herkesin yanında bana yengecim ablacığım der kimse yokken adımı söyler, tek laf etmez çıkarırı telefonunu oyun oynar, benim arkamdan kayınvalideme yengeme bişey soracağım ama korkuyorum ondan çekiniyorum ondan, ya beni terslerse gibi laflarla kayınvalidemi şişirir , yaşı küçük fakat bizden önce evlendiler ,kıskançlığı yüzünden bana alınan herşeyi kıskandı ağlamalar sızlamalar kayınvalidemde o ne aldıysa onu al aynı olsun akısanmasın ağlamasın deyip beni çıldırtıyor.Sonuçta evimi onun zevkine göre döşemek zorunda değilim.Şuan düğünümüze 1 kaldı ve ben bazen kendımı tutamayıp bu saçmalıklara isyan ediyorum nişanlımda artık sabrının son noktasında bu insanlarla ne yapacağım bilmiyorum,kayınvalidem eltim yokken onu bana kötülüyor onun yanında onun yaptığı herşeyi tasvip edip onaylıyor görümcemi geçtim kayın valideme nasıl bir duruş sergilemeliyim deneyimli arkadaşlar lütfen yardım...

kesinlikle eltinden uzak durmalısın yoksa sana çok zararı dokunur canım.. bak benim eltim benim düğünümde ben gelinbaşı yaptırdım oda yaptırdı en basiti bu düşün yani.. Kayınvalidenede açık açık söyle anne onun yanındayken herşeyini tasvip edip onaylıyosun lütfen o yokken arkasından konuşma bu benim hiç hoşuma gitmiyor de.. ben olsam öyle derdim yani.. Allah şimdiden sabır versin ama evine istediğini al istediğin gibi döşe eltin öyle istiyo kayınvaliden böyle diyo diye düşünme.. sonra senin içinde kalacak çünkü.. ben bunu istiyorum bu olacak de.. yoksa bu devran hep böyle sürer gider benden sana tavsiye..

Back
X