Icten pazarlıklı insanlar

fromrainforest

......
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2015
818
1.031
63
Kizlar moralim bozuk...eltim yalnizken iyi davraniyo ama kv nin veya kocasinin yanindayken bana laf sokup, milletin gozunde benim eksiklerimi sayip dokerek, milleti benden sogutmaya calisiyo...uzaktayiz nadir gorusuyoruz, onda da boyle davraniyo...sıkıldım yaa icten pazarlikli insanlardan...aynı durumları yasayan var mi varsa ne yapiyo...icim sıkıldıgı icin yazdim sadece rahatlamak icin...uyuyamiyorum sinirden...

Sende lafı ağzına tıka fırsat werme hiç mi ağzınız laf yapmıyo ya bugün bu Gördüğüm 2. Konu biraz yırtık olun kendinizi ezdirmeyin biz mi söyleyelim illa

Sende lafı ağzına tıka fırsat werme hiç mi ağzınız laf yapmıyo ya bugün bu Gördüğüm 2. Konu biraz yırtık olun kendinizi ezdirmeyin biz mi söyleyelim illa

Yaa normalde arkadas veya is cevresinde pat pat soylerim...ama esimin ailesine karsi ılımlı olmaya calisiyorum guya...cvbini verdim yaa vermezmiyim ama hic beklemedigim bi anda oldu...cunku yakin zamanda iyi bi sekilde gorusmustuk...eger hazirlikli olsaydim sanki daha iyi giydirirmisim gibi geldi...aslinda soylemem gereken cok sey vardi...soyleyemediklerime yaniyorum...

Bazen insana böyle kal gelir hiçbirşey diyemez öyle olmuş sizede demekki ozaman bundan sonra hazırlıklı olun ezdirmeyin kendinizi siz kafanıza takıcağınıza o taksın

sende ona aynısını yap. mesela açığını yakaladığında yada laf soktuğunda kız hayırdır kötü yönlerimi gözlüyosun nefretmi ediyosun benden diyebilirsin şaka yollu

Walla benim işime gelmeyince klasik kelimem sananedir bak dene acayip kurtarıcı. Tabi biraz sert olmadı banane ama ben laf sokacaksam iyide olsak o an döndürür dolaştırır lafı çewirir gene sokarım böylede pis bi huyum war herkes bilir ağzıma geleni söylediğimi

sende ona aynısını yap. mesela açığını yakaladığında yada laf soktuğunda kız hayırdır kötü yönlerimi gözlüyosun nefretmi ediyosun benden diyebilirsin şaka yollu

Supersin aynen boyle soyleyebilirdim mesela...hic aklima gelmedi...cunku hep iyi dusunmeye calisiyodum kadin hakkinda...en son gorusmemizde de iyi ayrilinca cook sasirdim..bikac bisi soyleyip kalakaldim yaa...bundan sonra hazirlikliyim ama...kafin8n bi ton eksigini biliyorum..hic bir zaman bunlari kullanmadim ona karsi...esine karsi savundum hep ama goruyorum ki kadinin en buyuk dusmani yine kadin...kisasa kisas bundan sonra...

mesajımı okuyunca kendimden korktum içimde şeytan mı varmış ne:) seni ezeni sende ez tatlım sen sessiz durdukça o iyice tepene çıkar. elti görümce kaynana vb. genel kural budur:)

Zaten uzakmışsınız, o yüzden fazla muhattap olmazsınız. Çokta canınızı sıkmayın böyle insanlar her zaman karşımıza çıkıyor. Ama lafınızı da esirgemeyin, böyle insanlar bu dilden anlıyor

Kiz normalde ben de oyleyim.. ama esimin ailesine karsi neden oyle olamiyorum ki...normalde bana kal gelmez yani ailemin yaninda bi de is cevresinde boyle durumlarda ...bana soyleyene kac katini soylerim..arkasindan dusunmem...esimi cok kaybetme korkusu olan bi insan da degilim hani ....ama esimin ailesindeki bu bikac tip karsisinda bana kal geliyo...niye kii

mesajımı okuyunca kendimden korktum içimde şeytan mı varmış ne:) seni ezeni sende ez tatlım sen sessiz durdukça o iyice tepene çıkar. elti görümce kaynana vb. genel kural budur:)

Ay bi de evliligim super olsa gam yemicem yaa..bazen diyom tasi taragi topla cik git...ne boktan ailesi ile ugras ne kendiyle yaa...

Şöyle alsan karşına lütfen , anlatırmısın canım elticiğim kaçtane yüzün var bana karşı ? bende bileyim ona göre sana hak ettiğin şekil davranayım !

Aynen yaaa...zamanla kimin ne mal oldugunu ogreniyosun iste yaa..

İşte en başta aman saygılı olayim iyi olalım derken bi bakıyon sana kal gelsin o iğneliyo. Ama ya en baştan alıştırmican bi kere sesin çıkmazsa daha çıkarlar tepe yinede zararın neresinden dönsen kar ezdirme kendini

Şöyle alsan karşına lütfen , anlatırmısın canım elticiğim kaçtane yüzün var bana karşı ? bende bileyim ona göre sana hak ettiğin şekil davranayım !

Yaa gercekten hic ugrasasim gelmiyo ...ben bu evliligi sevemedim abi yaaa...genel anlamda esim ve ailesinden kacasim var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…