- 4 Nisan 2015
- 818
- 1.031
- 63
- Konu Sahibi fromrainforest
-
Ooouvvvvv uzakta ve az gorusmenize ragmen bu sekilde davraniyorsa , yakin oldugunuzda nasil davranir Allah bilir..
O tür insanlar her yerde maalesef.
Yapacak bir şey yok, muhabbeti en aza indirgemek hariç...
Sende lafı ağzına tıka fırsat werme hiç mi ağzınız laf yapmıyo ya bugün bu Gördüğüm 2. Konu biraz yırtık olun kendinizi ezdirmeyin biz mi söyleyelim illa
sende ona aynısını yap. mesela açığını yakaladığında yada laf soktuğunda kız hayırdır kötü yönlerimi gözlüyosun nefretmi ediyosun benden diyebilirsin şaka yolluKizlar moralim bozuk...eltim yalnizken iyi davraniyo ama kv nin veya kocasinin yanindayken bana laf sokup, milletin gozunde benim eksiklerimi sayip dokerek, milleti benden sogutmaya calisiyo...uzaktayiz nadir gorusuyoruz, onda da boyle davraniyo...sıkıldım yaa icten pazarlikli insanlardan...aynı durumları yasayan var mi varsa ne yapiyo...icim sıkıldıgı icin yazdim sadece rahatlamak icin...uyuyamiyorum sinirden...
Bazen insana böyle kal gelir hiçbirşey diyemez öyle olmuş sizede demekki ozaman bundan sonra hazırlıklı olun ezdirmeyin kendinizi siz kafanıza takıcağınıza o taksın
sende ona aynısını yap. mesela açığını yakaladığında yada laf soktuğunda kız hayırdır kötü yönlerimi gözlüyosun nefretmi ediyosun benden diyebilirsin şaka yollu
mesajımı okuyunca kendimden korktum içimde şeytan mı varmış ne:) seni ezeni sende ez tatlım sen sessiz durdukça o iyice tepene çıkar. elti görümce kaynana vb. genel kural budur:)Supersin aynen boyle soyleyebilirdim mesela...hic aklima gelmedi...cunku hep iyi dusunmeye calisiyodum kadin hakkinda...en son gorusmemizde de iyi ayrilinca cook sasirdim..bikac bisi soyleyip kalakaldim yaa...bundan sonra hazirlikliyim ama...kafin8n bi ton eksigini biliyorum..hic bir zaman bunlari kullanmadim ona karsi...esine karsi savundum hep ama goruyorum ki kadinin en buyuk dusmani yine kadin...kisasa kisas bundan sonra...
Walla benim işime gelmeyince klasik kelimem sananedirbak dene acayip kurtarıcı. Tabi biraz sert olmadı banane ama ben laf sokacaksam iyide olsak o an döndürür dolaştırır lafı çewirir gene sokarım böylede pis bi huyum war herkes bilir ağzıma geleni söylediğimi
mesajımı okuyunca kendimden korktum içimde şeytan mı varmış ne:) seni ezeni sende ez tatlım sen sessiz durdukça o iyice tepene çıkar. elti görümce kaynana vb. genel kural budur:)
Zaten uzakmışsınız, o yüzden fazla muhattap olmazsınız. Çokta canınızı sıkmayın böyle insanlar her zaman karşımıza çıkıyor. Ama lafınızı da esirgemeyin, böyle insanlar bu dilden anlıyor
Şöyle alsan karşına lütfen , anlatırmısın canım elticiğim kaçtane yüzün var bana karşı ? bende bileyim ona göre sana hak ettiğin şekil davranayım !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?