- 4 Nisan 2015
- 818
- 1.031
- 63
- Konu Sahibi fromrainforest
-
İşte en başta aman saygılı olayim iyi olalım derken bi bakıyon sana kal gelsin o iğneliyo. Ama ya en baştan alıştırmican bi kere sesin çıkmazsa daha çıkarlar tepe yinede zararın neresinden dönsen kar ezdirme kendini
Yaa gercekten hic ugrasasim gelmiyo ...ben bu evliligi sevemedim abi yaaa...genel anlamda esim ve ailesinden kacasim var...
canım dur sakin ol:) vallahi küçüklüğümden beri etrafımı hep izledim iyilik meleği gelinler hep ezilir lafını esirgemeyen dan dan konuşan gelinler hep baş tacı olurdu. kuzenim evlenmişti çok saygılı bir kızdı. çok ezildi yazık. sonra kuzenimin kaynı evlendi. eltiyi bir görsen asla lafın altında kalmıyor. şu anda kuzenim hala sevilmez ama o elti baş tacıAy bi de evliligim super olsa gam yemicem yaa..bazen diyom tasi taragi topla cik git...ne boktan ailesi ile ugras ne kendiyle yaa...
Ailesinden kacmayi anladimda, eşten kacmak istemek dersen bu buyuk bi sorun.
canım dur sakin ol:) vallahi küçüklüğümden beri etrafımı hep izledim iyilik meleği gelinler hep ezilir lafını esirgemeyen dan dan konuşan gelinler hep baş tacı olurdu. kuzenim evlenmişti çok saygılı bir kızdı. çok ezildi yazık. sonra kuzenimin kaynı evlendi. eltiyi bir görsen asla lafın altında kalmıyor. şu anda kuzenim hala sevilmez ama o elti baş tacı
canım dur sakin ol:) vallahi küçüklüğümden beri etrafımı hep izledim iyilik meleği gelinler hep ezilir lafını esirgemeyen dan dan konuşan gelinler hep baş tacı olurdu. kuzenim evlenmişti çok saygılı bir kızdı. çok ezildi yazık. sonra kuzenimin kaynı evlendi. eltiyi bir görsen asla lafın altında kalmıyor. şu anda kuzenim hala sevilmez ama o elti baş tacı
Evet ondan da kacmak istiyorum...cunku kaynana elti derdi normal evliliklerde olur...bizimki bi garip evlilik...esimin evlilikte baslayip senelerce suren cinsel sorunu beni tuketti...cekip gitmemek icin kendimi zor tutuyorum...ailesinden de nefret ettim senelerce suren ev arkadasligimizdan da...
aman oda kolay canım ya kiloluysan zayıfla bihter gibi ol bazılarına saçma geliyo ama olay sadece kırmızı geceliğe bakar:)Dedigim gibi esimle hersey super olsa bunlar cekilir de esimle de cinsel sorunlarimiz var...cok yoruldum arkadasim yaa...
Hm, onemli bi konu o sorun. Kac senelik evlisiniz? Tedavi goruyormu esin?
4 sene oldu ...ilk 3 sene gitmedi ya doktora...salak gibi bosanmaktan korktumm..gozumde buyuttum bosanmayi..oysa niye o kadar buyuttum bilmiyorum..ilk sene bosanmaliydim..cabalamak istedim galiba..duzelir dedim heralde...3 sene sonra gitti doktora..fiziksel sorun yokmus...psikolojikmis...
aman oda kolay canım ya kiloluysan zayıfla bihter gibi ol bazılarına saçma geliyo ama olay sadece kırmızı geceliğe bakar:)
Peki hic ilerleme kaydedilmedimi?
Bu 4 senede?
Bu son senede cabalamaya basladi..cunki beni kaybetme korkusu olustu yoksa daha da uzun surerdi doktora gitmesi...bi ara galiba korkusu gecti ki bikac ay duzelir gibi oldu...sonra tekrar olmadi..ben ise artik o kadar sogudum ki esim gayet tipi duzgun bi insan oldugu halde deneyelim dedigi halde yaklasamiyorum...ne olcaz bilmiyorum...
Deneyelim dedigi halde peki neden istemiyosun? Cabaliyormu? Cabaliyor.
Senin istedginde buydu zaten.
Ogrenilmis caresizlik yasiyorum cunku arkadasim...deneyelim diyo ama ondan once o kdar basarisiz olunmus ki yine olmayacak diye yaklasamiyorum artik..opusemiyorum bile...aslina bakarsan bu surec normal...dusunsene 3 sene boyunca 100 denemenin 90 inda basarisiz olmus bi insana karsi hissiyat kalir mi yaa...
ay bacım seninki bildiğin odunmuş o zaman. eşin doktora gitse bari. kabul etmezse bitkisel kürler falan var onları denesenHic de degil...cok guzel bi bayan oldugumu herkes soyler...benimle alakali degil adamin sorunu.. evlendikten sonra bikac kez basarisiz olunca basarisiz olma korkusu yasamaya basladi ve ereksiyon sorunu ortaya cikti...36 bedenim ben...
aman canım boşan ya sende cansın yani4 sene oldu ...ilk 3 sene gitmedi ya doktora...salak gibi bosanmaktan korktumm..gozumde buyuttum bosanmayi..oysa niye o kadar buyuttum bilmiyorum..ilk sene bosanmaliydim..cabalamak istedim galiba..duzelir dedim heralde...3 sene sonra gitti doktora..fiziksel sorun yokmus...psikolojikmis...
Tamam senide anliyorum.
Iki secenegin var su an.
Ya umitsiz vakayiz diyip bosanmak, yada duzelme yolunda destek vermek.
Simdi 4 senedir hala evli oldugunu dusunursek, bu demek olmaliki!! destek olmayi sectin. Ama diyosunki destek yok. Buda bosanmaya yol aliyoruz demek, ama diyosunki 4 senedir oda yok. Hic bi insan amacsizca yasamamali. Senelerine yazik.
Peki gidisat ne olucak sence?[/QUOTE
aman canım boşan ya sende cansın yani
ay bacım seninki bildiğin odunmuş o zaman. eşin doktora gitse bari. kabul etmezse bitkisel kürler falan var onları denesen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?