• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdam Edilsin!!!

ocwmays

Minnişim Prensesim...
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2008
6.111
34
158
36
İstanbul
Çok kötüyüm kızlar haberleri izlemek istemiyorum
Dilruba, Türkan ve Ahmet'in başına gelenleri bilmeyen yoktur
Ailelerin halini düşünemiyorum
O alçağa hangi ceza verilirse verilsin asla yaptığı vahşete denk bi ceza olamaz
Düşünebiliyo musunuz ifadesinde "birtanesinin canı çok zor çıktı, çok direndi ama sonunda onu da hallettm" demiş
Bu ne adiliktir böyle? Üstelik Türkan'a tecavüz etmiş.
İnanın haber izlemeye korkuyorum, tüylerim ürperiyo
Ve korkarım ki böyleleri toplumumuzda hızla çoğalıyor
Bence bu adi virusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirus adam(!) herkesin gözü önünde idam edilmeli
Evet gerçekten idam edilmeli!
Bu da yaptığı vahşete denk değil tabiki ama en azından böyle bir şeyi yapmaya yeltenecek olanlara bir gözdağı olabilir
Siz ne düşünüyosunuz?

evet adam bile demem o .... herif idam edilmeli
ama asıl anlamadığım nedir bu çocuklardan istenilen hiçmi vicdan yok
ha birde nedir bu kesip parçalama merağı nereye gidiyoruz rabbim bizleri ve sevdiklerimizi korusun.

Şimdi bunun gibi bir konu okudum
ve buraya geldim inanki yazdıklarını okuduğumda travma geçirebilirdim
Bu söylediklerin uydurmasyon olsun lütfen..
Hani haber sitelerinde falan uydurmasyon haberler sıkça olurya
işte buda onlardan olsun:43:

idam yetmezzzzz.... aynısı yaptıracaksın defalarca, ne zaman biteceğini bilmeyecek... ölüm kolay bu insan bozması mahluklar için. Allah herkesin çoluğunu çocuğunu korusun

Kızlar gerçekten çok kötü.. 3 can ve daha günahsız çocuk nasıl bir ruh halı bu ....

millet cocuğunu kapıyadamı cıkarmasın hemde bayram günü yapılan bir şey...

çok acı çok ailesını düşünemıyorum... ölüm mükafattır böylelerine...

Bak ben sana bir SIR vereyim.Bu tecavuzculer,iceri atilinca mahkumlar kendi aralarinda karar verip bu kisilerin icabina bakip hapishane kanunlarini uygulayip yeniden hukum verip bu sapigi yasatmiyorlarmisssssssss...demekki boyle yapmasalar ortalik hapisten cikan sapik kaynardi...

Bak ben sana bir SIR vereyim.Bu tecavuzculer,iceri atilinca mahkumlar kendi aralarinda karar verip bu kisilerin icabina bakip hapishane kanunlarini uygulayip yeniden hukum verip bu sapigi yasatmiyorlarmisssssssss...demekki boyle yapmasalar ortalik hapisten cikan sapik kaynardi...

Bu bilinen bir şey ama bende size bir sır vereyim. Bu olayları önlemek için bu mahlukların can güvenliği olmadığı gerekçesiyle bizim vergimizle tek kişilik odalarda bakılıyor bu canilere.
Üvey oğlunu parçalayıp sokak sokak dağıtan anne ve anneanne de tek kişilik hücreye gönderildi.

anneleriinin acısnı düşünemiyorum:(allah sabır versnn
rabbim herkezin çocuğunu korusun allaha emanetler.

offffff bu konuda çook dertliyim , cumhurbaskanimiza mesaj yazacagim idam yasasi geri çikarilsin diye.. boylelerin hakki ancak ve ancak olumdur.. digerlerinede ibret olur.. farkindamisiniz son zamanlrda çocuk katilleri, tecavuz olaylari, genç kizlarimizin oldurulmesi inanilmaz bi sekilde çogaldi.. sanirim bunlarda kiyamet alamatleri... Allah, o katillerin bagrina, kiyamet oncesi oyle bir kiyamet yasatsin ki hergun oleyim diye dualarda bulunsun insallah amin !!!!

O caniler ölümü bile haketmiyor günlerce işkence yapılmalı ölümden beter olmalı her saniyeleri
Allahım ne kadar sabırlı toprak onları da kabul ediyor ama ya sonrası
Hiç bir ceza o ailenin içini bir nebze olsun rahatlatamaz. Çünkü yaşadıkları acı sadece ölüm acısı değil!
Allah kahretsin böylelerini kahretsin...:14:

bence idam edılmemelı bu kadar kolay olmamalı ona oyle bı işkence yapılmalıkı benı öldürün dıye yalvarmalı

dünde firat isimli yavrucak vahsice öldürüldü onada icim yandi..
insanin annesi olmazsi birseyi olmuyor ya

ben en çok dilrubanın anneciğinin sözlerinden etkilendim. kadın ağlıyor benim kızım acı çekmedi hissetmedi birşey o melek oldu dedi. ancak diğerinin annesi de dilruba çok acı çekerek zor can vermiş dedi. katil öyle bi açıklama yapmış:43: allahım bunu duyduğumda kahvaltı yapıyordum öylece bakakaldım.. bunlar nasıl insan yaaaaaaa nasıl bir ruh hali. o bebeklerin mniklerin kıymetlilerin annelerinin bitanelerinin gözlerine bakıp nasıl kötülükler ypabildi aklım almıyor. allahım herkesin evladını korusun. nolur dikkat edin çocukarınızı aile dışında kim olursa olsun emanet etmeyin. dışarıya çıkmasına izin vermeyin. çok üzüldüm çoook. allah ailelerine sabır versin. inşallah acı çekmemişlerdir allahım yardım etmiştir:59:

kesinlikle böylelerine idam ceza değil ödül olur ölüm ne ki böyle alçaklar virusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirusler için hergün bin defa ölmeli bu adiler ölüm için yalvarmalı ellerim titriyoo yazamıyorum bile​

böyle pislikleri canlı canlı önce ellerini kesecen sonra kollarını sonra ayak parmaklarını ayaklarını bacaklarını ama yavaş yavaş yapıcan sonra da aç bi aslanın önüne atıcan bak ibreti aleme örnek olsun bir daha aramızda ne cani kalır ne sapık madem idam yok bu bari olsun:47::47::47::47::47::47:

Back
X