• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdam Edilsin!!!

ankarada idam cezası geri gelsin diye imza kampanyası başlatılmış bir parti tarafından.istanbulda da yapılcak galiba..istanbula gelirse gidip imzamı vercem sizde verin arkadaşlar..bu olayın üstüne gidelim olay yeni ama bir iki gün sonra unutulmasın idam geri gelsin..kimse de çağdışı, insan haklarına aykırı,geri dönüşü olmayan bir yöntem demesin,bu minik çocukların da canları geri ggelmiyor :59::59:

iğrenç ötesi bir durum
ve ben o anne babalara kızıyorum hemde çok kızıyorum
bayramlarda gidip kapılarına küfür etmek istiyorum
ya bunlar bu kadarmı saflar hiç mi bilmiyorlar herkese güvenilmeyeceğini
hiç mi haber izlemiyorlar ilk kaybolan onların çocukları değil
onlardan önce kaç çocuk kayboldu kaç çocuk tecavüze uğradı öldürüldü hiçmi görmediler haberlerde
ya ben istanbulda yaşıyorum kapı komşuma bile güvenmiyorum tanımadığım kimseye kapı açmıyorum
ama ne yazıkki her bayramda kapımıza 3-4 gün içinde 50 tane farklı farklı çocuk geliyor
anneleri cicilerini giydirmiş saçını başını süslemiş bizim apartmandanda değil çocuklar
hiç görmediğim yüzler gelio
4 yaşında 5 yaşında çocuklar bayramınız kutlu olsun deyip şeker istiyorlar
ya ben piskopatın biri olsam o çocuklardan bir kaçını eve alsam öldürsem kimsenin ruhu duymaz
kimse umursamıyor bunu ya benim milletim ebeveynlerimizin çoğu
bu kadar cahil oldukçaaa
bayramda akrabalarıyla arkadşlarıyla toplanıp rahat sohbet edebilsinler diye
çocuklarını giydirip süsleyip hadi bakalım ayak altında dolanmayın gidin şeker toplayın
diye evden gönderen anne babalara kızıyorum
sonra çocuğunuzun başına kötü birşey geldiğinde kıymetli oluyor çocuklarınız
onlar küçük birer melek iyiyi kötüyü ayırt edemez
ne kadar öğüt versenizde iyi niyetliler unuturlar şeker pasta vs. o an daha cazip gelir
kapıdan şeker verir içerde kocaman pasta var gelin keseyim size der girer içeri çocuklar
lütfen artık bilinçli birer ebeveyn olalım lütfen yaa
çocuklarımızı sokaklara başı boş olarak göndermeyelim

eĞER YANLIŞSAM YANLIŞSIN DEYİN LÜTFEN

Son düzenleme:
Aramızda birer yaş olan 3 kuzen 90'ların başında saatlerce bir bayram ağlamıştık, biz de diğer çocuklar gibi şeker toplayacağız diye.O zaman bu kadar kirli değildi dünya, ama bize izin verilmemişti.
Her bayram bunu dile getirir, bize bu anıyı yaşatmadınız diye bu yaşta ailelerimize çemkirirdik.Dünya ne hale geldi ki şimdi şükrediyorum.
Çok klişe olacak ama "Bu dünyaya çocuk getirmek ne kadar mantıklı?" sorusu haberlerden sonra iyice beni delirtti.
Ben çocuğumu bakkala göndermem, parka yollamam, sokağa bırakmam, arkadaşlarıyla dolaşmasına belki de yeni arkadaşlar edinmesine izin vermem.Eeee çocuğa yazık günah değil mi? Özgür bıraksam, ülkede bu kadar manyak varken ne malum benim çocuğumun başına bu tarz bir şey gelmeyecek?
Dünya gittikçe çirkinleşiyor ve masumlar ölüyor.
İdama karşıyım.
Hergün yaşattıklarını yaşayıp, ölmek için dua ettikçe, hergün daha beterini yaşamasını isterim.
Ölüm bir kurtuluş olacaktır çünkü.

önceden güven vardı..çocukları alıp eve mahkum edemezsiniz..
onların minicik vücutlarında depo olmuş koca enerjilerini
atmaları için sokağa çıkmaları gerekir..
Hepimiz sokaklarda parklarda oyunlar oynayarak büyüdük..
Hepimiz bayramları sırf şeker toplayabilmek için dört gözle bekledik..
Bu çocukların ya da ailelerin sucu değil..Hangi anne baba böyle birşey ister
yada aklından geçirirdi..
Toplumda sapık zihniyetler okadar çoğaldı ki bunların hiç mi ana babası yoktu diyesi geliyor insanın.
O caninin anne babası sokağa çıkamıyor şimdi..bunu mu murad ederlerdi..istemezler miydi onlar hayırlı birer evlat..öyleyse bastan yanlış giden birşeyler var...Çocuk doğdu yaşasın bir başına olmaz..
onu hayırlı edene kadar basında duracaksın ana baba olacaksın..sokak canisi olana kadar beklemeyeceksin..içim acıyor...

hergün dizi dizi sapık sapık tecavüz sahneleri sergileniyor..filmlerde asmalar kesmeler cinayetler...
Ahlak dışı birsürü ilişki çeşitleri gözümüze gözümüze sokuluyor..
Normal insanlara dokunmuyor belki bunlar ama hasta ruhluları sapık tabiatlıları azdırıyor dürtüyor.
Malesef bize özgürlük diye sanat diye direttiklerinin neticesiyle sapıklara cesaret verildi..

Bize bukadar özgürlük fazla...Yaşamasın bu insanlar..bu insanların havadan alacakları bir yudum nefesten bile nasipleri olmasın...Allah o günahsız bebekleri de cennette ailelerine kavustursun inşaallah.

iğrenç ötesi bir durum
ve ben o anne babalara kızıyorum hemde çok kızıyorum
bayramlarda gidip kapılarına küfür etmek istiyorum
ya bunlar bu kadarmı saflar hiç mi bilmiyorlar herkese güvenilmeyeceğini
hiç mi haber izlemiyorlar ilk kaybolan onların çocukları değil
onlardan önce kaç çocuk kayboldu kaç çocuk tecavüze uğradı öldürüldü hiçmi görmediler haberlerde
ya ben istanbulda yaşıyorum kapı komşuma bile güvenmiyorum tanımadığım kimseye kapı açmıyorum
ama ne yazıkki her bayramda kapımıza 3-4 gün içinde 50 tane farklı farklı çocuk geliyor
anneleri cicilerini giydirmiş saçını başını süslemiş bizim apartmandanda değil çocuklar
hiç görmediğim yüzler gelio
4 yaşında 5 yaşında çocuklar bayramınız kutlu olsun deyip şeker istiyorlar
ya ben piskopatın biri olsam o çocuklardan bir kaçını eve alsam öldürsem kimsenin ruhu duymaz
kimse umursamıyor bunu ya benim milletim ebeveynlerimizin çoğu
bu kadar cahil oldukçaaa
bayramda akrabalarıyla arkadşlarıyla toplanıp rahat sohbet edebilsinler diye
çocuklarını giydirip süsleyip hadi bakalım ayak altında dolanmayın gidin şeker toplayın
diye evden gönderen anne babalara kızıyorum
sonra çocuğunuzun başına kötü birşey geldiğinde kıymetli oluyor çocuklarınız
onlar küçük birer melek iyiyi kötüyü ayırt edemez
ne kadar öğüt versenizde iyi niyetliler unuturlar şeker pasta vs. o an daha cazip gelir
kapıdan şeker verir içerde kocaman pasta var gelin keseyim size der girer içeri çocuklar
lütfen artık bilinçli birer ebeveyn olalım lütfen yaa
çocuklarımızı sokaklara başı boş olarak göndermeyelim

eĞER YANLIŞSAM YANLIŞSIN DEYİN LÜTFEN

ya tabi ki haklisin ,
mesela ben düsündüm o anneler cok vicdan azabi ceker diye ama iste kader diye görüyorlar..
tabiki kader vardir yada ben inaniyorum diyeyim tedbir bizden taktir Allahtan diyecek yok..
bu cocuklarin kayboldugu sene biz ordaydik ablam kayseride yasiyior,bayramin ilk günü ankaradan geldik,cocuklar geliyor ki ablam kimseyi tanimiyor apartmaninda anca karsi komsunun cocugunu biliyor ama bi yigin gelen oldu..

ama söylede birsey var benim bu olay ortaya ciknca aklima cocuklugumdan birsey geldi..
yazin kuran kursuna gidiyorduk,belki ilkokul 5 e gidiyorum..hoca bize ceven verdi kurs icin satin filan dedi..biz mahallede arkadas grubu ayni yaslardayiz benm kuzenim bir yas kücük diger arkadaslar gittik ama evde kimseye haber vermedik,biz kendimiz cocuk aklimzda kömürlükleri klup yapar orada eglenirdik oraya gidiyorz dedik aldik cevsenleri,kendi mahallemizde degil baska yerelre gittik tanirlar diye,bende mesela o yasalarda kocaman duruyordum digerlerinden daha gelismis kapi kapi gezip alirmisiniz diye resmen her kapiyi caldik kiminde adam cikti o zaman pek üstelemedik kiminde kadin hatta bir kadin bizi eve cagirdi,sizin anne babaniz yok mu dedi bizi dilenci filan sandi sanirim.biz kapidaydik teyze bir bardak su getirirmisin dedim kosa kosa kactik..tabiki ev ayaklanmis heryerde bizi ariyolar mesela simdi cok salakca geliyor bu yaptigim sey,Allah korumus ayni seylerde basimiza gelebilirdi..eve geldik iyi bir azar isittik..yani kimi zamanda habersiz yapiliyor..
bu olayi duyunca iyiki basimiza bir is gelmemis dedim,ya demekki o yaslarda utanma duygusuda olmuyor ya da bir görev gibi geliyor hic seker toplamaya ickmadim utanirdim ama böyle kapi kapi cevsen sattim büyük is yaptim edasiyla..aslinda hoca bayandi yani o bizi nasil gönderdi biz hangi akla hizmet gittitk...
artik cocuklari bir fanus icinde saklamak gerikiyor..ama cok üzücü olaylar bugün cok agladim bu cocuklara,evlenince cocuk yapmak istemedigime kadar verdim..

Çok kötüyüm kızlar haberleri izlemek istemiyorum
Dilruba, Türkan ve Ahmet'in başına gelenleri bilmeyen yoktur
Ailelerin halini düşünemiyorum
O alçağa hangi ceza verilirse verilsin asla yaptığı vahşete denk bi ceza olamaz
Düşünebiliyo musunuz ifadesinde "birtanesinin canı çok zor çıktı, çok direndi ama sonunda onu da hallettm" demiş
Bu ne adiliktir böyle? Üstelik Türkan'a tecavüz etmiş.
İnanın haber izlemeye korkuyorum, tüylerim ürperiyo
Ve korkarım ki böyleleri toplumumuzda hızla çoğalıyor
Bence bu adi virusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirus adam(!) herkesin gözü önünde idam edilmeli
Evet gerçekten idam edilmeli!
Bu da yaptığı vahşete denk değil tabiki ama en azından böyle bir şeyi yapmaya yeltenecek olanlara bir gözdağı olabilir
Siz ne düşünüyosunuz?

sonuna kadar katılıyorum....ben de bugün aynı şeyi söyledim kendi kendime...ki zaten bu tür olaylarda hep savunduğum şeydir,ister çocuk olsun ister yetişkin,tecavüzün cezası idam olmalı...

bir de öyle demiş ha,ş.....

Allah belasını versin!!!!

Ben haberleri izleyemiyorum içim el vermiyor ..Daha öncede bu oldu arkadaşlar 8 aylık bebege tecavüz edildi Annesi bilerek ve isteyerek teslim etti adama..İdamda versen caydırıcı olcagını sanmıyorum ben yapan yine yapacaktır.Bence o bebekler tecavüz edilince ölüyodur acıdan ondan çok acı çekmiştir Yavrum ölürken.Ne denebilirki Rabbim birdaha böyle birşeye yeltenen insanları İtalya pompai de çocuk tecavüzcülerine şehre yaptığı gibi taş kessin..Amin..

nasil bir vicdandir anlamiyorum anlayamiyorum..ozellikle cocuklarin boyle olaylari yasamasina dayanamiyorum.uzulmekten baska bisey gelmiyor elimden..benimde yavrularim var.boyle olaylari duyunca gorunce onlar geliyo aklima ve hergece dua ediyorum Allahim yavrularimi bana bagisla diye...

Kesinlikle Allah aşkına, devir artık şeker toplama devrimi çocuklar artk güpegündz evlerinin önünden kaçırılıyor. ohh bide sen o yavruları adamın kapısına gönder ohh kek, çerez valla. Büyük sorumsuzluk, şeker de toplamayıversin. Şeker toplama devri, çocuğunu birilerine, komşuya vs. emanet etme devri bitti artık çok eskide kaldı. Artık büyüğü küçüğü yok, kızı erkeği yok kimseye güvenmeyip kimsenin kapısına gtmeyip, tanımadığın kişinin arabasına bu ptt'nin kargo aracıda olsa binmemek gerek. Madem Allaha emanet yaşıyoruz. Madem etraf sapık piskopat dolu madem yasalar caydırıcı deil ozamn biz kendimizi korucaz. Kendi başımızın çaresine bakıp ölmemeye çalışcaz başka çaresi yok bu işin. Evet güvensiz yaşamak , çocuğuna güvensizlik aşılamak çok fena ama bu aşamada yapacak çokta fazla bişiyimz yok. Çocuklara özellikle bedenlerine kimsenin dokunamayacağını, birde anneden babadan hiç bişi saklanmazı öğretmek gerek sanırım. Bide bazen yakından bazende uzaktan; çaktırmadanda olsa hep göz önünde göz hapsinde tutmak gerek sanırım.

arti tehlike evlerimizde,internette cocuklar rahatca oturuyor
kac tanidigim cocuk sanki laptopla dogmus gibi 3 yasinda bebenin kucaginda,bugün haber sitesinde okudum bir pedagog arastirma icin 10 yasinda oldugunu belirterek sohbet sitesine girmis 42 kisi sanal sex teklif etmis 10 yasinda oldugunu söyleyince bir kisi özür dileyp ayrilmis digerleri nasil yapmasi gerektigini anlatmis..bu insanlar kim belkide hergün gördügümüz selam verdigmiz konsutumuz ksiler...artik korumak bir mucize sanirim

Son düzenleme:
Böyle birşey yine olmuştu 3 4 sene önce orta okul öğrencisi ders çalışıyorlar arkadaşında arkadaşıyla evin biraz yakınına gelince ayrılıyorlar annesi hep takipte tabi balkonda bekliyo o arda misafir geliyo kızı yok hala arıyorlar tarıyorlar yookk. Kadın dua ediyor Rabbim ne olur yavrumu koru simsihah saçlarının bir teline zarar gelmesin diye 1. 2 gün sonra cesedi yanmış olarak konteynırda bulunuyo ve saçları yanmamış bi şekilde..İçim parçalanmıştı bunada olacagı varsa yada göz dikmişse allem edip kallem edip yapıyorlar sapıklık işte...

ben şu düşüncedeyim arkadaşlar
münevver karabulut cinayeti çok fazla haberlerde yer almıştı
hergün eksiksiz olarak tüm kanallarda gösteriliyordu
medya çok fazla üzerinde durdu
o olaydan sonra bir sürü üniversiteli liseli kız eski sevgilisi tarafından aynı şekilde öldürüldü
haksızmıyım
ben bile çewremde arkadaşlarımın sevgililerinde bak beni aldatırsan münevver gibi olursun
münevver gibi olmak istemiyorsan bana sadık kal vs.
türü sözler çok duydum
kendini bilmez bir çok erkek sevgilisine eski sevgilisine münevveri örnek gösteriyor
bu da ne demek oluyor o haberler kendini bilen akıllı zeki insanlarda korku ve o olayın ne kadar kötü bir durum olduğunu düşündürüyor
amaaaa neyazıkki bir çok kendini bilmez piskopat sapık erkeğede örnek oldu
bence bu olayla daha çok azdılar gerçekten
nasılsa 10-15 yıl en fazla yatıp çıkıcam diyorlar
bari bende ünlü olayım delikanlı olayım die o kadar çok düşünen var ki
gerçekten gidişatımızdan korkuyorum
çünkü malesef ki ülkemizde caydırıcı cezalar yok
katile kesinlikle herhangi bir hak tanınmamalı
medyamız genç kızların çocukların nasıl öldürüldüğünü değil
katillerin nasıl işkence gördüğünü öldürülmekten beter edildiğini göstersinler ki
sonra bakalım cinayetler bu kadar artacakmı azalacakmı caydırıcı ceza olmadıkça bunlar zaman geçtikçe artacaktır

bir örnek daha
bir haber çıktı kocası boşanmak isteyen karısını sokak ortasında kurşunladı diye
o haberden sonra en az 10 tane kendini bilmez koca boşanmak isteyen karısını
sokak ortasında işyerinde vs. öldürdü
yalanmı
bu cahil insanlar haberleri izleyince örnek alıolar kendilerine helal olsun be adama bak delikanlıymış kadın dediğin kocasına sadık kalacak diyen birsürü adam vardır eminim

ankarada idam cezası geri gelsin diye imza kampanyası başlatılmış bir parti tarafından.istanbulda da yapılcak galiba..istanbula gelirse gidip imzamı vercem sizde verin arkadaşlar..bu olayın üstüne gidelim olay yeni ama bir iki gün sonra unutulmasın idam geri gelsin..kimse de çağdışı, insan haklarına aykırı,geri dönüşü olmayan bir yöntem demesin,bu minik çocukların da canları geri ggelmiyor :59::59:

kesinlikle katılıyorum.umarım bütün türkiye genelinde bu kampanya başlatılır.

kesinlikle katılıyorum.umarım bütün türkiye genelinde bu kampanya başlatılır.

canım idam cezası getirilirse saçma saçma maddeler eklenir haketmeyen insanlar idam edilir geçmişte olduğu gibi ve eminim bugn getirilse yarın daha suçu bile tam olarak kanıtlanmayan mahkemesi görülen tutuklu subaylar komutanlar idam edilsin diye 40 takla atanlar olacaktır bizim ülkemiz herşey gibi bu da abartılır

arkadaslar bence idam bu pislik için çok az olur onu tek basına kaldığı hücreden çıkarıp çok kişinin kaldığı bi koğuşa koymalılarli tekbigün değil hergün yavas yavaş gebersin ona orada öyle bir acı çektirilerki doğduğuna pişman olur ama naptılar pisliğe zarar gelmesin diye tek basına hücreye kapattılar devletin yaptığına bak bırakın gebertsinler hergün beni öldürün diye dua etsin ben çok ayrıntısı bilmiyordum bu durumum çünkü haberleri sırf dayanamadığım için bakmıyordum ama şimdi netten baktım soysuz pislik ne biçim bi virusvirusvirusvirusvirusvirusvirusviruslik bubyle ne zevk aldın o küçücük kızdan anlamıyorum dilruba ve kardeşinin annesinede kızıyordum katile ve ailesine acıyorum demiş türkanı kirletmişsin ama benim çocuklarımdan ne istedin demiş onları bıraksaydın sadece türkanı öldürseydin bi evden 2evlat niye Aldın demiş psikolojik destek lazım bu kadınada hepsi çok büyük bi depresyon geciriyor devlet aklını basına toplasın biran önce iyi güzel yerinde kararlar alsın bu virusvirusvirusvirusvirusvirusvirusviruszzzzz yavaş yavaşşş acı çeke çeke gebersin çok sinirlyim çooookkkkk

ben şu düşüncedeyim arkadaşlar
münevver karabulut cinayeti çok fazla haberlerde yer almıştı
hergün eksiksiz olarak tüm kanallarda gösteriliyordu
medya çok fazla üzerinde durdu
o olaydan sonra bir sürü üniversiteli liseli kız eski sevgilisi tarafından aynı şekilde öldürüldü
haksızmıyım
ben bile çewremde arkadaşlarımın sevgililerinde bak beni aldatırsan münevver gibi olursun
münevver gibi olmak istemiyorsan bana sadık kal vs.
türü sözler çok duydum
kendini bilmez bir çok erkek sevgilisine eski sevgilisine münevveri örnek gösteriyor
bu da ne demek oluyor o haberler kendini bilen akıllı zeki insanlarda korku ve o olayın ne kadar kötü bir durum olduğunu düşündürüyor
amaaaa neyazıkki bir çok kendini bilmez piskopat sapık erkeğede örnek oldu
bence bu olayla daha çok azdılar gerçekten
nasılsa 10-15 yıl en fazla yatıp çıkıcam diyorlar
bari bende ünlü olayım delikanlı olayım die o kadar çok düşünen var ki
gerçekten gidişatımızdan korkuyorum
çünkü malesef ki ülkemizde caydırıcı cezalar yok
katile kesinlikle herhangi bir hak tanınmamalı
medyamız genç kızların çocukların nasıl öldürüldüğünü değil
katillerin nasıl işkence gördüğünü öldürülmekten beter edildiğini göstersinler ki
sonra bakalım cinayetler bu kadar artacakmı azalacakmı caydırıcı ceza olmadıkça bunlar zaman geçtikçe artacaktır

bir örnek daha
bir haber çıktı kocası boşanmak isteyen karısını sokak ortasında kurşunladı diye
o haberden sonra en az 10 tane kendini bilmez koca boşanmak isteyen karısını
sokak ortasında işyerinde vs. öldürdü
yalanmı
bu cahil insanlar haberleri izleyince örnek alıolar kendilerine helal olsun be adama bak delikanlıymış kadın dediğin kocasına sadık kalacak diyen birsürü adam vardır eminim

ben de bu tarz haberlerin sürekli olarak haberlerde çıkmasına taraftar değilim sizin gibi...
gerçekten o kadar çok psikopat insan var ki zorla afedersiniz ama karpuz kabuğu düşürüyoruz akıllarına...
adam cahil çözüm bulamıyor kendince çözümler arıyor derken hop bi kanalda kendi derdine benzer bir dert görüyor hemen çözümü eşleştirip o da kendince suça bir katkı sağlıyor.
bu tarz insanların gözü dönmüş oluyor zaten yatacağı hapisi görmüyor aksine yemeğm var ekmeğim şu andakinden daha çok eziyet çekemem diyip suçunu işliyor...
ben Müge Anlı gibi programlara da karşıyım aslen zorla CİNAYETLER HAKKINDA BİLGİ VERİLİYOR YAAA KURGUYU KOLAYLAŞTIRIYOR SUÇ İŞLEYECEK İNSANIN ZİHNİNDE....
AKŞAM HABERLERİNDE CİNAYETTEN GEÇİLMİYOR...

canım idam cezası getirilirse saçma saçma maddeler eklenir haketmeyen insanlar idam edilir geçmişte olduğu gibi ve eminim bugn getirilse yarın daha suçu bile tam olarak kanıtlanmayan mahkemesi görülen tutuklu subaylar komutanlar idam edilsin diye 40 takla atanlar olacaktır bizim ülkemiz herşey gibi bu da abartılır

bence idam olmalı suçalr çok arttı insanlar biraz korkarda suç işlemez bari helede çocuklara tecavüz edenler hunharca insan doğrayanlar sorgusuz asılmalı

önceden güven vardı..çocukları alıp eve mahkum edemezsiniz..
onların minicik vücutlarında depo olmuş koca enerjilerini
atmaları için sokağa çıkmaları gerekir..
Hepimiz sokaklarda parklarda oyunlar oynayarak büyüdük..
Hepimiz bayramları sırf şeker toplayabilmek için dört gözle bekledik..
Bu çocukların ya da ailelerin sucu değil..Hangi anne baba böyle birşey ister
yada aklından geçirirdi..
Toplumda sapık zihniyetler okadar çoğaldı ki bunların hiç mi ana babası yoktu diyesi geliyor insanın.
O caninin anne babası sokağa çıkamıyor şimdi..bunu mu murad ederlerdi..istemezler miydi onlar hayırlı birer evlat..öyleyse bastan yanlış giden birşeyler var...Çocuk doğdu yaşasın bir başına olmaz..
onu hayırlı edene kadar basında duracaksın ana baba olacaksın..sokak canisi olana kadar beklemeyeceksin..içim acıyor...

hergün dizi dizi sapık sapık tecavüz sahneleri sergileniyor..filmlerde asmalar kesmeler cinayetler...
Ahlak dışı birsürü ilişki çeşitleri gözümüze gözümüze sokuluyor..
Normal insanlara dokunmuyor belki bunlar ama hasta ruhluları sapık tabiatlıları azdırıyor dürtüyor.
Malesef bize özgürlük diye sanat diye direttiklerinin neticesiyle sapıklara cesaret verildi..
Bize bukadar özgürlük fazla...Yaşamasın bu insanlar..bu insanların havadan alacakları bir yudum nefesten bile nasipleri olmasın...Allah o günahsız bebekleri de cennette ailelerine kavustursun inşaallah.

ve bizler de bu tarz şeyleri izleyerek reytingleri hep tavanda tuttuk yenilerinin çıkmasına tvde gövde gösterisi haline gelmesine izin verdik...
eğer bu kadar yozlştıysak hepimiz suçluyuz...

kesinlikle ve kesinlikle idam yasası çıkarılsın tam ve sonuna kadar destek veriyorum ... elimden gelen gelebilen yapacağım herşeyi ... bu ş.z lerle aynı havayı solumaktan onların benim verdiğim vergilerle tek kişilik koğuşlarda paşalar gibi yaşamasından nefret ediyorumm ... bu tiplere özellikle küçük çocuklara yapanları en en en ağır şekilde cezalandırılmalılar idam bile az bence hepsini rabbime havale ediyorum..

böylerine rabbim izin vermesin hepimizin herkesin evladını çoluğunu çocuğunu ve bizleri canilerden korusun onları kahretsinnn

sinirden tüm cümleler boğazımda tıkanıyor neyi nasıl yazacağımı unuttum resmen çok sinirliyim çok öfkeliyim ve çok üzgünümmm ama kafirler caniler pislikler için YAŞASIN CEHENNEM !

Son düzenleme:
bence idam olmalı suçalr çok arttı insanlar biraz korkarda suç işlemez bari helede çocuklara tecavüz edenler hunharca insan doğrayanlar sorgusuz asılmalı

idam kurtuluş olur bu tarz sapıklar için zaten adam kendini de öldürecek kadar gözü dönmüş...
bunlara tek başına bir hücre cezası hiçbir ihtiyaçları karşılanmadan
her tür yapılabilecek çin işkencelerinden biri....(mesela sürekli olarak su damlaması sesi delirmeleri için bir sebep olabilir...)
doyabileceklrinin 10da 1i kadar ekmek o da hemen açlıktan ölmesinler de yaptıklarının sorgularını vermeye devam etsinler diye...

Back
X