• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdam Edilsin!!!

Sayın sapık

Sapık yakalandı.

Türkan’a tecavüz etmiş.

Türkan henüz bebe.
Bıçaklaya bıçaklaya öldürmüş.
8 yaşındaki Ahmet’i boğmuş.
6 yaşındaki Dilruba’yı da.
Dilburacık çok çırpınmış.
Öyle anlatıyor.
*
Adı ne bu sapığın?
U.V.G.
*
U’ğursuz
V’icdansız
G’eberesice sanırım.
*
Kodlayarak veriyoruz.
Ki, rencide olmasın.
Toplum içindeki saygınlığı zedelenmesin, aman diim...
Ele güne mahcup olmasın.
*
“Sayın” çünkü sapık.
*
Dilruba’yı Dilruba diye yazıyoruz.
Türkan’ı T. diye kodlamıyoruz.
Annesini-babasını...
Adıyla soyadıyla yazıyoruz.
Evlerinden canlı yayın yapıyoruz.
Duyduk duymadık demeyin...
Aha işte burda oturuyorlar!
*
Sapığı kolluyoruz bu arada.
Ki, insan hakları var sapığın.
*
(Televizyonlardaki sigara sansürü gibi bi şeydir bu... Dizilerde, filmlerde tecavüz sahnesi serbest, cinayet sahnesi serbest, tecavüz ve cinayetten sonra sigara tüttürürken buzlama konuluyor!)
*
Ha denebilir ki, sapığın sapık olduğu mahkeme kararından sonra sabit olur... Peki o halde niye, şöyle tecavüz etti, böyle bıçakladı, şu şekilde bavula koydu, buraya gömdü diyoruz? Hani mahkeme kararı?
*
Madem, açık açık itiraf eden sapık bile mahkeme kararıyla mahkûm ilan edilmeden suçsuzdur... Niye o zaman, iddianamesi bile olmayan gazetecilerin evini basarken kamera çağırıyoruz? Şeref madalyalı subayların, uluslararası ödüllü profesörlerin, suçlu olup olmadıkları belirsizken... Neden “terörist, darbeci, vatan haini” diye manşetlere asıyoruz?
*
Hukuki haklarından faydalanmak için illa sapık mı olmaları gerekiyor?
*
İnsanları domuz bağıyla öldürüp, oturma odasına gömen şeriatçıları sokağa sal.
Bölücüye halay çektir.
Keriz Feneri’ni ört.
Sapığı koru.
Namuslu insanları infaz et.
*
Adalet’in A’sı bu kardeşim...
K’sını zaten biliyorsunuz.

Yılmaz Özdil ne güzelde anlatmış böyle devam ettikçe yarın aynı şeyleri bizimde yakılarımızın yaşaması olası....Bunlar sadece medyaya yansıyan çocuklar bi çok çocuk böyle katlediliyor
yazıklar olsun böyle vicdansız insanlar inşallah daha beter acıları çeke çeke geberirler

malesef hukukun , caydırıcı cezalarının olmadığı bir ülkede yaşıyoruz daha kısa süre önce çıkan afla bir sürü hırsız katil dışarıya çıktı , insanları domuz bağıyla öldüren örgütün liderleri dışarıda, binlerce askerin ve sivilin ölümüne neden olan terör örgütünü açıkça destekleyen milletvekilleri nevroz da halkıda yanına katış polisi taşladı, daha kısa süre önce özürlü bir kız çocuğuna taciz de bulunmuş yaşlı başlı gazeteci hakketiği cezayı almadı pisliği aklanmaya çalışıldı....bir de bu olaylar aydında kafası taşla ezilip tecavüz edilen gencecik bir kız.... lanet okuyorum nefret ediyorum insanlardan ... güven içinde yaşamak istiyorum.

Sayın sapık

Sapık yakalandı.

Türkan’a tecavüz etmiş.

Türkan henüz bebe.
Öyle anlatıyor.
*
Adı ne bu sapığın?
U.V.G.
*
U’ğursuz
V’icdansız
G’eberesice sanırım.
*
Kodlayarak veriyoruz.
Ki, rencide olmasın.
Ele güne mahcup olmasın.
*
“Sayın” çünkü sapık.
*
Annesini-babasını...
*
*
(Televizyonlardaki sigara sansürü gibi bi şeydir bu... Dizilerde, filmlerde tecavüz sahnesi serbest, cinayet sahnesi serbest, tecavüz ve cinayetten sonra sigara tüttürürken buzlama konuluyor!)
*
Ha denebilir ki, sapığın sapık olduğu mahkeme kararından sonra sabit olur... Peki o halde niye, şöyle tecavüz etti, böyle bıçakladı, şu şekilde bavula koydu, buraya gömdü diyoruz? Hani mahkeme kararı?
*
Madem, açık açık itiraf eden sapık bile mahkeme kararıyla mahkûm ilan edilmeden suçsuzdur... Niye o zaman, iddianamesi bile olmayan gazetecilerin evini basarken kamera çağırıyoruz? Şeref madalyalı subayların, uluslararası ödüllü profesörlerin, suçlu olup olmadıkları belirsizken... Neden “terörist, darbeci, vatan haini” diye manşetlere asıyoruz?
*
Hukuki haklarından faydalanmak için illa sapık mı olmaları gerekiyor?
*
İnsanları domuz bağıyla öldürüp, oturma odasına gömen şeriatçıları sokağa sal.
Bölücüye halay çektir.
Keriz Feneri’ni ört.
Sapığı koru.
Namuslu insanları infaz et.
*
Adalet’in A’sı bu kardeşim...
K’sını zaten biliyorsunuz.

Yılmaz Özdil ne güzelde anlatmış böyle devam ettikçe yarın aynı şeyleri bizimde yakılarımızın yaşaması olası....Bunlar sadece medyaya yansıyan çocuklar bi çok çocuk böyle katlediliyor
yazıklar olsun böyle vicdansız insanlar inşallah daha beter acıları çeke çeke geberirler

seni yemin ediyorum ki ayakta alkışlıyorum ne kadar da doğru yazmışsın ama bu yazın için bile birileri kötü içerik bildir linkine tıklayacaktır ve sen uyarı ceza vs alabilirsin gerçekten biz buyuz işte doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar hesabı canım benim gerçekten

çıkar dünyasında yaşıyoruz gerçekten birilerinin birilerinden çıkarı varsa katilde olsa teröriste olsa peşinden koşulur bu böyle devam edecektir malesef

Sayın sapık

Sapık yakalandı.

Türkan’a tecavüz etmiş.

Türkan henüz bebe.
Öyle anlatıyor.
*
Adı ne bu sapığın?
U.V.G.
*
U’ğursuz
V’icdansız
G’eberesice sanırım.
*
Kodlayarak veriyoruz.
Ki, rencide olmasın.
Ele güne mahcup olmasın.
*
“Sayın” çünkü sapık.
*
Annesini-babasını...
*
*
*

Allahım sen koru çocuklarımızı...
ben daha yeni evleneceğim ama korkuyorum bu dünyada çocuk yetiştirmek
nasıl bir şey olacaktır acaba diye
şu hale bak
çocuk biraz gözden kayboluyor başına gelenlere bak...
ben okul öncesi öğretmeniyim ve bugün çocuklarıma içim acıyarak baktım...
o kadar savunmasız ve çaresizler ki aslında
biraz sert baksan bir köşeye sinerler...
acaba bu yaşananları o küçücük bendenlri nasıl kabul etti
nasıl bir vahşettir bu
eve geldim bir de haberlerde üvey anne -ki anne demeye dilim varmıyor...- ve anneanne tarafından çekiç ve bıçak darbeleriyle öldürülüp üstüne parçalanıp parçaları sokak sokak dağıtılan iki hain kanı donmuş vicdan zerresi kalmamış iki hayvan
bu kadar üst üste verilmemeli bunlar haberlerde haberlere de bir sansür lazım....insanlar artık üvey evlat kurtuluşu=öldürmek olarak görmesinler nolur....(ki üvey evlatlarını başının üstünde tutan ANNELERE saygım sonsuz çünkü onlar ANNE...)
Allahım sen koru herkesin çocuğunu
o masumlar ne yapıyor ki bu insanlara....
ALLAH CEZALARINI VERSİN HEPSİNİN

Son düzenleme:
seni yemin ediyorum ki ayakta alkışlıyorum ne kadar da doğru yazmışsın ama bu yazın için bile birileri kötü içerik bildir linkine tıklayacaktır ve sen uyarı ceza vs alabilirsin gerçekten biz buyuz işte doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar hesabı canım benim gerçekten

ortada masum çocuklar var ne dense ne söylense az....Geçen sene Kardelen bu sene Türkan seneye kim bilir kim ortada o kadar kadın varken parayla gidebilecekleri neden çocuklar yaa bu nasıl bi zihniyet aklım almıyor

ortada masum çocuklar var ne dense ne söylense az....Geçen sene Kardelen bu sene Türkan seneye kim bilir kim ortada o kadar kadın varken parayla gidebilecekleri neden çocuklar yaa bu nasıl bi zihniyet aklım almıyor

sapıklık işte sapkınlık taze görüyorlar allahım sinir oldumm..
diyor işte tutar kolundan götürürürm
bir de çocukların çaresizlikleri cezbediyor onları hakimiyet kuracak olmaları zorbalıkları...

ya bu çocukları kaçırılan öldürülen vs. aileleri
evlerine habercileri alıolar çekimler yapıolar
çekimlere hazırlanıolar bir sahne dikkatimi çekti
ailesi haberciler ordayken haberi alıo güya şok geçirio falan
bu haberciler orda yatıp kalkmıo ya
geliolar beyefendi yayına girioruz şu cümleleri söyleyin lütfen böyle yapın diolar
ben gerçekten hayretler içinde kalıorum ünlü olduklarınımı sanıolar yaa
benim evladım öldürülecek haberini alcam değil röportaj yapmak habercileri kapıdan içeri sokmam cinnet geçirirm ya defolun gidin siz reyting toplayacaksnz para kazanacaksınz die ben evladımın acısınımı unutucm derim kovarım hepsini ama benm bilinçsiz halkım oturup habercilerin kuklası oluolar yazık yazık kültürlü bir ülkede yaşamak isterdim gerçekten

ya bu çocukları kaçırılan öldürülen vs. aileleri
evlerine habercileri alıolar çekimler yapıolar
çekimlere hazırlanıolar bir sahne dikkatimi çekti
ailesi haberciler ordayken haberi alıo güya şok geçirio falan
bu haberciler orda yatıp kalkmıo ya
geliolar beyefendi yayına girioruz şu cümleleri söyleyin lütfen böyle yapın diolar
ben gerçekten hayretler içinde kalıorum ünlü olduklarınımı sanıolar yaa
benim evladım öldürülecek haberini alcam değil röportaj yapmak habercileri kapıdan içeri sokmam cinnet geçirirm ya defolun gidin siz reyting toplayacaksnz para kazanacaksınz die ben evladımın acısınımı unutucm derim kovarım hepsini ama benm bilinçsiz halkım oturup habercilerin kuklası oluolar yazık yazık kültürlü bir ülkede yaşamak isterdim gerçekten

:46::46:
HABERCİLERİN KUKLASI
gerçekten öyle
habercilere de ayrıca sinir oluyorum artık bu durumlaarda
haber yapmak başka show yapmak bambaşka....
resmen show yapıp insanlardan faydalanıyorlar yaaa....
zaten ne kadar çaresiz oldklarına bakmaksızın
düşene bir tekme de biz vuralım hesabı...

valla ben karar verdim ilk bayramda şeker toplamaya gelen çocukların annelerine bir yazı yazıcam fotokopiyle çoğaltıcam ne kadar bilinçsiz düşüncesiz olduklarını ya benkatil olsaydım şu an çocuğunu evime alıp öldürseydim ya da erkek olsaydım kızına tecavüz etseydim sonrada parçalara ayırıp çöpe atsaydım bu kadar rahat olabilirmiydin diye bir yazı yazıcam gelen her çocuğun eline vericem bunu annene getir dicem

valla ben karar verdim ilk bayramda şeker toplamaya gelen çocukların annelerine bir yazı yazıcam fotokopiyle çoğaltıcam ne kadar bilinçsiz düşüncesiz olduklarını ya benkatil olsaydım şu an çocuğunu evime alıp öldürseydim ya da erkek olsaydım kızına tecavüz etseydim sonrada parçalara ayırıp çöpe atsaydım bu kadar rahat olabilirmiydin diye bir yazı yazıcam gelen her çocuğun eline vericem bunu annene getir dicem

o an polisler evine geliyormuş...
emin ol anneler falan sana aaa ne terbiyesiz kadın bayram günü adamın ashabını bozuyor der....
umursamazlığımız başa bela bizde...

biz malesef toplum olarak sürekli kendi kendimize konuşuyoruz ..bu ne ilk nede son bunlar duyduklarımız a duymadıklarımız ..kimbilir kaç tane yavrucak var bu şekilde katledilen
peki biz ne yapıyoruz koca bir hiç sadece konuşuyoruz.. iki gün sonra bunlarda unutulur ve biz gene hiç bişey olmamış gibi devam ederiz hayatımıza taki yeni yavrucukları duyana kadar
:18:

idama karşıyım...

ama bu cani ve bunun gibiler için idamın geri gelmesini çok istiyorum..

11 yaşında bir kıza tecavüz etmekten adam ne anlar???nasıl bir sapıklıktır bu :47: :47:

birde anlayamadığım bu tür cinayetlerde hadi bir an cinnet geçirdin,sonra hiç mi kendine gelip ben ne

yapıyorum diyemiyor bu h....vanlar :47:

Çok kötüyüm kızlar haberleri izlemek istemiyorum
Dilruba, Türkan ve Ahmet'in başına gelenleri bilmeyen yoktur
Ailelerin halini düşünemiyorum
O alçağa hangi ceza verilirse verilsin asla yaptığı vahşete denk bi ceza olamaz
Düşünebiliyo musunuz ifadesinde "birtanesinin canı çok zor çıktı, çok direndi ama sonunda onu da hallettm" demiş
Bu ne adiliktir böyle? Üstelik Türkan'a tecavüz etmiş.
İnanın haber izlemeye korkuyorum, tüylerim ürperiyo
Ve korkarım ki böyleleri toplumumuzda hızla çoğalıyor
Bence bu adi virusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirus adam(!) herkesin gözü önünde idam edilmeli
Evet gerçekten idam edilmeli!
Bu da yaptığı vahşete denk değil tabiki ama en azından böyle bir şeyi yapmaya yeltenecek olanlara bir gözdağı olabilir
Siz ne düşünüyosunuz?

tecavüzü bilmiyodum izleyememiştim haberi inanamıyorum bu nasıl bir sapkınlıktır
noluyoruz nereye gidiyoruz demek canıda zor cıktı hallettim demiş yarabbim sabır ver aileye
allah hepiniz yavrularını korusun sakınsın dilerim bu olaylar son olsun

Bak ben sana bir SIR vereyim.Bu tecavuzculer,iceri atilinca mahkumlar kendi aralarinda karar verip bu kisilerin icabina bakip hapishane kanunlarini uygulayip yeniden hukum verip bu sapigi yasatmiyorlarmisssssssss...demekki boyle yapmasalar ortalik hapisten cikan sapik kaynardi...

cnm evet öyleydi..
ama artık özel hücerelera alıyolar bu kanı bozukları..
bu sapığıda özel hücereye aldılar..
benimde umudum öyleydi..
ama bu haberi okuyunca o sapığın yaşayacak olmasını bilmek üzüntümü iki katına çıkardı..

cnm evet öyleydi..
ama artık özel hücerelera alıyolar bu kanı bozukları..
bu sapığıda özel hücereye aldılar..
benimde umudum öyleydi..
ama bu haberi okuyunca o sapığın yaşayacak olmasını bilmek üzüntümü iki katına çıkardı..

Sanırım belirli bir süre özel hücrede tutuyorlar. O kadar çok sapık var ki, hepsine özel hücre ayırmak zaten imkansız olur bence.
Mahkemesi görülene dek özel hücrede kalır, ama sonra alırlar normal koğuşa umarım.

Katledilen zavallı yavruların anaları-babaları çalıp devlete vergi vermeye devam edecek, bu pis sapık da özel hücresinde o vergilerle devletin önüne koyduğu 3 öğün yemeğini yiyip, masturbasyonunu yapıp gül gibi yaşayacak işte.

Son düzenleme:
Benim yeminim var kim hangi parti idamı getirirse ona oyumu vereceğim...

Silahlı saldırıya uğrayan sanatçının zanlısı hemen bulundu anında cezaevine konuldu, 9 yaşındaki fırat ın tüm komşuları bu çocuk eziyet görüyor işkenceye tabii dedikleri halde kimse ilgilenmedi polise muhtara gittikleri halde aynı kocaları tarafından katledilen kadınlar gibi yavrularımızı koruyamıyorlar...

Ben yaratıklarla aynı ülkede bulunmak istemiyorum aynı havayı solumak benim vergimle hapishanedeki yemekleri alınsın istemiyorum beslensinler istemiyorum 5 yıl sonra dışarı çıkıp gene masumlara acı çektirsinler istemiyorum bunu kimse unutmasın herşeyin ilki zordur ondan sonra gerisi gelir 5 yıl yatıp pişman olacak 5 yaşında kız çocuğu görse gene nefsi uyanacak yaratığın. çok öfkeliyim bana verseleler etlerini parça parça yesem inanın içim soğumaz...

Dün gece aklıma geldi bunlar yaratık ya bağışlasınlar tıp a anatomi dersinde canlı canlı kullansınlar kessinler her yerlerini, tıp öğrecilerine yaratık nasıl olur göstersinler ölece bıraksınlar sonra bağıra bağıra can versinler o çocukların yaşadığı acı ve korkuyu yaşasınlar.....

Ama ne insan hakları, suçlunun hakkı var ama o çocukların hakkı yok değil mi?

Bu konu hakkında ben de çok sinirli ve üzgünüm :(
Bence idam edilmesi onun için ceza değil ödül olur...
İşkence edilmeli...
Bunu söylediğime inanamıyorum ama bazıları malesef ki hakediyor...

Geçenlerde sitenin parkında bir aileyle karşılaştık, bizim binada oturuyorlarmış.
Sohbet ettik birkaç dakika, hangi dairede oturuyoruz falan onları paylaştık yüzeysel.
Çocukları oynatırız ara ara, görüşürüz falan dedik nezaketen.

Ertesi haftasonu, pazar sabahı kadın kızını bizim eve yollamış, tek başına. Kızı 6 yaşında.
Kabul ettik tabi, kızımla oynadılar. Ve tam 4 saat bizde kaldı. Eşim de evdeydi. En sonunda annesi gelip, kızını almayı akıl etti. Özellikle kapıyı eşime açtırdım, görsün evde olduğunu diye.

"Aaa İpek hanım yok muydu evde" dedi. Yani belki eşim evde yalnız, eşim sapık, kızı gene de aldı içeri, olamaz mı? Tabi ben çıktım kapıya sonradan, ama ders verebildim mi bilemiyorum.

Back
X