• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdam Edilsin!!!

bu tip suçlara ceza verirken insanlığı tamamen bir yana bırakmak gerekiyor çünkü bu suçu işleyenler insan değiller ve insan gibi cezaları haketmiyorlar.
dolayısıyla ben de idamın da yeterli olmayacağını düşünenlerdenim.
5-10 yaşında çocuklara tecavüz edip öldürenlere mümkün olduğunca insanlık dışı cezalar verilmeli. ortaçağ işkecen aletleri mesela, onları kullansak hiç fena olmaz.

arkadaşlar gazeteci mantığıyla bakacağım olaya. sizin gibi din veya ailenin acısı olarak göremiyorum kör bakıyorum belki..

idam ve hadım cezaları insan haklarına aykırıdır, öncelikle bu.

hukuğu kendimize göre yorumladığımız bu günlerde hadım cezasının ardıdan "hırsızlık yapanın eli kesilsin" şeklinde bağrışlara başlarız.

idam diyorsunuz evet, ailenin acısı çok büyük, idam edilsin; peki tecavüzden sonra bunu düşünce suçlularına da yapmayacakları ne malum? kitap yazan aydınlara vs? altından kalkılabilir mi bunun?

henüz içeridekilerin ne için yargılandığı bile netleşmediği, yıllarca boştan yere yatıldığı davalarda mahkemelere bu kadar güveniyor musunuz?

siyasi yorum da yapmak istemiyorum ama bu kafa ilk çağ mantığı gibi.

ömür boyu yatsın, sürünsün beter olsunlar. ama idamı yasallaştırmamalı bu suçlar. çünkü ardı kesilmez.

sadece gündem doldurma konuları bu dönemde bunlar.. sizi anlıyorum, oturup ağlıyorum ben de sizinle bu haberlerde; ama çözüm bu değil.

dilerim en büyük acıları çekerek ölürler..

ben de seni anlıyorum ve yer yer hak veriyorum
ama şunu da ekliyorum, islam dini toplumun refahını öngörür ve caydırıcı cezalar koyar,
şuan bahsedilen hçbir islam ülkesi gerçek anlamda dini yasaları uygulamıyolar, işlerine geldiği gibi yani...
İdam kararını ise sadece tecavüzcü adi ş..lere gelmesi gerektiğini düşünüyorum
yoksa dediğiniz gibi ardı arkası kesilmez, 30 yıl boşu boşuna hapis yatırıp sonunda "pardon yanlışlıkla oldu" diyen bi sistemde bu söz konusu bile olamaz
ama tecavüz meseleleri böyle değil. Kimin tecavüz ettiği testlerle vs. her şekilde ispatlanıyor
bunlar idam edilmeliler, gebertilmeliler, yaşamamalılar

"tedavi edilsin" diyenler de olmuş
Hayır efendim edilmesinler tedavi falan. ne tedavisi? Bir anlık arzulardan kaynaklanan birşeyden bahsetmiyoruz, adi bi vahşet, canavarlık var ortada...
nefes almalarını istemiyorum!

Güncel ve toplumu ilgilendiren bir konu,enine boyuna tartışmalı ve görüşlerimizi saygı çerçevesinde belirtmeliyiz elbette..fakat konuyu lütfen dini ve siyasi boyutuyla tartışmayalım,yoksa bu konu kapanır ve bizler yine eşim,kaynanam,görümcem gibi konuları tartışmaya başlarız :))
güzel paylaşımlar dilerken tecavüz ve bebek katilleri suçlarında idam gelsin istiyorum..

uyarınız çok yerinde
teşekkürler...

valla cnmm allah kimsenin evladını kötülerle karşılaştırmasın...küçücük çocuklara ancak güçleri yetiyor şer..zlerin...idam bile az onlara eziyet çektireceksin hergünn ama öldürmüyceksinn..haber izlemiyorum ben uzun süredir..çünkü iyi bi haber görmeyi bırak akla zarar budamı oldu dedigim haberler çıkıyor hergün..pskolojim bozuluyor neyalan diyeyim ondan bakmıyorum:(

arkadaşlar gazeteci mantığıyla bakacağım olaya. sizin gibi din veya ailenin acısı olarak göremiyorum kör bakıyorum belki..

hukuğu kendimize göre yorumladığımız bu günlerde hadım cezasının ardıdan "hırsızlık yapanın eli kesilsin" şeklinde bağrışlara başlarız.

idam diyorsunuz evet, ailenin acısı çok büyük, idam edilsin; peki tecavüzden sonra bunu düşünce suçlularına da yapmayacakları ne malum? kitap yazan aydınlara vs? altından kalkılabilir mi bunun?

henüz içeridekilerin ne için yargılandığı bile netleşmediği, yıllarca boştan yere yatıldığı davalarda mahkemelere bu kadar güveniyor musunuz?

ömür boyu yatsın, sürünsün beter olsunlar. ama idamı yasallaştırmamalı bu suçlar. çünkü ardı kesilmez.

sadece gündem doldurma konuları bu dönemde bunlar.. sizi anlıyorum, oturup ağlıyorum ben de sizinle bu haberlerde; ama çözüm bu değil.

Bende hem hukukçu mantığı ile hem annelik yüreği ile bakıyorum ama annelik yüreği ağır basıyor
Bahsettiğiniz durumlar farklı bu durum farklı.İdama karşıyım ama böylelerini yaşatmakta insanın kanına dokunuyor

ben de bir anne olarak
diyorumki bu küçük çocukların insan hakları nerede .....yaşam hakları nerede...

bugün intihar etmiş ve malesef kurtulmuş :47: allah onun canını kolay almaz zaten 3 tane melekten ne istedi :43: allah ailesine sabır versin bende çocuk istismarına kesinlikle idam isterdim biraz korkardı belki sapıklar allah herkesin yavrusunu korusun

Bizim dinimiz böyle canilerin elini kolunu sallaya sallaya dolaşmasını asla emretmez. Senin dediğin hadım durumu keyfiyen yapılan uygulamalar için yasak. Sırf haremde çalışabilsin diye yapılan hadımla bu hadım bir olabilir mi?
Eğer bir adam sapıksa çoluk çocuk sıradan geçiriyorsa ona uygulanan hadım toplum refahı için yerinde olur. Ve masum bir sürü insanın canını alıyorsa cezası da ölümdür. Adaletin kestiği parmak acımaz...

harem ornegiyle bu olaylari bir tutmadim, ornek verdim.

eger bir sey yapilacaksa insana hayat boyu aci cektirmeden yapilmali yani hadim etmek yerine bu insanlar idam edilmeli.
simdi cani insan katleden ya da tecavuz eden insan hadim edildigi icin istedigi kadar aci ceksin diyeceksiniz muhtemelen ama ben hadima sicak bakamiyorum. ne bileyim insandan bir sey koparip o sekilde yasatmak sacma degil mi?
idam et gitsin hadimla ne ugrasiyorsun :27:

hadim bana hirsizlik yapan ya da insan olduren bir adamin kullandigi eli kesmek gibi geliyor, o nasil yanlissa bu da yanlis. psikopat olabilirler evet ama onlardaki de can o yuzden en iyisi bir kere aci ceksin tam ceksin bu hayattan defolsun gitsin diyorum bu insanlar

Son düzenleme:
idamda gelsin hadımda gelsin..fakat bu konunun ucu ülkemizde oynanan oyunlara kadar varır..avrupa bize direktifler yağdırıp duruyor ama saddamı nasılda gözler önünde astılar..

kendilerince herşey mübah ama bize yok..nasıl iş,apolar popolarını devirir keyf yapar,bu lanet olası sapıklar devletin ekmeğini yemeye devam eder girdiği yerde..

insan deliriyor fıttırıyor..1 değil,2değil,3 can ya..Allah teala bir ayetinde insanın hayvandan daha aşşağı olabileceği durumlardan bahsetmiştir..düşününki hayvan sıfatında bile değil..

yazık cocuklar daha ya içim nasıl acıdı biz gözlerine bakmaya kıyamıyoruz o caninin yaptıgınA söylediklerine bakk...
idam onun için kurtuluş olur ceza evlerinde böyle tecavuzden içeri girmişlere işkence yapıldıgını duymuştm bin beterini yaşar umarım orada ...allahından bulsun inş...
insan olamaz bunu yapan böyleleri ile aynı havayı solumak bile rahatsız ediyor beni...
allah o çiçeklerin ailelerine nice nice sabırlar versin..

Hadım Yasası Onaylandı... ama bir maddesi geçmedi
.Oda şu;tecavüze uğrayan kişinin psikolojisi bozulur evini ,işini değiştirir adaptasyonu bozulursa ...
Sende açık sacık gezmeyeceksin tahrik etmeyeceksin :)))Aaaaa ''tahrik varsa müstehak sana ''demeye getiriyorlar anacığım:))Ama umarım sizinde başınıza gelir bu bela..Anlarsınız..

Hadım Yasası Onaylandı... ama bir maddesi geçmedi
.Oda şu;tecavüze uğrayan kişinin psikolojisi bozulur evini ,işini değiştirir adaptasyonu bozulursa ...
Sende açık sacık gezmeyeceksin tahrik etmeyeceksin :)))Aaaaa ''tahrik varsa müstehak sana ''demeye getiriyorlar anacığım:))Ama umarım sizinde başınıza gelir bu bela..Anlarsınız..

tecavüze uğrayan kişinin psikolojisi bozulur evini ,işini değiştirir adaptasyonu bozulursa

Yani bunlar görülmezse mağdurda, keyfi yerindeymiş mi diyecekler...
bir ucu açık kaldı ama bu ucu çek nereye çekersen :19:

Bu tasarının güya onaylandığı o çatı altında ucu kendilerine dokunacak diye korkanlar var gibime geliyor bu yasa tam onaylanırsa :47:

Daha daha ağır konuşmayı çook isterdim...
:47::47::47:

İdam asla geri gelmeyeceğine göre hadım yasallaşsın o zaman, tasarı kabul edilmiş galiba. Pedofili eğilimi olanlar çocukların olduğu yerde çalışamayacakmış. Parklara falan yanaşamayacakmış, ben artık parkta yalnız başına oturup çocukları izleyen adamları görsem şüpheye düşüyorum sapık mı diye

İdamı sırf Apo yu asmamak için ve Avrupa dan korkularına getirmezler. Zamanında Apo Tr ye getirilirken asılmasın diye idam cezasının kalkmasına imza atanlar şimdi idam geri gelsin diyorlar hey Allahım yarabbim bunu bile seçim propagandası yaptılar ya daha ne diyim...

hüseyin üzmez davası gibi olur o da. kızın ruh sağlığı bozulmamıştır. halinden memnundu diye verecekler raporu sonra al sana ceza...
bu ülkede tecavüze uğrayan nerdeyse suçlu... hiç unutmuyorum bir davada avukatın biri tecavüze uğrayan kadın dar kot giymiş başkaSI çıkartamaz kendi isteği ile olmuş diye savunma yaptı bu memlekette. suçu hafiflettiler. dekolte giyersin uçkuruna sahip çıkamayan dengesizler hayatının karartırlar.birde suçlu olursun

ya dekolteye geçtim bu yaratıklar cocuklara göz dikiyor. o nasıl bir nefis ki küçücük cocuğa kabarıyor . İdam edilsin diyordum ama hadım edeceksin. alınlarına da yazacaksın tecavüzcü diye kapatmasına da izin vermeyeceksin yada yakasına kart iliştireceksin dikkat tecavüzcü diye dolaştıracaksın memlekette. çözüm olur mu bilmem ama en azından bir kısmının utanmasına sebep olur da! dışarı çıkmaları engellenir.
verdiğim vergiyle beslenen bu yaratıklar yüzünden ben kendimi suçlu hissediyorken nasıl olurda onların can güvenliği korunur anlamıyorum. bizim canımız ne peki. hem vergi ver hem korunma...
klavyemi susturayım yoksa bu konuyu uzatıp duracağım...
Utanıyorum adalet sistemi doğru dürüst işlemeyen bu memlekette yaşamaya... Adaletli bir vatan görür müyüm bilmem...

Son düzenleme:
Çocukların vahşet içinde çırpına çırpına can verdiği, aylarca bi karış toprağın altında üst üste gömüldüğü, kurbanlık koyun gibi parçalanarak sokak sokak çöp bidonlarına atıldığı, üzerlerine beton döküldüğü, dereye atılıp su üstüne çıkmasın diye üzerine taş bağlanıldığı, gözleri dönmüş sapıkların dünyadan bihaber masumları rezil emellerine alet ettiği,hatta ve hatta bebek sayılacak yavrulara bile ağzı sulanarak baktığı bir dünyaya bir çocuk getirmekten korkuyorum.
çok korkuyorum.
ne yaparlarsa yapsınlar, hangi yasayı çıkartırlarsa çıkartsınlar, verilecek hiç bir ceza, yüreğinde Allah korkusu olmayanı kötülükten caydıramayacaktır.
Allah çocuklarımıza güzel günler göstersin bundan sonra, ve hiç bir ana yüreğini böyle bir acıyla sınamasın rabbim.

aklıma geldikçe ağlıyorum allah ım yavrularımızı korusun öyle bir zaman geldik çocuklarımızı kolumuza bağlayıp gezeceğiz artık idamda gelsin işkencede yapılsın o sapıklara ama ateş düştüğü yeri yakıyor anacıklarının halini varın siz düşünün düşmanıma bile vermesin allah

Allahından bulsun pıslık...bıde ıntıhara kalkısmıs oyle kolay yoldan kurtulacagını sandı...yemek yemıyormus zıkkımın kokunu yesın srfsiz....bencede hadım etsınler...ama hadım onaylandı meclıste beklemede galıba tek kısılık hucre yerıne bı ceza evıne koysalardı gorurdu gununu ama tek kısılık hucrede...:47:

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X