• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdam Edilsin!!!

bence de idam kesinlikle geri gelmeli...
''bebek katili'' de asilmali...

yok olurmu bugün çıktı ya gazetede. :88:
oda karıncayı bile incitemezmiş :kkk::kkk:
okudukça kahroluyorum,Allah'ın verdiği cana kıymak bu kadarmı kolay :20:
hiçmi vicdan yok,küçücük çocukların yaşama hakkını elinden alan katillerinde yaşama hakkı olmamalı
:113:

ne yazsak ne söylesek bu acıyı yaşayan anneler kadar hissedebilirmiyiz birbirlerini suçlamışlardı bi çocuğu beklemek kucağına almak ve engüzel günde kaybetmek 1yıl onu beklemek gelir diye umut etmek ve sonuç o anne de buraya yazabilse idam mı o adamı eline verseler tırnaklarıyla yolup öldürmezmi onu yine de acısı damla hafiflermi kolay mı evladını hele bu şekilde kaybetmek
ya diğeri dışarıdan gel bi adamla evlen ve o adamın ki ona da adam bile denmez çocuğunu aç bırak döv söv ve yetmesin öldürüp parçala nasıl caniki bunu yapan da bi anne nereye gidiyoruz ne oluyoruz rabbim hepimizi korusun ve evet idam gelsin ki insanlarda 1damla korku olsun bi anlık zevki için küçük kızlara sulanmasın hani derler ya iki tane sallandıracaksın bak bidaha kafasını uzatan varmı

Ben de tam tersini düşünüyorum
Bu olaylar arttıkça bu ş...liklere ve vahşetlere alışmaktan ve nefret duymamaktan korkuyorum
Çünkü asıl o zaman vahşi olurum...Unutursam, alışırsam, nomral gelmeye başlarsa vahşi olurum ben!
Allahım korusun bundan
idam edilip Allahın gazabını görsünler inş
Zira O'nun gazabı burdakinin yanında fazlasıyla şiddetli olur!!!

Kesinlikle katılıyorum...
Zaten öfkenin, şiddetin bize verilmesi ve kullanılması bu gibi durumlar için geçerlidir...
Yoksa her türlü eziyete " kabalık" olur, "kibar olalım" gibi gerekçelerle boyun eğmemiz gerekir..
Bunu başka örneklerle yan yana koyup normalleştirmeye, anlaşılabilir kılmaya çalışmasın kimse...
İçimize sinmemeli, her zerremiz reddetmeli bizi hiç bir "göstermelik ceza" rahatlatmamalı...

Aynı Sizin gibi ben de aynı şekilde bu olaylara verdiğimiz tepkiler " güya modern " olursa asıl o zaman vahşileşeceğimizi düşünüyor ve savunuyorum....

Beni şu anki "yalancı demokrasilerini,modernliğini" hala sömürgelerinden elde etmeye devam eden bir avrupanın insan hakları mahkemesi bağlamaz.... Aynı tabanda değiliz !

Bu toplumda iyi insanlar bu kadar öfkeleniyorsa, haksızlıklar yüzünden boğazlarına kadar dolmuşlarsa tehlike ciddi olarak büyüyordur...
Bence asıl S.o.s'i iyi insaların çığlığında görün...
Ve bunun çözümü, o pislikleri tek kişilik hücreye attık bitti şeklinde olamaz...
Bugün Fatih Altaylı'nın da dediği gibi "cezalar toplum vicdanını rahatlatmalı" adalet bunun için olmalı...
Şu an ki hal bunun yakınından dahi geçmiyor !

öğrendiğim günden beri haber açmıyorum artık.yoksa çıldırıcam.3 yaşında bi kız çocuğu annesiyim rabbim bizim evlatlarımızı korusun böyle sapıklardan.psikolojim bozuldu 3 gecedir uyku uyumuyorum sürekli kalkıp kızımı kontrol ediyorum.zaman çok kötü kimseye güven kalmadı artık.bide bunları duyunca ağlama krizleri geçiriyorum.
rabbim ailelerine sabır versin.bende her zaman idamdan yanayım ama bu ve bunun gibi sapıkların cezası idam olmamalı aynı şeyleri onlarda yaşamalı bağıra bağıra gebermeli.
umarım idam yada başka bi şekilde bir an önce geberirde ailelerin yüreği az da olsa ferahlar.benim ödediğim vergilerle bu ve bunun gibi virusvirusvirusvirusvirusvirusvirusviruslerin hapishanelerde yaşayıp su içip,yemek yemelerine bile tahammül edemiyorum.

bütün katiller,şerepsizler bir bir dışarı çıkarılıp-düşünce özgürlüğü engelenmişken
abd ve ab ülkemin her şeyine karışırken hakkın yerini bulması zor,çok zor:19:

bu olaylara sebep olaan tüm sorumlular en tepeen yuvarlanıp parçalansın
uyuz olup kaşıncak tırnak bulamasn

onların sonu herkesten beter olsn,cehennemi bu dünyada yaşasınlar inşallah
akşam akşam beddua ettirdiler hee:57:

Diri diri gömsünler böylelerini idamdan korkunç olur Allahım sen bütün evlatları böyle insanlardan koru rabbim:59:

ne yazsak ne söylesek bu acıyı yaşayan anneler kadar hissedebilirmiyiz birbirlerini suçlamışlardı bi çocuğu beklemek kucağına almak ve engüzel günde kaybetmek 1yıl onu beklemek gelir diye umut etmek ve sonuç o anne de buraya yazabilse idam mı o adamı eline verseler tırnaklarıyla yolup öldürmezmi onu yine de acısı damla hafiflermi kolay mı evladını hele bu şekilde kaybetmek
ya diğeri dışarıdan gel bi adamla evlen ve o adamın ki ona da adam bile denmez çocuğunu aç bırak döv söv ve yetmesin öldürüp parçala nasıl caniki bunu yapan da bi anne nereye gidiyoruz ne oluyoruz rabbim hepimizi korusun ve evet idam gelsin ki insanlarda 1damla korku olsun bi anlık zevki için küçük kızlara sulanmasın hani derler ya iki tane sallandıracaksın bak bidaha kafasını uzatan varmı

canım sen görmedinmi haberlerde kız ve erkek çocukların annesi diğer tecavüze uğrayan kız için diyormuş ki hadi onu kirlettin öldürdün benm çocuklarımı niye öldürdün böyle bir cahillik olabilirmi yaa ben o kadınında suratına tükürmek isterdim küçück bir bebek o tecavüze uğramış gidip kendini satmamış ki öldürülmeyi haketsin cahillik cahillik cahillik

canım sen görmedinmi haberlerde kız ve erkek çocukların annesi diğer tecavüze uğrayan kız için diyormuş ki hadi onu kirlettin öldürdün benm çocuklarımı niye öldürdün böyle bir cahillik olabilirmi yaa ben o kadınında suratına tükürmek isterdim küçück bir bebek o tecavüze uğramış gidip kendini satmamış ki öldürülmeyi haketsin cahillik cahillik cahillik

Yuh:53:Ben okumamıştım bunu yazık:19:

böyle sapık insanlar aramızda dolaşıyo resmen.
göz göre göre melek yavruların canına kıyıyolar.suçu cezasız kalmamalı
artık herkese kötü gözle bakmaya başladım bu haberlerden sonra :18:
patronumuz,abi dediğimiz insanlar,yakınlarımız :50:

böyle sapık insanlar aramızda dolaşıyo resmen.
göz göre göre melek yavruların canına kıyıyolar.suçu cezasız kalmamalı
artık herkese kötü gözle bakmaya başladım bu haberlerden sonra :18:
patronumuz,abi dediğimiz insanlar,yakınlarımız :50:

aynen valla yaa kapıdan dışarı yalnız çıkmaya korkuyorum biri gözüne kestirecekte zarar verecek diye

Son düzenleme:
bence o çocukları dışarıya bırakan ebeveynlerde de suç var. onlar da yargılanmalı. daha küçücükler. kendi kararlarını kendileri verecek yaşta değiller. şeker toplamaya gönderilir mi çocuk. benim kızım 2,5 yaşında hala ondan ayrı odada bile yatamıyorum uyuyamıyorum düşerse yataktan uyanırsa falan diye. bence o çocukların ebeveynleri de yargılanmalı onlara da dava açılmalı. 1 kilo şeker alıp koysalardı önlerine...
eskiden ailelerimiz bize kimsenin size verdiği şeker çikolatayı almayın tanımadığınızla konuşmayın derlerdi. ama şimdi o ebeveynler tanımadıkları kişilerin evlerine şeker toplamaya gönderdiler....
o küçücük ellerine verdiği şekerlerle öldürmüş o cani,gömerken bile minicik ellerinde şekerleri ile gömmüş. umarım bu tarafta da diğer tarafta da bütün kötü şeyler o adamın yakasını bırakmaz

iğrenç ötesi bir durum
ve ben o anne babalara kızıyorum hemde çok kızıyorum
bayramlarda gidip kapılarına küfür etmek istiyorum
ya bunlar bu kadarmı saflar hiç mi bilmiyorlar herkese güvenilmeyeceğini
hiç mi haber izlemiyorlar ilk kaybolan onların çocukları değil
onlardan önce kaç çocuk kayboldu kaç çocuk tecavüze uğradı öldürüldü hiçmi görmediler haberlerde
ya ben istanbulda yaşıyorum kapı komşuma bile güvenmiyorum tanımadığım kimseye kapı açmıyorum
ama ne yazıkki her bayramda kapımıza 3-4 gün içinde 50 tane farklı farklı çocuk geliyor
anneleri cicilerini giydirmiş saçını başını süslemiş bizim apartmandanda değil çocuklar
hiç görmediğim yüzler gelio
4 yaşında 5 yaşında çocuklar bayramınız kutlu olsun deyip şeker istiyorlar
ya ben piskopatın biri olsam o çocuklardan bir kaçını eve alsam öldürsem kimsenin ruhu duymaz
kimse umursamıyor bunu ya benim milletim ebeveynlerimizin çoğu
bu kadar cahil oldukçaaa
bayramda akrabalarıyla arkadşlarıyla toplanıp rahat sohbet edebilsinler diye
çocuklarını giydirip süsleyip hadi bakalım ayak altında dolanmayın gidin şeker toplayın
diye evden gönderen anne babalara kızıyorum
sonra çocuğunuzun başına kötü birşey geldiğinde kıymetli oluyor çocuklarınız
onlar küçük birer melek iyiyi kötüyü ayırt edemez
ne kadar öğüt versenizde iyi niyetliler unuturlar şeker pasta vs. o an daha cazip gelir
kapıdan şeker verir içerde kocaman pasta var gelin keseyim size der girer içeri çocuklar
lütfen artık bilinçli birer ebeveyn olalım lütfen yaa
çocuklarımızı sokaklara başı boş olarak göndermeyelim

eĞER YANLIŞSAM YANLIŞSIN DEYİN LÜTFEN

bence o çocukları dışarıya bırakan ebeveynlerde de suç var. onlar da yargılanmalı. daha küçücükler. kendi kararlarını kendileri verecek yaşta değiller. şeker toplamaya gönderilir mi çocuk. benim kızım 2,5 yaşında hala ondan ayrı odada bile yatamıyorum uyuyamıyorum düşerse yataktan uyanırsa falan diye. bence o çocukların ebeveynleri de yargılanmalı onlara da dava açılmalı. 1 kilo şeker alıp koysalardı önlerine...
eskiden ailelerimiz bize kimsenin size verdiği şeker çikolatayı almayın tanımadığınızla konuşmayın derlerdi. ama şimdi o ebeveynler tanımadıkları kişilerin evlerine şeker toplamaya gönderdiler....
o küçücük ellerine verdiği şekerlerle öldürmüş o cani,gömerken bile minicik ellerinde şekerleri ile gömmüş. umarım bu tarafta da diğer tarafta da bütün kötü şeyler o adamın yakasını bırakmaz

aynı şeyi bende yazdım canım sonuna kadar haklısın gerçekten istanbul gibi kimsenin birbirini tanımadığı yerde bile bayramlarda kandillerde birsürü çocuk geliyor kapımıza hiç yüzlerini bile daha önce görmediğim ama işte cahillik bilinçsizlik

o sapığı ve buna benzer sapıkları acı çektire çektire öldürücksn ki herkes ders alsın pislik yaa nasıl kıydın ya vicdansız insan bakamaya kıymazken sen nasıl canları aldın allah senin be.... versin

devir değişti.sapık insanlar çoğaldı. küçüklüğüm boyunca şeker topladım, başıma bişey gelmedi çok şükür. bayram demek benim için şeker toplamak demek ti. evde şeker yokmuydu tabiki vardı ama toplamanın tadı bir başkaydı.. 3-5 arkadaş bir olup toplardık.
bayramları da zehir ettiler çocuklara, artık her bayram onları hatırlayarak bir daha kimse şeker toplamıycak.
idam edilsin hem de kısasa kısas, aynı şekilde canlı canlı parçalasınlar o adamı:47:

bencede idam olayı tekrar geri dönmeli, en azından böyleleri idam edilirse belkide bu tür vakalar yok denilecek kadar azalacaktır,idam var diye korkarlar malesef türkiyede bu tür katillerin cezaları çok hafif sonrada aftan çıkıyorlar dışarı tekrar aynısını yapıyorlar,çoçuklarımız var, bakkala gitmeye korkar olduk,birde böylelerini hapiste besliyorlar hemde bizim vergilerimizle..:58:

Ben yargılanacak kadar suçlu olduklarını düşünmüyorum, herkesten en çok onların yürekleri yandı. O ilçe küçük bir yer, küçük yerlerde herkes birbirini tanır ve çocuklar hala kapı kapı dolaşıp şeker toplarlar. Zaten bu çocuklar kaybolduktan sonra kimse bayramda çocuğunu şeker toplamaya yollamamış orada. Mesela Münevver cinayetinde de ailenin ihmali vardır, bunda da vardır ama yargılanacak kadar değil bence.

Ben de idam geri gelsin istiyorum. Bir parti imza kampanyası düzenlemiş seve seve imza atarım. Bu kampanya ile idam cezasının geri geleceğini sanmam ama en azından halkın tepkisi ölçülür ve belki bu tür suçların cezaları daha da ağırlaştırılır. Ve eminim ki çoğunluk idam geri gelsin istiyor.

Ben yargılanacak kadar suçlu olduklarını düşünmüyorum, herkesten en çok onların yürekleri yandı. O ilçe küçük bir yer, küçük yerlerde herkes birbirini tanır ve çocuklar hala kapı kapı dolaşıp şeker toplarlar. Zaten bu çocuklar kaybolduktan sonra kimse bayramda çocuğunu şeker toplamaya yollamamış orada. Mesela Münevver cinayetinde de ailenin ihmali vardır, bunda da vardır ama yargılanacak kadar değil bence.

münevver cinayeti de zaten başlı başına bi acayip. kız zengin birini buldu diye annesi babası gözyummuş işte çocukla görüşmelerine. en sonunda münevverin babası kan parası olarak çok yüksek bi miktar para istedi neymiş helallik parasıymışşş.
o da çok ayrı bi konu münevver olayı. hepsinde ihmaller var. ben asla çocuğumu öyle tandıdığın yanına bile bırakmam. geçenlerde komşusunun yanına giden bi çocuğun da komşu tarafından öldürülüp sobada yakıldığını da gördük. tanıdık bile yetmiyor. ben nereye çocuk oraya. kendini savunabiliyor hale gelene kadar anne baba çocuğunu kollamalı bence

Son düzenleyen: Moderatör:
aynı şeyi bende yazdım canım sonuna kadar haklısın gerçekten istanbul gibi kimsenin birbirini tanımadığı yerde bile bayramlarda kandillerde birsürü çocuk geliyor kapımıza hiç yüzlerini bile daha önce görmediğim ama işte cahillik bilinçsizlik

canım benim erkek kardeşim var. ilkokula giderken böyle bi bayramda ben de toplayacağım şeker dedi(erkek kardeşim benden 13 yaş küçük) ben de tamam dedim ve birlikte çıktık şeker toplamaya. ayrıca biz lojmanda oturuyoruz herkes birbirini biliyor yani. zaten 2 apartman ama ben de gittim erkek kardeşimle şeker toplamaya ne kadar o zaman 22 yaşında olsam da gittim yani..

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X