Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Henüz yok geçerli şuan halaArkadaşlar 24 hafta gebe olan memurlar idari izne ayrılabiliyordu en son. Onunla ilgili değişiklik var mı biliyor musunuz?
Hala ayni, 5 hafta atablyorsunBen de bu konuyla ilgili birşey sorabilir miyim?
Dogum oncesi iznimizi hic kullanmazsak dogum sonrasina kac hafta aktarabiliyoruz? Onceden 8 haftaydo 5 haftasini sonraya alabiliyorduk sanki. Simdi nasil
TesekkurlerHala ayni, 5 hafta atablyorsun
Bugun 24. Haftam doldu ve izne ayrildim devam ediyor
2, 3 cumle yazdim cok kisaydi. 24 haftalik gebe oldugumdan idari iznimi kullanmak istiuorum. Gebelik durum raporum ektedir. Geregini arz ederim yazdim verdim. Uzun bir dilekce degildiDilekçeye ne yazdınız kaba taslak söyleyebilir misiniz rica etsem? Benim okulum dilekçe takıntılı 50 kez düzelttirirler orasına burasına takılıp.
Sizin dogum icin aktaracaginiz sure yaz tatiline denk geliyor kizim Eylul dogumlu bu sebeple aktarma yapmamislardi. 8 hafta ile sinirli kaldiBen de bu konuyla ilgili birşey sorabilir miyim?
Dogum oncesi iznimizi hic kullanmazsak dogum sonrasina kac hafta aktarabiliyoruz? Onceden 8 haftaydo 5 haftasini sonraya alabiliyorduk sanki. Simdi nasil
Ozur diliyorum sizi de hemen ogretmen gibi dusundumBen de bu konuyla ilgili birşey sorabilir miyim?
Teşekkür ederim2, 3 cumle yazdim cok kisaydi. 24 haftalik gebe oldugumdan idari iznimi kullanmak istiuorum. Gebelik durum raporum ektedir. Geregini arz ederim yazdim verdim. Uzun bir dilekce degildi
Öğretmenim ben de tesekkur ederim bilgilendirmeniz icin.. Daha bugun hesap etmistim bu durumu ne yalan söyleyeyim. Uzuldum su an..Sizin dogum icin aktaracaginiz sure yaz tatiline denk geliyor kizim Eylul dogumlu bu sebeple aktarma yapmamislardi. 8 hafta ile sinirli kaldi
Maaş alınıyor değil mi?Bugun 24. Haftam doldu ve izne ayrildim devam ediyor
Ben 24 de ayrilmistim ne guzel sonra genelge kalkti hemen işe cagrildik. Bundan bahseden olmadi ikk defa goruyorum. Zaten suan 32. Haftamı gectim cogu hamile alamadi ya da aldiysa cagrildi zaten iş isten gecti coktan.Covid idari izni 30 hazirana kadar devam ediyor diyorlar böyle bir yazı dolanıyor ortada bilgisi olan var mı?