- 20 Aralık 2017
- 9.897
- 32.281
- 548
- Konu Sahibi sunshine__
O kötüymüş gerçekten...hayırlısı olsun senin içinevet öyle aynı iş yerindeyiz canım daha cok ona sıkılıyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O kötüymüş gerçekten...hayırlısı olsun senin içinevet öyle aynı iş yerindeyiz canım daha cok ona sıkılıyor.
Değişmeyecek sadece değişmiş gibi yapacak .Gitmek mi kalmak mı? Kalsam değişir mi? Cevabı onda. Değişse neden eşimden vazgeceyim ama bana yanıt vermıyor değişmeyecek değişmezde. Kararı annemlerle konustuktan sonra vericem tek celsede birbirimizi bırakalım dicem zarar vermeden birbirimize.
Bugune kadar yaptıgımız ne varsa nedense hep erkeklerin ev araba bişey olduğu zaman evide arabasıda onun oluyor. Ben hiç bişey yapmamısım gibi oluyor.O kötüymüş gerçekten...hayırlısı olsun senin için
evet 3 senedir bu bole zaten canım.Değişmeyecek sadece değişmiş gibi yapacak .
Bu kadar bağımlı ise Allah'ım çocuk verse onun ilaç parasına da gider oyun oynar sonra da kendini haklı çıkarmaya çalışır Allah korusunArtık pişkinlik derecesine geldi olay. Alah cocuk vermıyosa bi hayır vardır elbet.
Allah korusun aklıma neler gelıyor bi bilseniz.Bu kadar bağımlı ise Allah'ım çocuk verse onun ilaç parasına da gider oyun oynar sonra da kendini haklı çıkarmaya çalışır Allah korusun
Benim bile gözümün önünden film şeridi gibi geçti yani neler duyuyoruz neler okuyoruzAllah korusun aklıma neler gelıyor bi bilseniz.
evet suan calıstıgım için farkına varmıyoruz oda aynı şekilde cocuk olduğunu evde cocuk bakıp çalısmadığımı düşünün ay yok yok kafayı sıyırcam ya.Benim bile gözümün önünden film şeridi gibi geçti yani neler duyuyoruz neler okuyoruz
Gerekçe de hep aynıdır ,kazansaydım şu kadar alacaktım şu borcu kapatacaktım vs vs .evet 3 senedir bu bole zaten canım.
Düşünmüyor muyum hepsini düşünüyorum çalıştığım sürece böle devam edecek. Ama baksa evide arabayıda o aldı. Koltuklarını gere gere geziyor ama herşey benim sayemde ben olmasam suan elindeki ev araba icralık olmustu. Ama farkında değil.Gerekçe de hep aynıdır ,kazansaydım şu kadar alacaktım şu borcu kapatacaktım vs vs .
Çektiğim için çok iyi biliyorum.senin de aklında hep şüphe olacak ,yasın çok genç .kaç kurtar kendini ,.bu adamla kalırsan geleceğin ipotek olmuş olacak resmen ,hep borç ödeyeceksin .
Sakın sen kendi adına hiç bir borca girme borçları da sana kalmasinevet suan calıstıgım için farkına varmıyoruz oda aynı şekilde cocuk olduğunu evde cocuk bakıp çalısmadığımı düşünün ay yok yok kafayı sıyırcam ya.
yok hiç bir kredi benim üzerime değil kefil bile olmadım zaten maaşı iyi olduğu için banka rahat veriyor ev kredisi de onun üzerine arabanın borcu yok. bide cektiği kredi ek hesap onlar onun.Sakın sen kendi adına hiç bir borca girme borçları da sana kalmasin
Canım arkana bakmadan kaç,bir an önce boşan.Düzelmesini bekleme,düzelmez.Hiçbir zaman vazgeçmeyecek bu alışkanlığından.Tecrübe konuşuyor.Merhaba arkadaşlar,
5 yıllık evliyim son 3 senedir idda bağımlısı kocam var. Bunu cok sonradan farkettim ozamanlar anlayamıyordum. Altınlarım kenarda biriktirdiğimiz paralar cektiği gizli krediler hepsi 3 senede oldu. Maaşlarımızda gayet iyi ikimizde çalısıyoruz. Bu 5 senede cocuk istemdim son 1 yıla kadar borclarımız bitsin diye hep erteledik zaten diğer yorumlarımada bakacak olursanız cocugum olmuyor tedavi görmem lazım doktorlar tüp bebek dedi en az 10 bin lazım ama elim olacak adam idda için krediler cekti ama tedavi için para çekmiyor. Bıktım 2 gün önce bardağın son damlası idi. hadi affettim bankadan cektiği 10 bin krediyi ayda 500 olarak ödemeye basladık. Artık oynamayacağım dedi meger ben 500 yatırırken arkamdan o parayı cekip idda oybuyormus dün hesapları kontrol ettim. Bi de ne göreyim ayakta uyutmus o kadar güzel rol yapıyor ki anlatamam ne yapacagımı şaşrdım vazgeçmiş gibi yapıyor ama yine oynuyor yine.
Değişmez,Ben de değişecek diye 8 yılımı heba ettim,değişmedi.Güçlü ol ve kendine bi şans ver . Bu adama ve bu evliliğe mecbur değilsin.Ayrıca elbette ki ailenin desteğini almalısın ama en son kararı sana bırakacaklardır.Gitmek mi kalmak mı? Kalsam değişir mi? Cevabı onda. Değişse neden eşimden vazgeceyim ama bana yanıt vermıyor değişmeyecek değişmezde. Kararı annemlerle konustuktan sonra vericem tek celsede birbirimizi bırakalım dicem zarar vermeden birbirimize.
Bu bir bağımlılık. Doktor işi.Merhaba arkadaşlar,
5 yıllık evliyim son 3 senedir idda bağımlısı kocam var. Bunu cok sonradan farkettim ozamanlar anlayamıyordum. Altınlarım kenarda biriktirdiğimiz paralar cektiği gizli krediler hepsi 3 senede oldu. Maaşlarımızda gayet iyi ikimizde çalısıyoruz. Bu 5 senede cocuk istemdim son 1 yıla kadar borclarımız bitsin diye hep erteledik zaten diğer yorumlarımada bakacak olursanız cocugum olmuyor tedavi görmem lazım doktorlar tüp bebek dedi en az 10 bin lazım ama elim olacak adam idda için krediler cekti ama tedavi için para çekmiyor. Bıktım 2 gün önce bardağın son damlası idi. hadi affettim bankadan cektiği 10 bin krediyi ayda 500 olarak ödemeye basladık. Artık oynamayacağım dedi meger ben 500 yatırırken arkamdan o parayı cekip idda oybuyormus dün hesapları kontrol ettim. Bi de ne göreyim ayakta uyutmus o kadar güzel rol yapıyor ki anlatamam ne yapacagımı şaşrdım vazgeçmiş gibi yapıyor ama yine oynuyor yine.
Senin eşinde mi yapıyordu peki sen ne yaptın cocugn varmıydı.Değişmez,Ben de değişecek diye 8 yılımı heba ettim,değişmedi.Güçlü ol ve kendine bi şans ver . Bu adama ve bu evliliğe mecbur değilsin.Ayrıca elbette ki ailenin desteğini almalısın ama en son kararı sana bırakacaklardır.
Evet,çocuk yoktu,zaten çocuk da istemedi benden,olsa da ayrılırdım.çünkü vazgeçmeyecekti,parası bitince inanılmaz iyi bir koca olurdu,çocuğumuz olsun, derdi.kendi üzerime çektiğim kredilerin haddi hesabı yok.boşandıktan sonra bile onun için çektiğim krediyi ödüyordum.” Yok,ben kredi falan çekmem üzerime” deme.elaleme rezil olmamak için çekiyorsun işte.Hep bitecek diye bekledim,sonunda ben bittim. Adam karşıma geçip” ben buyum” dedi.İyi bir maaşı vardı hiç görmedim,kendi maaşımı da görmedim.adam tefecilerin eline düşmüştü ama bana mısın, demiyordu.bu bir bağımlılık, kişi bunu kabul ederse tedavi olur ama tedavi bitince tekrarlama olasılığı yüksek çoğu psikolojik durumlarda olduğu gibi kesin “ bitti, kurtuldu” diyemezsin.Senin eşinde mi yapıyordu peki sen ne yaptın cocugn varmıydı.