• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iddaa oyunu ..

evet kesinlikle kendını bilen biri için cok buyutmemek gerek ama genc erkekler kolay para kazanmak için işi abartıya getirebiliyorlar bunu da saklamaması için kontrol edebilmek için baskılamamak gerek.

mesela pazar günü babam anneme sunuıçöpe atar mısın diye loto kagıdı uzatıyordu annem bugune dek kızsa bagırsaydı muhtemelen saklayacaktı iş yerinde falan oynayacaktı.

sanki oynamasını dert etmıyormus gibi davranıp söylemesini ve kontrol etmeyi sağlamak lazım..

O zaman bende bu taktiği uygulyim üstüne gitmiyim .

çok şükür öyle 500 tl felan yatırmıyor
3 ,5 ,10 lira oynadıkları .

Yani büyük rakamlarda oynaması zaten imkansız kendine yetmiyr aldığı. kazanıyormuş oynadığında bende dedim yatırdığın kuponların parasını geri alıyorsun işte sana ekstra bir para gelmiyor

Şu an maddi durum olmaması sebebi ile yüzük takamıyoruz

O senin bildiğin 3-5-10
Herşeyi sana söylemez.
Bu iddaa at yarışı vs.. vazgeceni görmedim ben
Yol yakınken ayrıl.
Çok yakın bir örnek var bende...kocasının arkasına adam takmak zorunda kaldı kadın :KK59:
Enselemesi an meselesi.. evliliği bitiyor bu yüzden

O senin bildiğin 3-5-10
Herşeyi sana söylemez.
Bu iddaa at yarışı vs.. vazgeceni görmedim ben
Yol yakınken ayrıl.
Çok yakın bir örnek var bende...kocasının arkasına adam takmak zorunda kaldı kadın :KK59:
Enselemesi an meselesi.. evliliği bitiyor bu yüzden

ooo adam baya yüksek rakamlarda oynuyor galiba .oyun oynuyor diye adam takanı da ilk defa duydum demekki sadece aldatma hissinde olunmuyormuş bu durum

Benim sevgilim de oynuyor ama dert etmiyorum. Büyük rakamlar yatırmıyor ve arada oynuyor. Eğer öyleyse sen de sıkma bence bu konuda.

ooo adam baya yüksek rakamlarda oynuyor galiba .oyun oynuyor diye adam takanı da ilk defa duydum demekki sadece aldatma hissinde olunmuyormuş bu durum

Allah aşkına miktarın ne önemi var. hastalık bu kumar bu
Bunu yapanlar masada okeyide kağıdıda parayla oynuyor.
Büyük rakamlar değil ayrıca
Bu hastalık, alışkanlık, kötü bir huy demek..
Bunu her kadın kaldıramaz..

evet kesinlikle kendını bilen biri için cok buyutmemek gerek ama genc erkekler kolay para kazanmak için işi abartıya getirebiliyorlar bunu da saklamaması için kontrol edebilmek için baskılamamak gerek.

mesela pazar günü babam anneme sunuıçöpe atar mısın diye loto kagıdı uzatıyordu annem bugune dek kızsa bagırsaydı muhtemelen saklayacaktı iş yerinde falan oynayacaktı.

sanki oynamasını dert etmıyormus gibi davranıp söylemesini ve kontrol etmeyi sağlamak lazım..

Dediğin şey pek çözüm gibi gelmedi bana. Çünkü sevgilisi saklamayacak oynadığını belki ama konu sahibi bu durumda yine tepki gösterecek. Tepkisiz kalacaksa bilip bilmemesinin önemi de yok ki. .

Dediğin şey pek çözüm gibi gelmedi bana. Çünkü sevgilisi saklamayacak oynadığını belki ama konu sahibi bu durumda yine tepki gösterecek. Tepkisiz kalacaksa bilip bilmemesinin önemi de yok ki. .

Hic kabul etmiyorsa ayrilacak ve kendine kendi gibi birini bulacak zaten.bunu ilk mesajimda yazmstim ama bana ilimli geldiği için bu çözüm yolunu da belirttim.

Ben zaten her iddia oynayan kötü karakterli kumar bagimlisi vs abartilarina da asla ama asla inanmiyorum..Genelleme yapmak kadar kotu bir şey yok bu dünyada.. Bu yuzden abartip abartmadgni ogrenek ne yapacagni secebilir diye yazdm..

Hic kabul etmiyorsa ayrilacak ve kendine kendi gibi birini bulacak zaten.bunu ilk mesajimda yazmstim ama bana ilimli geldiği için bu çözüm yolunu da belirttim.

Ben zaten her iddia oynayan kötü karakterli kumar bagimlisi vs abartilarina da asla ama asla inanmiyorum..Genelleme yapmak kadar kotu bir şey yok bu dünyada.. Bu yuzden abartip abartmadgni ogrenek ne yapacagni secebilir diye yazdm..

Hımmm anladım şimdi. Haklısın.

Merhaba kızlar,

Benim sevgilim ilişkimizin ilk zamanlarında iddaa oynuyordu bende ne gerek var gereksiz şeylerle uğraşıyorsun derdim parana yazık ya dedim tamam bırakacağım dedi.

Geçenlerde işyerine yeni biri alınmış ve iddaa kuponlarını birbirine göndermişler bende sinirlendim niye hala oynuyorsun diye hani bırakacaktın dedim ben sana bıraktım demedim bırakacağım dedim dedi.

Bende sinirlendim haliyle , evlendiğimizde yine devam etmesini istemiyorum .Ne yuvalar yıkılıyor bu iadda yüzünden .

Ne yapabilirim acaba ?
Sen daha çok oyna.Devam edecek bırakmayacak,emin ol.Hiçbiri bırakmıyor çok sağlam kazık yemedikten sonra ( ev araba satımı ya da boşanma gibi).Evet ciddiyeti bu kadar büyük.Kredi çeken bile var çoluklu çocuklu adamlar.Boşa yorma kendini.

Yazın hava güzelken neredeyse her gün hipodromdayım . İnsan oynayacağı rakamı bildikten sonra kendini aşmadıktan sonra hırsa kapılmadıktan sonra .

Merhaba kızlar,

Benim sevgilim ilişkimizin ilk zamanlarında iddaa oynuyordu bende ne gerek var gereksiz şeylerle uğraşıyorsun derdim parana yazık ya dedim tamam bırakacağım dedi.

Geçenlerde işyerine yeni biri alınmış ve iddaa kuponlarını birbirine göndermişler bende sinirlendim niye hala oynuyorsun diye hani bırakacaktın dedim ben sana bıraktım demedim bırakacağım dedim dedi.

Bende sinirlendim haliyle , evlendiğimizde yine devam etmesini istemiyorum .Ne yuvalar yıkılıyor bu iadda yüzünden .

Ne yapabilirim acaba ?
Direk ayrıl bırakırım yalanlarına kanma! tecrübeyle sabit!

Back
X