iddaa oyunu ..

ozgeoyku

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2011
1.141
927
Merhaba kızlar,

Benim sevgilim ilişkimizin ilk zamanlarında iddaa oynuyordu bende ne gerek var gereksiz şeylerle uğraşıyorsun derdim parana yazık ya dedim tamam bırakacağım dedi.

Geçenlerde işyerine yeni biri alınmış ve iddaa kuponlarını birbirine göndermişler bende sinirlendim niye hala oynuyorsun diye hani bırakacaktın dedim ben sana bıraktım demedim bırakacağım dedim dedi.

Bende sinirlendim haliyle , evlendiğimizde yine devam etmesini istemiyorum .Ne yuvalar yıkılıyor bu iadda yüzünden .

Ne yapabilirim acaba ?

bende oynarım arada :d ama çok para yatıyorsa o sıkıntı olur işte

Bırakmayacak, kesin bilgi... Küçük miktarlarda oynuyorsa ki çoğunluk öyle yapıyor, bence bir mahsuru yok.

Ama size bir tavsiye, kendinize uygun insanlarla birlikte olun. Böylece birlikte olduğunuz insanları değiştirmek, alışkanlıklarından vazgeçirmek gibi bir şeyler yapmaya çalışmanıza gerek kalmaz.

Bende oynuyorum arasıra öylesine zevk olsun diye öyle büyük paralar yatirmiyoum ama. Öyle ise sıkıntı yok. Ama büyük paralar varsa sıkıntı. Sen bırakması konusunda bir şey yapamazsın o isterse bırakır.

Benimde eşim oynuyor ama çok sık değil arada bende sorun çıkarmıyorum. Ama çok sık ve bütün parasını oraya yatırıyorsa sıkıntı

Yol yakınken ayrılmanız en mantıklısı...
En yakın örneği abim demek istemediğim kişiydi ve 7 sene boyunca eşine defalarca bırakacağını söyleyen ama oynamaya devam eden biri... Üstelik biri otistik 2 çocuğu vardı onların rızkını hep iddia ve at yarışı oyunlarına yatırıyordu... Sonunda evliliği noktalandı bu yüzden ve olan çocuklara oldu. Geleceğinizi, evliliğinizi ve doğacak çocuklarınızı düşünüyorsanız bir an önce ilişkinizi bitirmenizi öneririm...

ya sevgilinin iddaa oynamasını kabul edip devam edeceksin ,,

ya da ayrılacaksın. 3 . bi seçenek neredeyse yok. . hastalık gibi bişey bu bazı kişilerde . sana bıraktım dese bile gizli gizli oynayabilir ..

Bende iddia oynuyorum haftada 1 defa falan ama 2-3 lira yatırıyorum. Bide tanıdığım var eline ne gecerse 1000 liradan fazla yatırdığını bilirim. Benim gibi zevk için oynuyorsa sıkıntı olmaz ama çok yatırıyorsa ve hemen hergün oynuyorsa alışkanlık olmuştur zor vazgeçirirsin.

çok şükür öyle 500 tl felan yatırmıyor
3 ,5 ,10 lira oynadıkları .

Yani büyük rakamlarda oynaması zaten imkansız kendine yetmiyr aldığı. kazanıyormuş oynadığında bende dedim yatırdığın kuponların parasını geri alıyorsun işte sana ekstra bir para gelmiyor

Şu an maddi durum olmaması sebebi ile yüzük takamıyoruz

Merhaba kızlar,

Benim sevgilim ilişkimizin ilk zamanlarında iddaa oynuyordu bende ne gerek var gereksiz şeylerle uğraşıyorsun derdim parana yazık ya dedim tamam bırakacağım dedi.

Geçenlerde işyerine yeni biri alınmış ve iddaa kuponlarını birbirine göndermişler bende sinirlendim niye hala oynuyorsun diye hani bırakacaktın dedim ben sana bıraktım demedim bırakacağım dedim dedi.

Bende sinirlendim haliyle , evlendiğimizde yine devam etmesini istemiyorum .Ne yuvalar yıkılıyor bu iadda yüzünden .

Ne yapabilirim acaba ?

İddiia.. Buna kumar diyoruz aslında.
Şimdi sana ayrıl desek ayrılacak mısın ? Hayır.
Ama bil ki başka çaren de yok.
Bu meret bırakılmıyor malesef çok çok zor yani.
Bırakılsa bile ilerde bir gün aklına düşer dur bi kez oynayım der yine başlar devamlı oynamaya.
Ha değil ki ilerde belki hiç oynamayan benim eşim de başlar benim de başıma gelir garantisi olmaz.
Ama en azından benimki benim iradem dışında olur.
Yani ben yuvamı kurarken böyle bir şeyi bile bile kurmamış olurum.
Sen bile bile adım atacaksın bu insanla yuva kurmaya.
Senin tercihin.

Eski eşim oynardı, küçük oynuyorum aşkım 5 tl geçmiyor derdi...

Meğerse öyle değilmiş işin aslı..

Bana arkadaşlarının oynadığı küçük kuponları gösteriyormuş meğerse..

Kendi bankalardan krediler çekmiş etmiş...

Oooo daha neler nelerr...

Yaniii iddaa bildiğiniz kumar net yanii...

babam hep oynar loto vs 3 5 liralık.

ne borcumuz, ne harcımız ne de sorunumuz var.. bir kere olsun kredi kartımıza 1 liralık dahi faiz işlememiştir...

her oynayan kumar bağımlısı olur yuva yıkara inanmıyorum.

ama harama vs giderse konu o zaman sevgiliniz sizinle aynı pencereden bakmıyor hayata demek oluyor. ya birbirinizi bu şekilde kabul edeceksınz ya da ayrılacaksnz.. başka bir şecenek göremiyorum.

Eski eşim oynardı, küçük oynuyorum aşkım 5 tl geçmiyor derdi...

Meğerse öyle değilmiş işin aslı..

Bana arkadaşlarının oynadığı küçük kuponları gösteriyormuş meğerse..

Kendi bankalardan krediler çekmiş etmiş...

Oooo daha neler nelerr...

Yaniii iddaa bildiğiniz kumar net yanii...

ooo sizin durumunuz bayağı kötüymüş

Kredi durumu ne kötü insanlar mal,mülk sahibi olmak için kredi çekerlerken bu illet şey içinde çekilmesi gerçekten üzücü bir duurmmuş

İddiia.. Buna kumar diyoruz aslında.
Şimdi sana ayrıl desek ayrılacak mısın ? Hayır.
Ama bil ki başka çaren de yok.
Bu meret bırakılmıyor malesef çok çok zor yani.
Bırakılsa bile ilerde bir gün aklına düşer dur bi kez oynayım der yine başlar devamlı oynamaya.
Ha değil ki ilerde belki hiç oynamayan benim eşim de başlar benim de başıma gelir garantisi olmaz.
Ama en azından benimki benim iradem dışında olur.
Yani ben yuvamı kurarken böyle bir şeyi bile bile kurmamış olurum.
Sen bile bile adım atacaksın bu insanla yuva kurmaya.
Senin tercihin.

Benimde abim oynuyordu düüğün zamanında sonrasında bıraktı hani belki öyle olur o da diyorum ama işte belli de olmaz ki yani

babam hep oynar loto vs 3 5 liralık.

ne borcumuz, ne harcımız ne de sorunumuz var.. bir kere olsun kredi kartımıza 1 liralık dahi faiz işlememiştir...

her oynayan kumar bağımlısı olur yuva yıkara inanmıyorum.

ama harama vs giderse konu o zaman sevgiliniz sizinle aynı pencereden bakmıyor hayata demek oluyor. ya birbirinizi bu şekilde kabul edeceksınz ya da ayrılacaksnz.. başka bir şecenek göremiyorum.

Kendini bilen insan derim babanız için .

Zvk için oynadığı besbelli bişeymiş.

O aslında birazda kafa işi yani kafasını kullanan zaten fazlasına gitmez

Kendini bilen insan derim babanız için .

Zvk için oynadığı besbelli bişeymiş.

O aslında birazda kafa işi yani kafasını kullanan zaten fazlasına gitmez
evet kesinlikle kendını bilen biri için cok buyutmemek gerek ama genc erkekler kolay para kazanmak için işi abartıya getirebiliyorlar bunu da saklamaması için kontrol edebilmek için baskılamamak gerek.

mesela pazar günü babam anneme sunuıçöpe atar mısın diye loto kagıdı uzatıyordu annem bugune dek kızsa bagırsaydı muhtemelen saklayacaktı iş yerinde falan oynayacaktı.

sanki oynamasını dert etmıyormus gibi davranıp söylemesini ve kontrol etmeyi sağlamak lazım..

X