iddaa`ya girdim 1ayda 10 kilo :)

ayseylmz21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2012
59
0
36
İstanbul
Esim ile iddaa ya girdik mayisin 5ine kadar 50 kilo olmam lazim :)nasil olacaksam artik bakalim denicem insallah verebilirim :( yarindan itibaren corba dietime baslicam haftada 2 kilo vermek hedefim bana katilmak isteyen olursa birlikte yaparz ;) yarindan itibaren menu paylasmaya baslarim :)

Esim ile iddaa ya girdik mayisin 5ine kadar 50 kilo olmam lazim :)nasil olacaksam artik bakalim denicem insallah verebilirim :( yarindan itibaren corba dietime baslicam haftada 2 kilo vermek hedefim bana katilmak isteyen olursa birlikte yaparz ;) yarindan itibaren menu paylasmaya baslarim :)

Gazan mübarek olsun arkadaşım.Nasıl bir çorba bu? Bir de kaç kilosun ki 10 kilo az kilolu biri için bir ayda fazla gibi? Umarım başarırsın.

Sağlığınızı bozarsınız.Daha sonra fazlasıyla o kiloları geri alırsınız.
İdeal olan ayda 4 kg zayıflamaktır.Oda daha fazla kilolu kişilerde sizin ayda 2 kilo
vermeniz yeterli.Yazıktır yapmayın, başkalarını da lütfen teşvik etmeyin.
Ani kilo kaybı.
- Vücudun sıvı elektrolit dengesini bozar.
- Osteoporoz riskini artırır.
- Kanda ürik asit yükselir, böbrek taşı ve Gut hastalığına ne.den olabilir.
- Kolesterol yükselip damar tıkanıklığı yapabilir.
- Kalpte ritim bozukluğu ve buna bağlı ölüm riskini artırabi.lir.
-Baş ağrısı
-Yorgunluk
-Konsantrasyon güçlüğü
-Uyku hali
-Ortostatik hipotansiyon
-Bulantı kusma
-Kabızlık, diyare
-Safra taşı
-Adet bozukluğu, libido kaybı
-Üşüme
-Saç dökülmesine neden olur.Alıntıdır

Tabii yinede siz bilirsiniz.

Sagol canim.. sebze mercimek yogurt vs. Hangi corbayi seviyosanz.. daha oncede yaptim bana bi zarari olmadi.. 60 kiloyum ama boyum kisa bu yuzden hafif kilolu duruyorum.. her diette ayni sey gecerli dieti yapip bittikten sonra eski yeme duzeninize geri donerseniz verdiginiz kiloyu 2kati alirsiniz..

Sagol canim.. sebze mercimek yogurt vs. Hangi corbayi seviyosanz.. daha oncede yaptim bana bi zarari olmadi.. 60 kiloyum ama boyum kisa bu yuzden hafif kilolu duruyorum.. her diette ayni sey gecerli dieti yapip bittikten sonra eski yeme duzeninize geri donerseniz verdiginiz kiloyu 2kati alirsiniz..

basladıgım yere geri döndüm.. çorba diyetinden vazgeçtim.. bikaç gün tek öğün beslenicem..
yookk yapamıorum agzıma bi lokma atsamm gerisi gelioo :( en iyisi hiçç yememek aksam yemegı.. bi meyve yerim sadece .. bu gidişle iddaayı kaybedicemm
:18: offf kaybetmemem lazım dayanmalıyımm sadece 1 ay tutmalıyım su bogazımı :47:

Puff ben diett yapamiyorum yaaa.. nedr bu bendekii iradesizlikk biktim kendimden aynaya bakmaya arkadas ortamina cikmaya utanr oldum.. eve tikilip kaldm kendimi gunden gune deprasyona sokuyorum daha 22 yasinda hayata kustum :(

Back
X