- 15 Temmuz 2016
- 8.432
- 14.117
- 248
- Konu Sahibi halacocuksun
Arkadaşımız evlendi.Arkadaşlar hikayem uzun bu yüzden direk soruma cevap alabilirsem güzel olur , akil vermelerden uzak , diğer konularimda fikir alışverişinde bulunuyorum zaten....
Boşandıktan kısa bir süre sonra biriyle tanistim 6 ayı geçti evlenmeyi düşünüyoruz evi bile tuttu hemen evlenmek istiyoruz ...ama hesapladim daha 300 gün olmamış ..öğrendim ki 300 gün iddet muddetini beklemeden evlenemiyormusum ama benim 2 hafta dahi sabredecek gücüm yok hatta 1 veya 2 gün dahi çok önemli bir an önce çıkıp gitmem lazım yeni hayatıma başlamak istiyorum...bu iddet muddetin kaldırılması için dava açmak gerekmiş bunun için gerekli prosedürleri ayrıntılı olarak yazacak bir avukat varmı acaba 1 haftada hallolur mu sizce ... Veya avukata gitsem ücreti olarak ne kadar talep eder en az ve en çok bunu bana söyleyin lütfen ...kızımın ve benim ruh sagligim için çok onenli bu yobaz ablamin ve annemin yanında 1 saniye kalmak bile artık zulüm bana işim gücüm var ama daha calismiyirum.. güvenlik soruşturma sonucu bekliyirum... evimizi tuttu eş adayim.
Boşandıktan hemen sonra.
Sizden daha da kısaydı süre de.
Gebelik testi yaptıracaksınız.
Kan verin negatif gebelik sonucuyla iddet müddeti kaldırılıyor.