En fazla 3 bin gibi bir dosya açma ücreti var. Doktora gönderiliyosun. Hamilelik testi yaptırıp mahkemeye veriyosun sonuçları, ve iddet süren kalkıyor.Merhaba o kadar çok araştırdım ki sorumun cevabını bulamadım sizlere sormak istedim mahkemeye gideceğim elbet ama bilgili gitmek daha iyi . Fiziksel şiddetli bu evliliğim vardı 4 senelik 1 sene beraber kalıp 3 sene ayriydim kendisi cezaevine girince boşanma açtık anlaşmalı boşandık fakat iddet süresini kaldırmak istiyorum bunun için aile mahkemesine gidilmesi gerekiyormus yol izlenimi nasıl bileniniz varmı ve ücretli mi ücreti nedir . Yoksa ücretsiz mi
Hastaneden hamile olmadığınıza dair rapor alıp aile mahkemesine dilekçe vermeniz gerekiyor.Merhaba o kadar çok araştırdım ki sorumun cevabını bulamadım sizlere sormak istedim mahkemeye gideceğim elbet ama bilgili gitmek daha iyi . Fiziksel şiddetli bu evliliğim vardı 4 senelik 1 sene beraber kalıp 3 sene ayriydim kendisi cezaevine girince boşanma açtık anlaşmalı boşandık fakat iddet süresini kaldırmak istiyorum bunun için aile mahkemesine gidilmesi gerekiyormus yol izlenimi nasıl bileniniz varmı ve ücretli mi ücreti nedir . Yoksa ücretsiz mi
bence sayılmaz çünkü hapistekilerin fikfik yapma ziyaretleri oluyor öyle de hamile kalabilir. o yüzden iddet uygulanmalı. (kaynak:totom)Bu arada adam içerde 3 yıldır ayrısınız gene iddet süresi oluyor mu? 7 aydırda başkasıyla birlikteymişsin?
Merhaba o kadar çok araştırdım ki sorumun cevabını bulamadım sizlere sormak istedim mahkemeye gideceğim elbet ama bilgili gitmek daha iyi . Fiziksel şiddetli bu evliliğim vardı 4 senelik 1 sene beraber kalıp 3 sene ayriydim kendisi cezaevine girince boşanma açtık anlaşmalı boşandık fakat iddet süresini kaldırmak istiyorum bunun için aile mahkemesine gidilmesi gerekiyormus yol izlenimi nasıl bileniniz varmı ve ücretli mi ücreti nedir . Yoksa ücrets
Mahkeme ücretli miHastaneden hamile olmadığınıza dair rapor alıp aile mahkemesine dilekçe vermeniz gerekiyor.
3 yıldır görüşmüyoruz kendisi de istemiyor sadece uzaması nafaka isterim düşüncesiydi hiç birşey istemedim sadece kurtulmak istedimbence sayılmaz çünkü hapistekilerin fikfik yapma ziyaretleri oluyor öyle de hamile kalabilir. o yüzden iddet uygulanmalı. (kaynak:totom)
Hayır acil deil ama ona dair hiç birşey beni mahkum etsin istemiyorumÇok acilen mi evlenmen gerekiyor
1 ay olmadıNe zaman boşandın iddet süresi 9 ay değil mi?
O 2 senedir biriyle beraber ikimizde birbirimizden kopuguz ama yasa gereği . 3 yıldır ayrıyız 3 yıldır içerde deil 6 aydır icerdeBu arada adam içerde 3 yıldır ayrısınız gene iddet süresi oluyor mu? 7 aydırda başkasıyla birlikteymişsin?
Neden madem bu kadar uzattınız boşanmayı 2nizde başka hayatlar yaşıyorsanız neyse 8 ay kalmış şunun şurasında evlilik düşunceniz yoksa boşa dava açmakla uğraşmayınO 2 senedir biriyle beraber ikimizde birbirimizden kopuguz ama yasa gereği . 3 yıldır ayrıyız 3 yıldır içerde deil 6 aydır icerde
E tamam daha iyi doğru hamilelik var mı yok mu belli oluyor sonuçta 2 3 ay için davaya gerek var mı sence?Avukat 3 ay yeterli diyor anlamadım
Evet,dilekçe verirken belli bir ücret ödersiniz.Tam olarak ne kadar olduğunu maalesef bilmiyorum.Eski eşinizle boşanmanızın kesinleştiğine dair kesinleşme şerhini de mahkemeye sunmanız gerek.Mahkeme ücretli mi
Biz tebligat ücreti almıyoruz, sadece harç ve kapak dosya 1247 tutuyor. Başka adliyede alırlarsa 3 bin gibi bişey oIur.Evet,dilekçe verirken belli bir ücret ödersiniz.Tam olarak ne kadar olduğunu maalesef bilmiyorum.Eski eşinizle boşanmanızın kesinleştiğine dair kesinleşme şerhini de mahkemeye sunmanız gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?