Haklısınız maalesefÇok üyeye yazdim gerçi bosanın gitsin
CocugunuZu düşünün ya tedavi olsun yada bosaninHaklısınız maalesef
Aslında yeni başlamadı çok uzun yıllardır oynuyor. Başta benim salakligimdan üzerinde durmadım ama tak etti artık. Haklısınız evet başka Kurtuluş yok sanırımkimse zaten borçlanarak başlamıyor, elindeki parayla başlıyor, sonra borçlanıyor. engel olamazsınız yine oynayacak. boşanın kurtulun.
Doğru aslında ben de o başlıkları okudum ama insan sanırım son noktada hala bir umut ışığı bekliyor da nafile işteBu siteye üye olduğumdan beri kumar, iddia bağımlısı eş konuları çok fazla açılıyor ve hepsi eşini, etrafındaki insanları bataklığa sürüklüyor iflas ediyor, sürekli borç alıyor ve daha fazla oynuyor. Değişmiyorlar ne yazıkki. O yüzden bu süreçte karşındaki değişir diye beklenti içine girmeden boşanmak en mantıklısı.
Şükür dediğim aslında borc olmaması. Diğer başlıklarda hep devasa borçlar okudum. Borca sokmak en azından tamamen boşanana kadar bir çözüm bence de. Zaten kendime kızıyorum keşke baştan savurgan bir kadın olsaydım hep borca soksaydim. Onunki biraz rahatliktan oldu. Parayı ben harcamadim o harcayacak başka yer bulduBoşanmak isteseniz şuan ki haline çok şükür demezsiniz eşinizi sevıyorsunuz belki de ama çocuğunuz için geleceğe dair hazırlık yapmalısınız. madem maaş günü herseyı hallediyor sorumluluklarından kaçmıyor o zaman sizde borca sokun para kalmasın eline . henüz kendını tutuyor demek ki çünkü öbür türlü paranın bitmesi durdurmaz esnek hesap kullanır kart kullanır yine oynar sizinki elindeki parayla kalıyormuş kontrolü kaybetmeden önüne geçin .
Kendinizi avutmayin borç bari yapmiyor diye adam çocuklarının rızkını nerede harcıyor sen kuaföre gidicem saçlarımı boyatıcam para ver de bakalım ne olacakŞükür dediğim aslında borc olmaması. Diğer başlıklarda hep devasa borçlar okudum. Borca sokmak en azından tamamen boşanana kadar bir çözüm bence de. Zaten kendime kızıyorum keşke baştan savurgan bir kadın olsaydım hep borca soksaydim. Onunki biraz rahatliktan oldu. Parayı ben harcamadim o harcayacak başka yer buldu
Buda yanlış bi düşünce , çocuk kaç yaşında ?Şükür dediğim aslında borc olmaması. Diğer başlıklarda hep devasa borçlar okudum. Borca sokmak en azından tamamen boşanana kadar bir çözüm bence de. Zaten kendime kızıyorum keşke baştan savurgan bir kadın olsaydım hep borca soksaydim. Onunki biraz rahatliktan oldu. Parayı ben harcamadim o harcayacak başka yer buldu
Evet işte sıkıntı o. Aslında aynı kapıya çıkıyor. Ha bir gunde bitmiş ha hiç gelmemiş paraBoşan kurtul bu ne be maaşın ertesi günü para yok ihtiyaçları alsa ne olacak ertesi gün belki hastanelik bir durum olacak para yok
Şimdi asla onu savunmak gibi olmasın da bir şey istediğimde o an (para bitmiş çünkü) ertesi maasta veriyor. Ama sorun ben çok idareli bir kadın oldum hep. Keşke olmasaymişim. Siz belki kibarliktan diyemezsiniz ama ben diyim baya salaklık yaptım yani. Ama sonuçta doğru olan tek, borç yapmasa da çocukların rızkı gidiyor boşa. Çözüm tek tabiKendinizi avutmayin borç bari yapmiyor diye adam çocuklarının rızkını nerede harcıyor sen kuaföre gidicem saçlarımı boyatıcam para ver de bakalım ne olacak
İki çocuk, biri 15 diğeri 8 yaşındaBuda yanlış bi düşünce , çocuk kaç yaşında ?
Maaşı alinca sana atsın madem? Kredi çeker gerçi bunda o ışık varİki çocuk, biri 15 diğeri 8 yaşında
Zaten benim derdim de o neden fazla paramizi çöpe atalım?Yanlış bir düşünce parası kalıyorsa yatırım yapsın, ekonomi ortada. Bir noktada fazla para da eriyecek. Zaten bu bağımlılık basamak basamak ilk kendi paranla oynarsın yetmez borç harç almaya başlarsın. Anlamadığım nokta neden adam akıllı boşanmaz?
Bu aydan itibaren ona donucez ama bakalım işe yarar miMaaşı alinca sana atsın madem? Kredi çeker gerçi bunda o ışık var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?