• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İddia bağımlısı eş

bütün maaşını eline verse dahi borç yapar kredi çeker gene oynar sonuç değişmeyecek bir gün sende yeter diyeceksın
Haklısın ki ben zaten yeter dedim sanırım o yüzden hatta başlık açtım. Yazılanları okudukça bunu daha iyi anladım. Ben çoktan yeter demisim de bunu sesli söylemeye yeni başlamışım

Haklısın ki ben zaten yeter dedim sanırım o yüzden hatta başlık açtım. Yazılanları okudukça bunu daha iyi anladım. Ben çoktan yeter demisim de bunu sesli söylemeye yeni başlamışım
Allah yar ve yardımcın olsun hayat kısa sende kendını ve çoçuklarını düşünmek zorundasın eşin seni senin onu düşündüğün kadar düşünmüyor bırak kalsın ne b*k yerse yesin

Şükür dediğim aslında borc olmaması. Diğer başlıklarda hep devasa borçlar okudum. Borca sokmak en azından tamamen boşanana kadar bir çözüm bence de. Zaten kendime kızıyorum keşke baştan savurgan bir kadın olsaydım hep borca soksaydim. Onunki biraz rahatliktan oldu. Parayı ben harcamadim o harcayacak başka yer buldu 🤦🏼‍♀️
Borç olup olmadığından asla emin olamazsınız, bu yolun yolcusu olan çoğu kişi günün sonunda büyük bir borç batağında buluyor kendini malesef. Siz çalışıyor musunuz?

Size sormak istediğim, borç yaparak oynamiyor ama bu şekilde fazla parasıyla hep oynuyor. Bir umut var mıdır?
Yok, sizi geçtim evlatlarını hiç düşünmeden elde kalan tüm parasını kumara veren adama umut bağlamayın.
Madem savuracak parası var, çocuklarının eğitimi için geleceği için her ay kenara altın atsaydı döviz atsaydı.

Şimdi borçlanmıyor olabilir ama bu hiç borçlanmayacağı anlamına gelmiyor maalesef.

Siz kendinizi güvence altına alın, çocuklar küçük sanırım. Bu adamın ne yapacağı belli olmaz, kumar oynayan insanlar yalan söylemeye çok müsaittir ve sürekli yalan söylerler.
Öyle zaten bu konuda her kızdığımda yalan dolan inkar, en son kacamayip kabul ediyor ama işte ne fayda

Yok, sizi geçtim evlatlarını hiç düşünmeden elde kalan tüm parasını kumara veren adama umut bağlamayın.
Madem savuracak parası var, çocuklarının eğitimi için geleceği için her ay kenara altın atsaydı döviz atsaydı.

Şimdi borçlanmıyor olabilir ama bu hiç borçlanmayacağı anlamına gelmiyor maalesef.
Haklısınız öyle ya da böyle bağımlı ve hiç düzelmek için çabalamıyor bile o yüzden sonu borclanmaya gitmeye musait

Haklısınız öyle ya da böyle bağımlı ve hiç düzelmek için çabalamıyor bile o yüzden sonu borclanmaya gitmeye musait
Maalesef evet bağımlı, benzer içerikli diğer konulara yazdığımı yazıyorum size de, kumar uyuşturucu bağımlılığı gibidir, oynayan asla bırakmaz aksine oynamak için hep bahanesi vardır, genelde de kumar bağımlılığı eskiye dayanır, evlenmeden önce zaten oynuyor çoğu, evlendikten sonra da devam ettiriyorlar.

Borç almaz alamaz diye düşünmeyin kumarbazlar özür dilerim ama yalancı da oluyorlar, çevresi kısıtlı da olsa sıkışınca borç da alır.
Kumar sizin engelleyebileceğiniz bir şey değil, ne kadar çabalarsanız çabalayın oynamasına mani olamayacaksınız, öncelikle bunu kabul edin ve çocuklarınızla kendinize ona göre bir yol çizin.

Back
X