• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İddia bağımlısı eş

kumar bağımlılığı bir hastalık
eşiniz sorunu kabul edip tedavi olmaya ikna olursa evliliğe şans verin
yok benim açımdan sorun yok diyorsa da düzelmez bilin

Ne diyim bilemedim ben de kendisi boşanmayı kabul etse davullu zurnalı boşanırım şimdi. Ama o ne çözüme yanaşıyor ne boşanmaya. Ailesi girdi devreye onlar da boşan girme kizin hakkına dediler onları da tersleyip iletişimi kesti. Tedaviyi kabul etmiyor. Öyle bir çıkmaza girdim ki, size tavsiye vermek haddim değil acınızı küçümsemiyorum ama inanın boşanina bir süre sonra üzüntünüz hafifler nasıl olsa, yoksa böyle adamlarla devam etmek içten içe zaten çürütüyor bizi
Boşanmayı kabul etmek ne demek açın davanizi

Kesinlikle tedavisiz çözümü olmayan bir bağımlılık.O kadar yaygınlaştı ki... :( Ekonomik olarak kendinizi güven altına almanızı tavsiye ederim.

Aynısı kuzenimin başına geldi tabi onda 1 milyona yakın borç vardı neyse kuzenimin ailesi zengin borcu ödedi ama sonradan duyuldu ki yine borç çıktı o zaman kuzenimin eşinin maaşına el koydu ayın 5inde maaşını alır almaz kuzenime atar kuzenim kirayı faturaları evin ihtiyaçlarını alır kalan parayla da borcunu öder biraz da kenara ayırır acil durumlar için o da çocuk yaptı istese boşanır ailesi zengin ama zengin ailelerin de sorunu şu ki fazla katılar gerçi ben gidip çocuk yapsam ailem katı da olsa yanlarında dururum o çocuğu yaparken her şeyi göze alacan kendini feda etmen gerektiğini bilerek çocuk yapacan yoksa çocuk niye yaparsın ki

Biz de 2 , 5 senedir evliyiz çocuğum yok Rabbim bilmiş de ..
6 kez yapti krediler çekti
bitmedi bitmiyor tedavide görüyor ama hala tetikliyor en son 2 kere dürttü dedi yapmadım dedi bana hep bosan benden kurtul diyor cok iyi bir insan her kizin evlenmek isteyeceği bir eş ama işte kumar bagimlisi durduramıyorum haciz gelecek az kaldı borcu cok benden kendi bosanmak istiyor ben bırakmıyorum diye senden soğudum sevmiyorum artık hissim yok bekleme beni dedi öncesinde de hep kendini suclardi ben senin yanına yakışımiyirum falan filan şuan boşanacak icim yanıyor cok üzülüyorum 1 haftadır evde değil annesinin evine gitti ama canım çok yanıyor nasil geçer bilmiyorum
sen de iyi ki çocuk yapmamışsın seni istemeyen adamın yanında işin ne, davayı aç sen de annenin yanına ya da nereye gideceksen git

Back
X