Bu bagımlılık hastalık mı? Ya da profesyonel destekle kurtulusu var mı? Çok samimi bir arkadaşım ciddi boyutta kendine zarar vermeye başladı aslında psikologa da gidiyor ama yalan söyleyip borç alıp oynuyor sürekli.
Ben kendim bagımlı oldugumu düşünmüyorum. Benimki parm varsa güzel maçlarda varsa amaç heyecan olsun dıye 3 5 atıp takip ettiğim bişey. Ama arkadaşım mesela maaşını alınca direk oraya yatırıyor. Bunu da geçen gün öğrendim başka bir arkadaşımız eve çıkacaktı ondan yardım istedi o da anlattı bu nları. Zaten bu boyutu gorunce bir daha zevk için bilwe 3 5 oynamam ama şok oldumTabiki ben çok ciddi bir bağımlılık olduğunu düşünüyorum . Kumar zaten bi nevi. Bu konu da gerekli desteği de almalısınız.
Lütfen maddi manevi sağlığınız için de oynamayın . Çünkü ileri derecede bağımlılık yapınca çok ama çok kötü sonuçları varBen kendim bagımlı oldugumu düşünmüyorum. Benimki parm varsa güzel maçlarda varsa amaç heyecan olsun dıye 3 5 atıp takip ettiğim bişey. Ama arkadaşım mesela maaşını alınca direk oraya yatırıyor. Bunu da geçen gün öğrendim başka bir arkadaşımız eve çıkacaktı ondan yardım istedi o da anlattı bu nları. Zaten bu boyutu gorunce bir daha zevk için bilwe 3 5 oynamam ama şok oldum
Boyle şeylerin sonu gelmiyor..Kadınlarda bu yaygın mi bilmiyorum..Böyle şeyler için ben kişinin zengin olması gerektiğini düşünüyorum.Yani bu oyun adı üstünde.Yani zengin oyuncağı.Fakirler ve az bir birikimi olanlar girmemeli.Sonu ciddi husranMerhabalar
Burda çok gördüğüm için yaşanmışlıklar falan sormak yazmak istedim. Bende oynuyorum ama bu konuda bagımlı oldugumu düşünmüyorum. Ki şu aralar iş sıkıntısı çektiğim için hiç yanaşmıyorum. Ama çevremde ciddi şekilde kredi falan çekip oynayanlar var. Bu bagımlılık hastalık mı? Ya da profesyonel destekle kurtulusu var mı? Çok samimi bir arkadaşım ciddi boyutta kendine zarar vermeye başladı aslında psikologa da gidiyor ama yalan söyleyip borç alıp oynuyor sürekli.
Haklısınız.Lütfen oynamayın.
Çok ocaklar söndü.
İlk başlarda kimse bagımlı oldugunu düşünmüyor zaten ve sonrasında ciddi bir hırsa dönüşebiliyor.
Coin olayı kumar mı peki? Açıkçası borsa kripto falan anlamadıgım bir sektör ama 2016da maddi durumum çok iyiydi keşke diyorum o zaman 1000 lira atıp unutsaydım o parayıDiyorum ya ben çok oynadım ama hep kucuk paralara şimdi aklima bile gelmiyor oynamadığım 8 10 yıl olmuştur eskiye göre bence heyecanıni kaybetti zaten ilk başlar oynamayanı dövüyorlardı şimdi coin batağı yerini aldi
Kumar gibi oynayanlar var kaldıraçlı diye geçiyor ama size bunu söylemek ne kadar doğru bilemedim hemen ilginizi çektiCoin olayı kumar mı peki? Açıkçası borsa kripto falan anlamadıgım bir sektör ama 2016da maddi durumum çok iyiydi keşke diyorum o zaman 1000 lira atıp unutsaydım o parayı
Peki çevrenizde bu durumdan kurtulan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?